• Αρχική
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ
  • ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορειοανατολικού Υμηττού: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Αγαπητοί φίλοι του Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ

σας προσκαλούμε το Σαββάτο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στο φυλάκιο μας στον Υμηττό (διπλα στο Μοναστήρι του Αγ. Ιωάννη του Κυνηγού ) για την δράση μας με θέμα 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

1.- ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

2.- ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΕΖΟΠΟΡΟΥ

3.- ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Συνέχεια ανάγνωσης

Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ψυχική Υγεία στις 10 Οκτωβρίου το Σωματείο Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα-Ίκελος σας αποστέλλει τις δράσεις που θα πραγματοποιήσει καθόλη την εβδομάδα καθώς και ένα άρθρο με την παράκληση της δημοσίευσης.

Συνέχεια ανάγνωσης

4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

Με μεγάλη μας χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι η έναρξη των εγγραφών στα Εργαστήρια Τέχνης έχει ξεκινήσει!
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Γραμματεία των Εργαστηρίων Τέχνης:
Tηλ: 210 6016626 | Ωράριο Επικοινωνίας: Δευτ – Παρ. 09.00-20.00
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ενημέρωση σχετικά με τα μέτρα λόγω κορωνοϊού:

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΑΟΔΑΠ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διήμερο σεμινάριο με θέμα: "Μύηση στην Τέχνη του Σεναρίου" διοργανώνει η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος με την υποστήριξη του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) και την αρωγή της Περιφέρειας Αττικής, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020, ώρες 10:30 - 15:30, στo Κτίριο «ΠΕΤΡΙΝΟ» στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο «Σταύρος Κώτσης», πρώην στρατόπεδο «Σπυρούδη»)

Συνέχεια ανάγνωσης

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ!

Συνέχεια ανάγνωσης

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου για τα Χριστούγεννα 2019, με τις πολιτιστικές δομές του.

- Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία, στις 7 Δεκεμβρίου, για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, συμμετείχε με την Φιλαρμονική του.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «OPEN STUDIO WEEK»

LOGOKALOΟ Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), ξεκινά μια σειρά δράσεων-εκδηλώσεων επιθυμώντας να κάνει γνωστές στο ευρύτερο κοινό τις Δομές του.

Εγκαινιάζει την προσπάθειά του αυτή, με την «Open Studio Week» των Εργαστηρίων Τέχνης, που θα λάβει χώρα από την Δευτέρα 7 έως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, από τις 9 το πρωί ως τις 10 το βράδυ.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: OPEN STUDIO WEEK

Σας προσκαλούμε να έρθετε σε άμεση επαφή με το καλλιτεχνικό μας περιβάλλον, να γνωρίσετε τους καθηγητές , τους σπουδαστές και την δουλειά τους. Στα Εργαστήρια Τέχνης Δήμου Αγίας Παρασκευής μπορείτε να βρείτε την καλλιτεχνική έκφραση που σας εμπνέει και σας ταιριάζει.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.