• Αρχική
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ
  • ΝΕΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ

Συναυλία-αφιέρωμα στον Ludwig van Beethoven, με την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων, από τον ΠΑΟΔΑΠ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), συνεχίζει την πολιτιστική του δραστηριότητα το καλοκαίρι του 2022, με ακόμη μια εκδήλωση υψηλής ποιότητος.

Με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, διοργανώνει συναυλία-αφιέρωμα στον Ludwig van Beethoven, με την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΑΟΔΑΠ: 2ο Φεστιβάλ Πολιτισμού, «Χαίρε Μικρασία»

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), διοργανώνει το «2ο Φεστιβάλ Πολιτισμού», με γενικό τίτλο «Χαίρε Μικρασία», αφιερωμένο στην επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή.

Έξι εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, από 24 έως και 29 Ιουνίου 2022. Μια ωδή στους Έλληνες Μικρασιάτες που ξεριζώθηκαν βίαια από τις πανάρχαιες πατρογονικές τους εστίες και στην πολύτιμη συμβολή τους στον σημερινό ελληνικό πολιτισμό.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΑΟΔΑΠ: Νέο μάθημα στο Δημοτικό Ωδείο

Η διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ, στο πλαίσιο της αναβαθμίσεως των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας, εισάγει και νέο μάθημα στο Δημοτικό μας Ωδείο: Το μάθημα του Μιούζικαλ, για παιδιά και εφήβους.

Το μάθημα περιλαμβάνει την εκμάθηση τραγουδιών, χορογραφιών, καθώς και θεατρικό παιχνίδι, όλα στο πλαίσιο του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου του μουσικού θεάτρου.

Προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίσουν το αντικείμενο του νέου μαθήματος, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 και ώρα 5 μ.μ., θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρώτο μάθημα ΔΩΡΕΑΝ, στο Δημοτικό μας Ωδείο (Λάδωνος 8-Τσακός).

Συνέχεια ανάγνωσης

Συναυλία από τον ΠΑΟΔΑΠ

Η πρώτη πολιτιστική εκδήλωση του 2022, από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής, θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ (Παπαφλέσσα 17), την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, στις 8 μ.μ.

Η εξαιρετική Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, θα παρουσιάσει το πολύ γνωστό musical "Η μελωδία της ευτυχίας". Διευθύνει ο μαέστρος κ. Γιώργος Αραβίδης. Ερμηνεύει η κα Αμαλία Τάτση, αφηγείται ο ηθοποιός κ. Κώστας Παπαλέξης.

Συνέχεια ανάγνωσης

Χριστούγεννα με τον ΠΑΟΔΑΠ

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και δράσεων του Δήμου, ο ΠΑΟΔΑΠ έχει προγραμματίσει τρεις συναυλίες, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στον εξαιρετικό χώρο του Αμφιθεάτρου του 1ου ΕΠΑΛ (Παπαφλέσσα 17-Τσακός):

Συνέχεια ανάγνωσης

ΟΠΕΡΕΤΑ «Ο ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟΣ», ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, υπό την διεύθυνση του καταξιωμένου Αρχιμουσικού κ. Γιώργου Αραβίδη, οι εξαίρετοι λυρικοί κυρίες Μίνα Πολυχρόνου και Μαρία Κατσούρα και οι κύριοι Αντώνης Κορωναίος και Νίκος Καραγκιαούρης καθώς και ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου, μας χάρισαν μια υπέροχη βραδιά, παρουσιάζοντας την οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη «Ο Βαφτιστικός» και «7 Ωδές από τον Ύμνο εις την Ελευθερία» του Νικολάου Μάτζαρου στο θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ «Ο ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟΣ»

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

Ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής για την συμμετοχή σας στην συναυλία που, μετά την αναβολή της, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 8 μ.μ., στο Θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Γραβιάς 6).

Οι ηλεκτρονικές κρατήσεις εισιτηρίων που είχατε πραγματοποιήσει για την αρχική ημερομηνία, εξακολουθούν να ισχύουν και για τη νέα. Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια που έχετε κρατήσει, έχουν αποσταλεί στο e-mail που έχετε δηλώσει κατά την κράτηση. Σας παρακαλώ να ελέγξετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και να τα εκτυπώσετε ή αποθηκεύσετε στο κινητό σας τηλέφωνο.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΣΥΝΑΥΛΙΑ "Ο ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟΣ"

Υπενθυμίζεται ότι η συναυλία "Ο βαφτιστικός", που ανεβλήθη στις 27 Οκτωβρίου λόγω του εθνικού πένθους, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, στις 8 μ.μ., στο Θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Γραβιάς 6).

Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί ηλεκτρονικά για τις 27 Οκτωβρίου, ΙΣΧΥΟΥΝ και για τις 10 Νοεμβρίου. Όσοι έχουν κάνει κράτηση, θα ενημερωθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα, εντός των προσεχών ημερών, με πληροφορίες και οδηγίες για την προσέλευσή τους.

Σημειώνεται, ότι όλα τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ «Ο ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟΣ»

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ)ανακοινώνει ότι λόγω του τριημέρου εθνικού πένθους, η συναυλία «Ο βαφτιστικός» που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 8 μ.μ., στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, αναβάλλεται.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο, την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 8 μ.μ..

Οι κρατήσεις εισιτηρίων που έχουν πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, εξακολουθούν να ισχύουν και για την νέα ημερομηνία, για τις ίδιες θέσεις που έχουν ήδη επιλεγεί.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΝΑΡΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ "Ο ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟΣ"

Ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική κράτηση θέσεων (στο τέλος του κειμένου, η διαδικασία), για την συναυλία που διοργανώνει ο ΠΑΟΔΑΠ, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 8 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Γραβιάς 6). Θα παρουσιασθεί από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, υπό την διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη , η οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη"Ο βαφτιστικός".

Ερμηνεύουν οι κορυφαίοι λυρικοί: Μίνα Πολυχρόνου, Αντώνης Κορωναίος, Μαίρη Κατσούρα, Νίκος Καραγκιαούρης. Αφήγηση Λευτέρης Ελευθερίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.