• Αρχική
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ
  • ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
PAIDIKEKTSESMIKR.jpg

Σας ανακοινώνουμε ότι η έναρξη των μαθημάτων  στα Εργαστήρια Τέχνης, θα γίνει τη Τρίτη 1η Οκτωβρίου.
Τα Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου Αγίας Παρασκευής συμπληρώνουν φέτος 34 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και θεωρούνται από τα μεγαλύτερα και καλύτερα οργανωμένα δημοτικά εικαστικά εργαστήρια της χώρας μας.

Συνέχεια ανάγνωσης

papamixailmikr12.jpg

Σε αμέριστη υποστήριξη των καθηγητών των Εργαστηρίων Τέχνης προχώρησε σήμερα Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Σωτήρης Παπαμιχαήλ .

Συνέχεια ανάγνωσης

enhmerpapam.jpg

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 29η Ιανουαρίου 2019 του Προέδρου του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ με τον κ. Αντώνιο Γιαμβριά, σύμβουλο πολιτιστικών οργανισμών, αρμόδιο πολιτιστικών θεμάτων του συνδυασμού “ΌΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ”, του Δημοτικού συμβούλου-υποψήφιου δημάρχου Αγίας Παρασκευής κ. Κων/νου Τσιαμπά.

Συνέχεια ανάγνωσης

ergas_t.JPG
Τα Εργαστήρια Τέχνης του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου, διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Η Μαγεία των Χριστουγέννων»  και περιμένουν τα παιδιά της πόλης να ακούσουν και να ζωγραφίσουν όλοι μαζί μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία. 

Συνέχεια ανάγνωσης

DSC_083mikri.JPG

Σας ανακοινώνουμε ότι η έναρξη των μαθημάτων  στα Εργαστήρια Τέχνης, θα γίνει τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου.
Τα Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου Αγίας Παρασκευής συμπληρώνουν φέτος 33 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και θεωρούνται από τα μεγαλύτερα και καλύτερα οργανωμένα δημοτικά εικαστικά εργαστήρια της χώρας μας.

Συνέχεια ανάγνωσης

epitixontespanellmikr.jpg

Η διοίκηση, το προσωπικό και οι δάσκαλοι  Αριστέα Ταλαγάνη ( Γραμμικό σχέδιο ) και Σάρρος Στέλιος ( Ελεύθερο σχέδιο ) θέλουν να συγχαρούν τους μαθητές των
Εργαστηρίων τέχνης του τμήματος σχεδίου που πέτυχαν στις σχολές της επιλογής τους.

Συνέχεια ανάγνωσης

DSC_083mikri.JPG

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 13/6 τα εγκαίνια της έκθεσης ενηλίκων των Εργαστηρίων Τέχνης του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Σταύρος Κώτσης (Θεμιστοκλέους και Σπάρτης 1)

Συνέχεια ανάγνωσης

_ενηλικων_μikri.jpg

Τα Εργαστήρια Τέχνης εκθέτουν τα εργα των σπουδαστών τους.

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου, στις 8.00μ.μ., στο "Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Σταύρος Κώτσης" (Θεμιστοκλέους και Σπάρτης) εγκαινιάζεται η Έκθεση των Έργων τους, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 24 Ιουνίου, καθημερινά από 5.00 μ.μ. - 9.00 μ.μ.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ