• Αρχική
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ
  • ΝΕΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ

«3ο Φεστιβάλ Πολιτισμού» Αγίας Παρασκευής

Το "3ο Φεστιβάλ Πολιτισμού" Αγίας Παρασκευής , ένας θεσμός πλέον για την πόλη μας, που ξεκίνησε το 2021,διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), με γενικό τίτλο «Ένας αιώνας ελληνικό τραγούδι», στις 30 Ιουνίου, 1 και 2 Ιουλίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Χριστουγεννιάτικο τριήμερο» από τον ΠΑΟΔΑΠ, για μικρούς και μεγάλους

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), διοργανώνει τρεις μουσικές εκδηλώσεις, σε ένα εορταστικό «Χριστουγεννιάτικο τριήμερο», στις 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου 2022, στο θέατρο των ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής (Παπαφλέσσα 17, Τσακός).

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στις 8 μ.μ., την «Σταχτοπούτα», μια μουσική παράσταση για όλη την οικογένεια. Ένα ταξίδι στον κόσμο των Χριστουγέννων, με οδηγό Χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ΄όλο τον κόσμο, με τις φωνές των Μαρίας Κατριβέση και Γιώργου Χουζάκου. Στον κόσμο της αγάπης και του ονείρου των Χριστουγέννων, μας ταξιδεύει το γνωστό σπουδαίο παραμύθι «Η Σταχτοπούτα», από την γνωστή ηθοποιό Παναγιώτα Βλαντή. Συνοδεύει ορχήστρα δωματίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Συναυλία αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη

Στο κατάμεστο θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε η συναυλία αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.

Συνέχεια ανάγνωσης

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά για τον Δήμο μας

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά απόλαυσαν οι συμπολίτες μας, που παρακολούθησαν την συναυλία-αφιέρωμα στον Ludwig van Beethoven, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) και παρουσίασε η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων. Ήταν η τελευταία από μια σειρά δέκα ποιοτικών εκδηλώσεων, που διοργάνωσε ο ΠΑΟΔΑΠ για το καλοκαίρι του 2022.

Συνέχεια ανάγνωσης

2ο Φεστιβάλ Πολιτισμού ΠΑΟΔΑΠ «Χαίρε Μικρασία»

Πραγματοποιήθηκε, από τις 24 έως τις 29 Ιουνίου 2022 στην κεντρική πλατεία της πόλεως, το 2ο Φεστιβάλ Πολιτισμού με γενικό τίτλο «Χαίρε Μικρασία!», από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ).

Ένα εξαήμερο αφιέρωμα στην επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή, μια ωδή στους Μικρασιάτες Έλληνες πρόσφυγες που συνέβαλαν καθοριστικά στην δημιουργία του νεώτερου ελληνικού Πολιτισμού.

Συνέχεια ανάγνωσης

Συναυλία-αφιέρωμα στον Ludwig van Beethoven, με την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων, από τον ΠΑΟΔΑΠ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), συνεχίζει την πολιτιστική του δραστηριότητα το καλοκαίρι του 2022, με ακόμη μια εκδήλωση υψηλής ποιότητος.

Με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, διοργανώνει συναυλία-αφιέρωμα στον Ludwig van Beethoven, με την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.