• Αρχική
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ
  • ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
erg.texnis.mikr.jpg

Συνέχεια ανάγνωσης

LOGOKALO.JPG

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου για τα Χριστούγεννα 2019, με τις πολιτιστικές δομές του.

- Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία, στις 7 Δεκεμβρίου, για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, συμμετείχε με την Φιλαρμονική του.

Συνέχεια ανάγνωσης

ergastafisaopenmikr.jpg

LOGOKALOΟ Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), ξεκινά μια σειρά δράσεων-εκδηλώσεων επιθυμώντας να κάνει γνωστές στο ευρύτερο κοινό τις Δομές του.

Εγκαινιάζει την προσπάθειά του αυτή, με την «Open Studio Week» των Εργαστηρίων Τέχνης, που θα λάβει χώρα από την Δευτέρα 7 έως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, από τις 9 το πρωί ως τις 10 το βράδυ.

Συνέχεια ανάγνωσης

ergastafisaopenmikr.jpg

Σας προσκαλούμε να έρθετε σε άμεση επαφή με το καλλιτεχνικό μας περιβάλλον, να γνωρίσετε τους καθηγητές , τους σπουδαστές και την δουλειά τους. Στα Εργαστήρια Τέχνης Δήμου Αγίας Παρασκευής μπορείτε να βρείτε την καλλιτεχνική έκφραση που σας εμπνέει και σας ταιριάζει.

Συνέχεια ανάγνωσης

PAIDIKEKTSESMIKR.jpg

Σας ανακοινώνουμε ότι η έναρξη των μαθημάτων  στα Εργαστήρια Τέχνης, θα γίνει τη Τρίτη 1η Οκτωβρίου.
Τα Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου Αγίας Παρασκευής συμπληρώνουν φέτος 34 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και θεωρούνται από τα μεγαλύτερα και καλύτερα οργανωμένα δημοτικά εικαστικά εργαστήρια της χώρας μας.

Συνέχεια ανάγνωσης

papamixailmikr12.jpg

Σε αμέριστη υποστήριξη των καθηγητών των Εργαστηρίων Τέχνης προχώρησε σήμερα Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Σωτήρης Παπαμιχαήλ .

Συνέχεια ανάγνωσης

enhmerpapam.jpg

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 29η Ιανουαρίου 2019 του Προέδρου του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ με τον κ. Αντώνιο Γιαμβριά, σύμβουλο πολιτιστικών οργανισμών, αρμόδιο πολιτιστικών θεμάτων του συνδυασμού “ΌΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ”, του Δημοτικού συμβούλου-υποψήφιου δημάρχου Αγίας Παρασκευής κ. Κων/νου Τσιαμπά.

Συνέχεια ανάγνωσης

ergas_t.JPG
Τα Εργαστήρια Τέχνης του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου, διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Η Μαγεία των Χριστουγέννων»  και περιμένουν τα παιδιά της πόλης να ακούσουν και να ζωγραφίσουν όλοι μαζί μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία. 

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ