• Αρχική
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ
  • ΝΕΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ «Ο ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟΣ»

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ)ανακοινώνει ότι λόγω του τριημέρου εθνικού πένθους, η συναυλία «Ο βαφτιστικός» που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 8 μ.μ., στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, αναβάλλεται.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο, την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 8 μ.μ..

Οι κρατήσεις εισιτηρίων που έχουν πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, εξακολουθούν να ισχύουν και για την νέα ημερομηνία, για τις ίδιες θέσεις που έχουν ήδη επιλεγεί.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΝΑΡΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ "Ο ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟΣ"

Ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική κράτηση θέσεων (στο τέλος του κειμένου, η διαδικασία), για την συναυλία που διοργανώνει ο ΠΑΟΔΑΠ, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 8 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Γραβιάς 6). Θα παρουσιασθεί από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, υπό την διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη , η οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη"Ο βαφτιστικός".

Ερμηνεύουν οι κορυφαίοι λυρικοί: Μίνα Πολυχρόνου, Αντώνης Κορωναίος, Μαίρη Κατσούρα, Νίκος Καραγκιαούρης. Αφήγηση Λευτέρης Ελευθερίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ, ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ

Οι πολιτιστικές δομές του ΠΑΟΔΑΠ, εκτός από τις εκδηλώσεις εντός του Δήμου μας, λόγω των υψηλών επιδόσεών τους καλούνται να συμμετάσχουν και σε διοργανώσεις άλλων Δήμων, αποδεικνύοντας το ποιοτικό πολιτιστικό έργο που παράγουν.

Το Δημοτικό μας Ωδείο, με επικεφαλής την Καλλιτεχνική του Διευθύντρια κα Χριστίνα Γεωργοπούλου, μετείχε στις εκδηλώσεις του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Η Δημοτική μας Φιλαρμονική, με επικεφαλής τον Διευθυντή της, μαέστρο κ. Ξενοφώντα Τζανίνη, μετείχε στην 16η Συνάντηση Φιλαρμονικών του Δήμου Καλλιθέας.

Η Μεικτή Χορωδία μας, με επικεφαλής τον Διευθυντή της, μαέστρο κ. Χρήστο Κουτσονίκα, μετείχε στην 7η Συνάντηση Χορωδιών Δαύλειας.

Η Θεατρική μας Ομάδα "Θεάτροποι", με επικεφαλής τον σκηνοθέτη κ. Γιάννη Δεγαΐτη, μετέχει στο 14ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ:«Κρυφά το λένε τα πουλιά…»

Εθνικά ιστορικά τραγούδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας

Στα πλαίσια του εορτασμού «1821-2021: 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση» ο Δήμος  Αγίας Παρασκευής με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα παρουσιάζουν την Τετάρτη 21 Ιουλίου, στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής,  μια συναυλία παραδοσιακής μουσικής με τη Στέλλα Κονιτοπούλου και τίτλο: «Κρυφά το λένε τα πουλιά…».

Συνέχεια ανάγνωσης

1o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

"1ο Φεστιβάλ Πολιτισμού" του ΠΑΟΔΑΠ, για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
25, 26, 27 και 30 Ιουνίου 2021
25 Ιουνίου, Κεντρική Πλατεία ώρα 9 μ.μ.: Συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας "Αχ, Πατρίδα μου γλυκιά"
26 Ιουνίου, Κεντρική Πλατεία ώρα 9 μ.μ.: Συναυλία Δημοτικού Ωδείου Αγίας Παρασκευής και Δημοτικής Μουσικής Σχολής Σπάτων "Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή"
27 Ιουνίου, Κεντρική Πλατεία ώρα 9 μμ: Ορατόριο "Ύμνος εις την Ελευθερίαν"
30 Ιουνίου, Πάρκο Νεαπόλεως ώρα 9 μ.μ.: Θεατρική παράσταση "Μαντώ Μαυρογένους: La bella Greca"

Συνέχεια ανάγνωσης

Πιστοποίηση του ΠΑΟΔΑΠ από το ΥΠ.ΠΟ.Α και αιτήματα επιχορηγήσεως των νέων πολυήμερων εκδηλώσεων

Με συντονισμένες ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν από την διοίκησή του, ο ΠΑΟΔΑΠ αποτελεί πλέον πιστοποιημένο μέλος του Μητρώου Φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού, με όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτό.

Συνέχεια ανάγνωσης

Το 1ο Φεστιβάλ Πολιτισμού του ΠΑΟΔΑΠ, αφιερωμένο στην επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821

Ένας από τους κύριους σκοπούς του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) είναι η πολιτιστική και καλλιτεχνική ανάπτυξη και προβολή του Δήμου και η πολιτιστική καλλιέργεια των κατοίκων.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΑΟΔΑΠ ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ο ΠΑΟΔΑΠ, έχοντας προετοιμασθεί έγκαιρα για το ενδεχόμενο της πιθανής αναστολής των προγραμμάτων του (πολιτιστικών και αθλητικών), λόγω της πανδημίας, παρέχει την δυνατότητα στους μαθητές και σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου και των Εργαστηρίων Τέχνης, να παρακολουθούν τα μαθήματά τους με τηλεκπαίδευση, όπου αυτό είναι δυνατόν.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Αγαπητοί γονείς και σπουδαστές,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την νέα ΚΥΑ 69863/ΦΕΚ 4829 –Β- 2/11/2020 (Έκτακτα μέτρα προστασίας..) και ειδικότερα βάσει των άρθρων 1 περ.8 και 5 περ. 13, σε συνδυασμό με τον χαρακτηρισμό της Αττικής ως περιοχής αυξημένου κινδύνου, αναστέλλονται τα μαθήματα στο φυσικό χώρο του Ωδείου από σήμερα, 3 Νοεμβρίου 2020 έως και 30 Νοεμβρίου 2020.

Σημειώνεται ότι τα μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά με σύγχρονη διδασκαλία (τηλεκπαίδευση) από το σπίτι.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ

Ξεκινάμε! Η παιδική μας χορωδία με την καθοδήγηση του μαέστρου Αντώνη Καρατζίκη φιλοξενεί δωρεάν όλα τα παιδιά του δήμου μας από 6 έως 16 ετών. Σας περιμένουμε αύριο Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στην πρώτη μας συνάντηση για τη νέα σχολική χρονιά, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου στις 7:00μ.μ.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.