• Αρχική
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ
  • ΝΕΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ

Πιστοποίηση του ΠΑΟΔΑΠ από το ΥΠ.ΠΟ.Α και αιτήματα επιχορηγήσεως των νέων πολυήμερων εκδηλώσεων

Με συντονισμένες ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν από την διοίκησή του, ο ΠΑΟΔΑΠ αποτελεί πλέον πιστοποιημένο μέλος του Μητρώου Φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού, με όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτό.

Συνέχεια ανάγνωσης

Το 1ο Φεστιβάλ Πολιτισμού του ΠΑΟΔΑΠ, αφιερωμένο στην επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821

Ένας από τους κύριους σκοπούς του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) είναι η πολιτιστική και καλλιτεχνική ανάπτυξη και προβολή του Δήμου και η πολιτιστική καλλιέργεια των κατοίκων.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΑΟΔΑΠ ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ο ΠΑΟΔΑΠ, έχοντας προετοιμασθεί έγκαιρα για το ενδεχόμενο της πιθανής αναστολής των προγραμμάτων του (πολιτιστικών και αθλητικών), λόγω της πανδημίας, παρέχει την δυνατότητα στους μαθητές και σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου και των Εργαστηρίων Τέχνης, να παρακολουθούν τα μαθήματά τους με τηλεκπαίδευση, όπου αυτό είναι δυνατόν.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Αγαπητοί γονείς και σπουδαστές,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την νέα ΚΥΑ 69863/ΦΕΚ 4829 –Β- 2/11/2020 (Έκτακτα μέτρα προστασίας..) και ειδικότερα βάσει των άρθρων 1 περ.8 και 5 περ. 13, σε συνδυασμό με τον χαρακτηρισμό της Αττικής ως περιοχής αυξημένου κινδύνου, αναστέλλονται τα μαθήματα στο φυσικό χώρο του Ωδείου από σήμερα, 3 Νοεμβρίου 2020 έως και 30 Νοεμβρίου 2020.

Σημειώνεται ότι τα μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά με σύγχρονη διδασκαλία (τηλεκπαίδευση) από το σπίτι.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ

Ξεκινάμε! Η παιδική μας χορωδία με την καθοδήγηση του μαέστρου Αντώνη Καρατζίκη φιλοξενεί δωρεάν όλα τα παιδιά του δήμου μας από 6 έως 16 ετών. Σας περιμένουμε αύριο Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στην πρώτη μας συνάντηση για τη νέα σχολική χρονιά, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου στις 7:00μ.μ.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΞΕΚΙΝΑ Η ΝΕΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ

Το Δημοτικό Ωδείο, υποδέχεται και φέτος τους μαθητές του-παλιούς και νέους- με

ατομικά μαθήματα σε κλασσικά και μοντέρνα όργανα, διδασκαλία μονωδίας και

ανώτερων θεωρητικών και τμήματα μουσικής προπαιδείας για παιδιά από τριών (3)

ετών.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ο ελληνικός κινηματογράφος θα ... ξαναζωντανέψει μουσικά στο Αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, την Κυριακή  19 Μαΐου στις 19:00. Το Δημοτικό Ωδείο της Αγίας Παρασκευής θα περιπλανηθεί σε μερικές από τις σπουδαιότερες μελωδίες του ελληνικού κινηματογράφου (από ταινίες όπως ο Μελισσοκόμος, η Πολίτικη Κουζίνα, η Αλίκη στο Ναυτικό κ.ά.).

Συνέχεια ανάγνωσης

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ

Μια μαγική βραδιά ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε το Σάββατο στο 2o Γυμνάσιο και παρακολουθήσαμε την Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου. Μουσικά σχήματα, τμήματα προπαιδείας, παιδική χορωδία, σύνολο με τους δασκάλους του Ωδείου μας, μουσική γέφυρα με ανάγνωση Παπαδιαμάντη, μας ταξίδεψαν στον κόσμο της μουσικής, με επίκεντρο τα Χριστούγεννα.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.

   Με πολύ μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του Δήμου μας για τον εορτασμό των Χριστουγέννων. Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής , ΠΑΟΔΑΠ, συμμετείχε σ' αυτές με τα μουσικά σύνολα του δίνοντας ένα ξεχωριστό τόνο.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Στο αμφιθέατρο του Β΄ Γυμνασίου, στην οδό Νεαπόλεως 7, στις 15 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ. θα

πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου.

Με αγαπημένα κλασικά και τζαζ θέματα, με κάλαντα, με ιταλικές καντσονέτες και ροκ αποχρώσεις.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.