• Αρχική
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ
  • ΝΕΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ
LOGOKALO.JPG

Ο ΠΑΟΔΑΠ, έχοντας προετοιμασθεί έγκαιρα για το ενδεχόμενο της πιθανής αναστολής των προγραμμάτων του (πολιτιστικών και αθλητικών), λόγω της πανδημίας, παρέχει την δυνατότητα στους μαθητές και σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου και των Εργαστηρίων Τέχνης, να παρακολουθούν τα μαθήματά τους με τηλεκπαίδευση, όπου αυτό είναι δυνατόν.

Συνέχεια ανάγνωσης

LOGOKALO.JPG

Αγαπητοί γονείς και σπουδαστές,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την νέα ΚΥΑ 69863/ΦΕΚ 4829 –Β- 2/11/2020 (Έκτακτα μέτρα προστασίας..) και ειδικότερα βάσει των άρθρων 1 περ.8 και 5 περ. 13, σε συνδυασμό με τον χαρακτηρισμό της Αττικής ως περιοχής αυξημένου κινδύνου, αναστέλλονται τα μαθήματα στο φυσικό χώρο του Ωδείου από σήμερα, 3 Νοεμβρίου 2020 έως και 30 Νοεμβρίου 2020.

Σημειώνεται ότι τα μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά με σύγχρονη διδασκαλία (τηλεκπαίδευση) από το σπίτι.

Συνέχεια ανάγνωσης

paidikixwrodmikr.jpg

Ξεκινάμε! Η παιδική μας χορωδία με την καθοδήγηση του μαέστρου Αντώνη Καρατζίκη φιλοξενεί δωρεάν όλα τα παιδιά του δήμου μας από 6 έως 16 ετών. Σας περιμένουμε αύριο Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στην πρώτη μας συνάντηση για τη νέα σχολική χρονιά, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου στις 7:00μ.μ.

Συνέχεια ανάγνωσης

WDEIOMIKRI.jpeg

Το Δημοτικό Ωδείο, υποδέχεται και φέτος τους μαθητές του-παλιούς και νέους- με

ατομικά μαθήματα σε κλασσικά και μοντέρνα όργανα, διδασκαλία μονωδίας και

ανώτερων θεωρητικών και τμήματα μουσικής προπαιδείας για παιδιά από τριών (3)

ετών.

Συνέχεια ανάγνωσης

WDEIOMIKRELLINIKOSKINHMATOGR.jpg
Ο ελληνικός κινηματογράφος θα ... ξαναζωντανέψει μουσικά στο Αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, την Κυριακή  19 Μαΐου στις 19:00. Το Δημοτικό Ωδείο της Αγίας Παρασκευής θα περιπλανηθεί σε μερικές από τις σπουδαιότερες μελωδίες του ελληνικού κινηματογράφου (από ταινίες όπως ο Μελισσοκόμος, η Πολίτικη Κουζίνα, η Αλίκη στο Ναυτικό κ.ά.).

Συνέχεια ανάγνωσης

mikrixwrideia.jpg

Μια μαγική βραδιά ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε το Σάββατο στο 2o Γυμνάσιο και παρακολουθήσαμε την Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου. Μουσικά σχήματα, τμήματα προπαιδείας, παιδική χορωδία, σύνολο με τους δασκάλους του Ωδείου μας, μουσική γέφυρα με ανάγνωση Παπαδιαμάντη, μας ταξίδεψαν στον κόσμο της μουσικής, με επίκεντρο τα Χριστούγεννα.

Συνέχεια ανάγνωσης

mpant.tymp123.jpg

   Με πολύ μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του Δήμου μας για τον εορτασμό των Χριστουγέννων. Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής , ΠΑΟΔΑΠ, συμμετείχε σ' αυτές με τα μουσικά σύνολα του δίνοντας ένα ξεχωριστό τόνο.

Συνέχεια ανάγνωσης

_ΔΗΜΟΤΙΚΟ_ΩΔΕΙΟμικρη.jpg

Στο αμφιθέατρο του Β΄ Γυμνασίου, στην οδό Νεαπόλεως 7, στις 15 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ. θα

πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου.

Με αγαπημένα κλασικά και τζαζ θέματα, με κάλαντα, με ιταλικές καντσονέτες και ροκ αποχρώσεις.

Συνέχεια ανάγνωσης

ENWSIGONEWN.jpg

Η Ενωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής ενημερώνει πως ξεκίνησε από τη Δευτέρα  12 Νοεμβρίου στα Δημοτικά σχολεία,  ένα ολοκαίνουριο  μουσικό – κεφάτο – ξεσηκωτικό και «φασαριόζικο« πρόγραμμα κρουστών,  η  Β Α Τ U C A !!!

To πρόγραμμα αυτό, το προσφέρει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που ενδιαφέρονται, όπως ακριβώς  και τα αθλητικά προγράμματα (βόλεϊ, ποδόσφαιρο και μπάσκετ). Και αυτό το πρόγραμμα γίνεται σε συνεργασία της Ένωσης, των Συλλόγων Γονέων και του ΠΑΟΔΑΠ. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν και γονείς.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ