• Αρχική
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ
  • ΝΕΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ

Συναυλία αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη

Στο κατάμεστο θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε η συναυλία αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.

Συνέχεια ανάγνωσης

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά για τον Δήμο μας

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά απόλαυσαν οι συμπολίτες μας, που παρακολούθησαν την συναυλία-αφιέρωμα στον Ludwig van Beethoven, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) και παρουσίασε η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων. Ήταν η τελευταία από μια σειρά δέκα ποιοτικών εκδηλώσεων, που διοργάνωσε ο ΠΑΟΔΑΠ για το καλοκαίρι του 2022.

Συνέχεια ανάγνωσης

2ο Φεστιβάλ Πολιτισμού ΠΑΟΔΑΠ «Χαίρε Μικρασία»

Πραγματοποιήθηκε, από τις 24 έως τις 29 Ιουνίου 2022 στην κεντρική πλατεία της πόλεως, το 2ο Φεστιβάλ Πολιτισμού με γενικό τίτλο «Χαίρε Μικρασία!», από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ).

Ένα εξαήμερο αφιέρωμα στην επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή, μια ωδή στους Μικρασιάτες Έλληνες πρόσφυγες που συνέβαλαν καθοριστικά στην δημιουργία του νεώτερου ελληνικού Πολιτισμού.

Συνέχεια ανάγνωσης

Συναυλία-αφιέρωμα στον Ludwig van Beethoven, με την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων, από τον ΠΑΟΔΑΠ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), συνεχίζει την πολιτιστική του δραστηριότητα το καλοκαίρι του 2022, με ακόμη μια εκδήλωση υψηλής ποιότητος.

Με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, διοργανώνει συναυλία-αφιέρωμα στον Ludwig van Beethoven, με την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΑΟΔΑΠ: 2ο Φεστιβάλ Πολιτισμού, «Χαίρε Μικρασία»

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), διοργανώνει το «2ο Φεστιβάλ Πολιτισμού», με γενικό τίτλο «Χαίρε Μικρασία», αφιερωμένο στην επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή.

Έξι εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, από 24 έως και 29 Ιουνίου 2022. Μια ωδή στους Έλληνες Μικρασιάτες που ξεριζώθηκαν βίαια από τις πανάρχαιες πατρογονικές τους εστίες και στην πολύτιμη συμβολή τους στον σημερινό ελληνικό πολιτισμό.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΑΟΔΑΠ: Νέο μάθημα στο Δημοτικό Ωδείο

Η διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ, στο πλαίσιο της αναβαθμίσεως των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας, εισάγει και νέο μάθημα στο Δημοτικό μας Ωδείο: Το μάθημα του Μιούζικαλ, για παιδιά και εφήβους.

Το μάθημα περιλαμβάνει την εκμάθηση τραγουδιών, χορογραφιών, καθώς και θεατρικό παιχνίδι, όλα στο πλαίσιο του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου του μουσικού θεάτρου.

Προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίσουν το αντικείμενο του νέου μαθήματος, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 και ώρα 5 μ.μ., θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρώτο μάθημα ΔΩΡΕΑΝ, στο Δημοτικό μας Ωδείο (Λάδωνος 8-Τσακός).

Συνέχεια ανάγνωσης

Συναυλία από τον ΠΑΟΔΑΠ

Η πρώτη πολιτιστική εκδήλωση του 2022, από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής, θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ (Παπαφλέσσα 17), την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, στις 8 μ.μ.

Η εξαιρετική Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, θα παρουσιάσει το πολύ γνωστό musical "Η μελωδία της ευτυχίας". Διευθύνει ο μαέστρος κ. Γιώργος Αραβίδης. Ερμηνεύει η κα Αμαλία Τάτση, αφηγείται ο ηθοποιός κ. Κώστας Παπαλέξης.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.