• Αρχική
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ
  • ΝΕΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ

Μαρία Κάλλας, η αθάνατη ηρωΐδα (της Carla zanin)

Η πολύπλευρη ζωή της μεγάλης Ελληνίδας υψιφώνου Μαρίας Κάλλας, παρουσιάσθηκε μέσα από γράμματά της και κείμενα αλλά και αποσπάσματα από όπερες στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει, σε εκδήλωση που παρουσιάσθηκε υπό την Αιγίδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων των ΕΠΑΛ.

Ήταν μια εξαιρετική, ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών, μουσικοθεατρική παράσταση, στην οποία έλαβαν μέρος η γνωστή ηθοποιός Μαριάνθη Κύριου και νέες καλλιτέχνιδες όπως η Δανάη-Ελένη Παλικαροπούλου, η Δέσποινα Ανάγνου, καθώς και η Aneta Witosz, μαζί με τον Leonardo De Lisi. Φιλική συμμετοχή των Δημοσθένη Σταυριανού και Φίλιππου Μοδινού.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

1markal

2markal

3markal

4markal

5markal

Maria Callas

«3ο Φεστιβάλ Πολιτισμού» Αγίας Παρασκευής

Το "3ο Φεστιβάλ Πολιτισμού" Αγίας Παρασκευής , ένας θεσμός πλέον για την πόλη μας, που ξεκίνησε το 2021,διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), με γενικό τίτλο «Ένας αιώνας ελληνικό τραγούδι», στις 30 Ιουνίου, 1 και 2 Ιουλίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Χριστουγεννιάτικο τριήμερο» από τον ΠΑΟΔΑΠ, για μικρούς και μεγάλους

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), διοργανώνει τρεις μουσικές εκδηλώσεις, σε ένα εορταστικό «Χριστουγεννιάτικο τριήμερο», στις 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου 2022, στο θέατρο των ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής (Παπαφλέσσα 17, Τσακός).

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στις 8 μ.μ., την «Σταχτοπούτα», μια μουσική παράσταση για όλη την οικογένεια. Ένα ταξίδι στον κόσμο των Χριστουγέννων, με οδηγό Χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ΄όλο τον κόσμο, με τις φωνές των Μαρίας Κατριβέση και Γιώργου Χουζάκου. Στον κόσμο της αγάπης και του ονείρου των Χριστουγέννων, μας ταξιδεύει το γνωστό σπουδαίο παραμύθι «Η Σταχτοπούτα», από την γνωστή ηθοποιό Παναγιώτα Βλαντή. Συνοδεύει ορχήστρα δωματίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Συναυλία αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη

Στο κατάμεστο θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε η συναυλία αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.

Συνέχεια ανάγνωσης

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά για τον Δήμο μας

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά απόλαυσαν οι συμπολίτες μας, που παρακολούθησαν την συναυλία-αφιέρωμα στον Ludwig van Beethoven, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) και παρουσίασε η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων. Ήταν η τελευταία από μια σειρά δέκα ποιοτικών εκδηλώσεων, που διοργάνωσε ο ΠΑΟΔΑΠ για το καλοκαίρι του 2022.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.