• Αρχική
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ
  • ΝΕΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ
WDEIOMIKRELLINIKOSKINHMATOGR.jpg
Ο ελληνικός κινηματογράφος θα ... ξαναζωντανέψει μουσικά στο Αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, την Κυριακή  19 Μαΐου στις 19:00. Το Δημοτικό Ωδείο της Αγίας Παρασκευής θα περιπλανηθεί σε μερικές από τις σπουδαιότερες μελωδίες του ελληνικού κινηματογράφου (από ταινίες όπως ο Μελισσοκόμος, η Πολίτικη Κουζίνα, η Αλίκη στο Ναυτικό κ.ά.).

Συνέχεια ανάγνωσης

mikrixwrideia.jpg

Μια μαγική βραδιά ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε το Σάββατο στο 2o Γυμνάσιο και παρακολουθήσαμε την Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου. Μουσικά σχήματα, τμήματα προπαιδείας, παιδική χορωδία, σύνολο με τους δασκάλους του Ωδείου μας, μουσική γέφυρα με ανάγνωση Παπαδιαμάντη, μας ταξίδεψαν στον κόσμο της μουσικής, με επίκεντρο τα Χριστούγεννα.

Συνέχεια ανάγνωσης

mpant.tymp123.jpg

   Με πολύ μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του Δήμου μας για τον εορτασμό των Χριστουγέννων. Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής , ΠΑΟΔΑΠ, συμμετείχε σ' αυτές με τα μουσικά σύνολα του δίνοντας ένα ξεχωριστό τόνο.

Συνέχεια ανάγνωσης

_ΔΗΜΟΤΙΚΟ_ΩΔΕΙΟμικρη.jpg

Στο αμφιθέατρο του Β΄ Γυμνασίου, στην οδό Νεαπόλεως 7, στις 15 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ. θα

πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου.

Με αγαπημένα κλασικά και τζαζ θέματα, με κάλαντα, με ιταλικές καντσονέτες και ροκ αποχρώσεις.

Συνέχεια ανάγνωσης

ENWSIGONEWN.jpg

Η Ενωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής ενημερώνει πως ξεκίνησε από τη Δευτέρα  12 Νοεμβρίου στα Δημοτικά σχολεία,  ένα ολοκαίνουριο  μουσικό – κεφάτο – ξεσηκωτικό και «φασαριόζικο« πρόγραμμα κρουστών,  η  Β Α Τ U C A !!!

To πρόγραμμα αυτό, το προσφέρει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που ενδιαφέρονται, όπως ακριβώς  και τα αθλητικά προγράμματα (βόλεϊ, ποδόσφαιρο και μπάσκετ). Και αυτό το πρόγραμμα γίνεται σε συνεργασία της Ένωσης, των Συλλόγων Γονέων και του ΠΑΟΔΑΠ. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν και γονείς.

Συνέχεια ανάγνωσης

WDEIOMIKRI.jpeg

Σας περιμένουμε το Σάββατο 16 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στην πρόσφατα ανακαινισμένη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Αγίας Παρασκευής για να αποχαιρετήσουμε άλλη μια σχολική χρονιά που φεύγει.

Συνέχεια ανάγνωσης

WDEIOMIKRI.jpeg

Το Δημοτικό Ωδείο σας προσκαλεί στις καθιερωμένες ετήσιες Μαθητικές Συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο και τον Ιούνιο στην αίθουσα του Ωδείου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ