• Αρχική
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ
  • ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

3ο OPEN AIR, για παιδιά

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), έχει μεριμνήσει για την διασκέδαση και την ψυχαγωγία των παιδιών, με το θεσμοθετημένο πλέον, από το 2020, "3ο Open Air για παιδιά"

Από τις 30 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου, στο μικρό θέατρο της κεντρικής μας πλατείας, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θέατρο σκιών (Καραγκιόζη), μια θεατρική παράσταση που αναφέρεται στην Σμύρνη και μια κινηματογραφική ταινία.

Συνέχεια ανάγνωσης

116 ημέρες πολιτισμού στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022, του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Η Δημοτική Αρχή, από την πρώτη ημέρα αναλήψεως των καθηκόντων της, έδωσε υψηλή προτεραιότητα στην παραγωγή και στη διάδοση του Πολιτισμού στην πόλη μας. Υποστήριξε με κάθε τρόπο τις πολιτιστικές δομές του Δήμου και, παρά τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία, παρήγε πλούσιο έργο με υψηλού επιπέδου πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Συνεχίζοντας και εμπλουτίζοντας το πολιτιστικό της πρόγραμμα, σχεδίασε και οργάνωσε πληθώρα εκδηλώσεων για το καλοκαίρι του 2022, που καλύπτουν όλο το πολιτιστικό φάσμα, το πρόγραμμα των οποίων έχει ως εξής:

Συνέχεια ανάγνωσης

Παιδική Θεατρική Παράσταση «Ο Αττικούλης και το Βασίλειο της Ατζαμοσύνης»

Αρκετά παιδιά, με τους γονείς τους, παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση "Ο Αττικούλης και το Βασίλειο της Ατζαμοσύνης", που παρουσιάσθηκε στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής, το Σάββατο 2 Απριλίου 2022.

Συνέχεια ανάγνωσης

Θεατρική παράσταση «Ο Αττικούλης και το Βασίλειο της Ατζαμοσύνης», υπό την αιγίδα του ΠΑΟΔΑΠ

Υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), το Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» θα παρουσιάσει δωρεάν την θεατρική παράσταση «Ο Αττικούλης και το Βασίλειο της Ατζαμοσύνης», το Σάββατο 2 Απριλίου 2022, στις 11 μ.μ., στο θεατράκι της Κεντρικής Πλατείας.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΑΟΔΑΠ: Νέος Κύκλος Μαθημάτων με Ιστορία της Τέχνης και της Αρχιτεκτονικής, στα Εργαστήρια Τέχνης

Το μάθημα Ιστορία της Τέχνης αποτελεί μια επισκόπηση της εικαστικής δημιουργίας από τον 19ο αιώνα ως τη μοντέρνα και τη σύγχρονη τέχνη με στόχο την παρουσίαση των σημαντικότερων καλλιτεχνικών τάσεων και κινημάτων από τις αρχές του 19ου αιώνα ως τη δεκαετία του 1980.

Μέσα από τη γνωριμία με τους σημαντικότερους δημιουργούς και την ανάλυση των χαρακτηριστικών έργων τους θα προσεγγίσουμε τον νεοκλασικισμό, τον ρομαντισμό, την art nouveau, τον εμπρεσιονισμό, τα κινήματα της μοντέρνας τέχνης (φωβισμό, κυβισμό, ρωσική πρωτοπορία, σουρεαλισμό κ.ά.) ως τη μεταπολεμική αφαίρεση και τις σύγχρονες τάσεις. Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια κατανόησης της μοντέρνας και της σύγχρονης τέχνης στο πλαίσιο των αισθητικών, πολιτικών και πολιτισμικών συνισταμένων της εποχής.

Συνέχεια ανάγνωσης

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορειοανατολικού Υμηττού: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Αγαπητοί φίλοι του Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ

σας προσκαλούμε το Σαββάτο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στο φυλάκιο μας στον Υμηττό (διπλα στο Μοναστήρι του Αγ. Ιωάννη του Κυνηγού ) για την δράση μας με θέμα 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

1.- ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

2.- ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΕΖΟΠΟΡΟΥ

3.- ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Συνέχεια ανάγνωσης

Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ψυχική Υγεία στις 10 Οκτωβρίου το Σωματείο Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα-Ίκελος σας αποστέλλει τις δράσεις που θα πραγματοποιήσει καθόλη την εβδομάδα καθώς και ένα άρθρο με την παράκληση της δημοσίευσης.

Συνέχεια ανάγνωσης

4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

Με μεγάλη μας χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι η έναρξη των εγγραφών στα Εργαστήρια Τέχνης έχει ξεκινήσει!
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Γραμματεία των Εργαστηρίων Τέχνης:
Tηλ: 210 6016626 | Ωράριο Επικοινωνίας: Δευτ – Παρ. 09.00-20.00
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ενημέρωση σχετικά με τα μέτρα λόγω κορωνοϊού:

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.