• Αρχική
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ
  • ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

Διεθνής παιδική εικαστική έκθεση «Η ΓΗ ΜΑΣ»

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) διοργάνωσε, μετά από διεθνή εικαστικό διαγωνισμό για παιδιά και εφήβους, 4ήμερη έκθεση παιδικών έργων τέχνης, με θέμα «Η ΓΗ ΜΑΣ». Ο διαγωνισμός και η έκθεση, αποτελούν προϊόν συνεργασίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, των Εργαστηρίων Τέχνης «Γεώργιος Προκοπίου» του ΠΑΟΔΑΠ, του Πολιτιστικού Κέντρου της Κίνας στην Ελλάδα, του Μουσείου Τέχνης «XU BEIHONG» και έχει την υποστήριξη της Ενώσεως Επενδυτών Κίνας-Ελλάδος.

Συνέχεια ανάγνωσης

Παιδική εικαστική έκθεση «Η ΓΗ ΜΑΣ»

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) διοργανώνει, μετά από διεθνή εικαστικό διαγωνισμό για παιδιά και εφήβους, 4ήμερη έκθεση παιδικών έργων τέχνης, με θέμα «Η ΓΗ ΜΑΣ». Ο διαγωνισμός και η έκθεση, αποτελούν προϊόν συνεργασίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, των Εργαστηρίων Τέχνης «Γεώργιος Προκοπίου» του ΠΑΟΔΑΠ, του Πολιτιστικού Κέντρου της Κίνας στην Ελλάδα, του Μουσείου Τέχνης «XU BEIHONG» και έχει την υποστήριξη της Ενώσεως Επενδυτών Κίνας-Ελλάδος.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα Εργαστήρια Τέχνης του ΠΑΟΔΑΠ στην Βίλα "ΙΟΛΑ"

Στο πλαίσιο του τριημέρου 2ου Φεστιβάλ «Οι Τέχνες ανταμώνουν στον κήπο του Ιόλα», που πραγματοποιήθηκε στην υπό ανάπλαση βίλα του Ιόλα που πρόκειται να αποτελέσει τον πολιτιστικό «πύργο» του Δήμου μας, συμμετείχε και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής, με εικαστική έκθεση γλυπτών και πινάκων ζωγραφικής, με τίτλο «Αντάμωμα»

Συνέχεια ανάγνωσης

Διεθνής Εικαστικός Διαγωνισμός, για παιδιά και εφήβους

diagwn1  diagwn2  diagwn3 diagwn4 diagwn5 

                     Xu Beihong                        China/Greece

                          Art Museum                    Investor Association

 

Διεθνής Εικαστικός Διαγωνισμός, για παιδιά και εφήβους

Τα Εργαστήρια Τέχνης «Γεώργιος Προκοπίου», του Δήμου Αγίας Παρασκευής και το Τμήμα Πολιτισμού της Πρεσβείας της Κίνας διοργανώνουν Διεθνή Εικαστικό Διαγωνισμό, για παιδιά και εφήβους, με θέμα: «Η ΓΗ ΜΑΣ»

Διάρκεια υποβολής έργων: 10/7/23 -31/7/23   και 1/9/23-12/9/23

Διάρκεια έκθεσης: 22/9/23-31/9/23

Συνέχεια ανάγνωσης

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις και δράσεις από τον ΠΑΟΔΑΠ

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), έχει οργανώσει μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων για τους συμπολίτες μας, για το προσεχές καλοκαιρινό χρονικό διάστημα.

-Την Κυριακή 11 Ιουνίου και ώρα 12.00, την τελετή ονοματοδοσίας του Κλειστού Γυμναστηρίου "Γεωργία (Ζέτα) Λαούδη" (πρώην Κοντοπεύκου), πλαισιωμένη από αθλητική εκδήλωση του ΓΣΑΠ.

-Την Δευτέρα 12 Ιουνίου, στις 20.30 στο Πάρκο "Σταύρος Κώτσης" (πρώην Στρατόπεδο "Χρ. Σπυρούδη"), τα εγκαίνια της Εκθέσεως Έργων των Τμημάτων Ενηλίκων, των Εργαστηρίων Τέχνης "Γεώργιος Προκοπίου". Κατά την διάρκεια των εγκαινίων, το Θεατρικό Εργαστήρι θα παρουσιάσει θεατρικά παιχνίδια και αυτοσχεδιασμούς, με την συμμετοχή του κοινού και σπουδαστών, σε κείμενα-διδασκαλία του Καθηγητή του Χρήστου Κωτσόπουλου.

-Στις 17 Ιουνίου και ώρα 18.00, στο Κλειστό Γήπεδο "Γεωργία (Ζέτα) Λαούδη" (πρώην Κοντοπεύκου), ο ΠΑΟΔΑΠ συνδράμει τον Δήμο στην διοργάνωση αγώνα μπάσκετ με σύνθημα "ΝΑΙ στη ζωή ΟΧΙ στα ναρκωτικά"

-Στις 17 Ιουνίου και ώρα 20.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων των ΕΠΑΛ, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 20 χρόνων από την δημιουργία του Τμήματος Ευρωπαϊκών και Latin χορών του ΠΑΟΔΑΠ, το Τμήμα αυτό θα παρουσιάσει Gala Χορού.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ: ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 2023

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της έκθεσης του παιδικού Εργαστηρίου Τέχνης, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2023 και ώρα 19.30, για να θαυμάσουμε μαζί τα όμορφα έργα των παιδιών, που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους 2022-2023, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους Δουζενάκη Μαρία, Ζαφειριάδη Γιώργο, Κολιό Γιάννη και Λιούγκα Βαγγέλη.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων δράσεων και εκδηλώσεων Συλλόγων και Φορέων της πόλεως

Κατά την διάρκεια λειτουργίας το Χριστουγεννιάτικο Πάρκου Αναψυχής, στην κεντρική πλατεία, Σύλλογοι και φορείς της πόλεως θα παρουσιάσουν την πλούσια δραστηριότητά τους με δράσεις και εκδηλώσεις.

Η Δημοτική Αρχή, εκτιμώντας την διαχρονική προσφορά των Συλλόγων στα τοπικά δρώμενα, τους συνδράμει, μέσω του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), με την χορήγηση εγκαταστάσεως στον χώρο του Πάρκου, ώστε να προβάλουν το έργο τους.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ

Εν όψει του προγραμματισμού των εκδηλώσεων και δράσεων, στην κεντρική μας πλατεία, για την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, καλούνται οι Σύλλογοι-Σωματεία της πόλεως (πολιτιστικοί, εξωραϊστικοί, μουσικοχορευτικοί, εθνοτοπικοί, φιλανθρωπικοί, επιμορφωτικοί, περιβαλλοντικοί, τοπικοί, λαογραφικοί, φιλολογικοί, αθλητικοί και άλλοι), οι Ενώσεις (Επαγγελματοβιοτεχνών, Επιστημόνων, Εφέδρων Αξιωματικών) καθώς και οι Φορείς (Πρόσκοποι και Οδηγοί), που επιθυμούν να προβάλουν την δραστηριότητά τους, να δηλώσουν το κατ΄αρχήν ενδιαφέρον τους για συμμετοχή, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ως την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.