• Αρχική
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ
  • ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ: ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 2023

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της έκθεσης του παιδικού Εργαστηρίου Τέχνης, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2023 και ώρα 19.30, για να θαυμάσουμε μαζί τα όμορφα έργα των παιδιών, που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους 2022-2023, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους Δουζενάκη Μαρία, Ζαφειριάδη Γιώργο, Κολιό Γιάννη και Λιούγκα Βαγγέλη.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων δράσεων και εκδηλώσεων Συλλόγων και Φορέων της πόλεως

Κατά την διάρκεια λειτουργίας το Χριστουγεννιάτικο Πάρκου Αναψυχής, στην κεντρική πλατεία, Σύλλογοι και φορείς της πόλεως θα παρουσιάσουν την πλούσια δραστηριότητά τους με δράσεις και εκδηλώσεις.

Η Δημοτική Αρχή, εκτιμώντας την διαχρονική προσφορά των Συλλόγων στα τοπικά δρώμενα, τους συνδράμει, μέσω του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), με την χορήγηση εγκαταστάσεως στον χώρο του Πάρκου, ώστε να προβάλουν το έργο τους.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ

Εν όψει του προγραμματισμού των εκδηλώσεων και δράσεων, στην κεντρική μας πλατεία, για την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, καλούνται οι Σύλλογοι-Σωματεία της πόλεως (πολιτιστικοί, εξωραϊστικοί, μουσικοχορευτικοί, εθνοτοπικοί, φιλανθρωπικοί, επιμορφωτικοί, περιβαλλοντικοί, τοπικοί, λαογραφικοί, φιλολογικοί, αθλητικοί και άλλοι), οι Ενώσεις (Επαγγελματοβιοτεχνών, Επιστημόνων, Εφέδρων Αξιωματικών) καθώς και οι Φορείς (Πρόσκοποι και Οδηγοί), που επιθυμούν να προβάλουν την δραστηριότητά τους, να δηλώσουν το κατ΄αρχήν ενδιαφέρον τους για συμμετοχή, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ως την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022.

Συνέχεια ανάγνωσης

Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής

Από τις αρχές Δεκεμβρίου έως τα μέσα του Ιανουαρίου, με διοργάνωση από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), θα λειτουργεί στην κεντρική μας πλατεία Χριστουγεννιάτικο Πάρκο Αναψυχής για τους κατοίκους της πόλεως αλλά και επισκέπτες.

Το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο θα περιλαμβάνει παγοδρόμιο, καρουζέλ, τραινάκι, bungee jumping, τραμπολίνο, φουσκωτά και πολλά άλλα παιγνίδια, τα οποία είναι νέας τεχνολογίας και διαθέτουν όλες τις πιστοποιήσεις ασφαλείας που προβλέπονται.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα πολιτιστικά προγράμματα του ΠΑΟΔΑΠ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα πολιτιστικά προγράμματα (Εργαστήρια Τέχνης και Δημοτικό Ωδείο) του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) . Από φέτος καθιερώνεται οι εγγραφές να πραγματοποιούνται ΜΟΝΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, με μια εύκολη διαδικασία μέσω της επίσημης ιστοσελίδος του ΠΑΟΔΑΠ (www.paodap.gr). Όλοι όσοι εγγραφούν στα προγράμματά μας, θα εφοδιαστούν με «Κάρτα Μέλους». Τα συνεπή μέλη, θα έχουν επιπλέον ωφελήματα από την επόμενη χρονιά.

Συνέχεια ανάγνωσης

3ο OPEN AIR, για παιδιά

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), έχει μεριμνήσει για την διασκέδαση και την ψυχαγωγία των παιδιών, με το θεσμοθετημένο πλέον, από το 2020, "3ο Open Air για παιδιά"

Από τις 30 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου, στο μικρό θέατρο της κεντρικής μας πλατείας, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θέατρο σκιών (Καραγκιόζη), μια θεατρική παράσταση που αναφέρεται στην Σμύρνη και μια κινηματογραφική ταινία.

Συνέχεια ανάγνωσης

116 ημέρες πολιτισμού στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022, του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Η Δημοτική Αρχή, από την πρώτη ημέρα αναλήψεως των καθηκόντων της, έδωσε υψηλή προτεραιότητα στην παραγωγή και στη διάδοση του Πολιτισμού στην πόλη μας. Υποστήριξε με κάθε τρόπο τις πολιτιστικές δομές του Δήμου και, παρά τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία, παρήγε πλούσιο έργο με υψηλού επιπέδου πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Συνεχίζοντας και εμπλουτίζοντας το πολιτιστικό της πρόγραμμα, σχεδίασε και οργάνωσε πληθώρα εκδηλώσεων για το καλοκαίρι του 2022, που καλύπτουν όλο το πολιτιστικό φάσμα, το πρόγραμμα των οποίων έχει ως εξής:

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.