ΤΟ ΤΜΗΜΑ LATIN ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΓΕΡΟΝΤΩΝ "ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ"

Το Τμήμα Latin χορών, θα επισκεφτεί την Στέγη Γερόντων “ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ”, για ευχές στους φιλοξενούμενους γέροντες και για να παραδώσει ποσότητα τροφίμων και άλλων ειδών για τις ανάγκες τους.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΗΜΕΡΑ ΧΟΡΟΥ

Μεγάλη παράσταση χορού με τίτλο «Χορευτικό Όνειρο» διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ, το Σάββατο 22 Ιουνίο 2019, στις 8:00μμ,  στο 2ο Ε.Π.Α.Λ.  Αγίας Παρασκευής (Παπαφλέσσα 17). 

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΧΟΡΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Με διήμερες εκδηλώσεις οι οποίες ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαΐου 2019 και ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 5 Μαΐου 2019, στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, τίμησε ο δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ) την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, που καθιερώθηκε το 1982 από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού της UNESCO (CID), που είναι ο επίσημος ανώτατος οργανισμός για όλες τις μορφές χορού σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η ΕΝΕΒΑΠ, Ο ΠΑΟΔΑΠ ΚΑΙ ΤΟ G-RADIO ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20.00 έως 23.00, η ΕΝΕΒΑΠ, ο ΠΑΟΔΑΠ με το Τμήμα Μοντέρνων Χορών  και το G-Radio διοργανώνουν πάρτυ  
στην Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία   με το βραβευμένο   ραδιοφωνικό παραγωγό   Νίκο Γκαραβέλα.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Το Τμήμα Μοντέρνου  Χορού, του ΠΑΟΔΑΠ  ( Πολιστικός -Αθλητικός Οργανισμός  Δήμου Αγ. Παρασκευής)  σας καλεί να συμμετέχετε στο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ, στην αίθουσα της Παπαρηγοπούλου 61, Κοντόπευκο, το Σάββατο 22 Δεκέμβρη, ώρα από τις 9 μμ και όσο πάει....

Συνέχεια ανάγνωσης

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ

Το τμήμα Μοντέρνων χορών του ΠΑΟΔΑΠ, με επικεφαλής την δασκάλα τους Νίκη Κιλισμανή, επισκέφθηκε  την Κυριακή 16/12 την Στέγη Γερόντων της Αρχιεπισκοπής στην οδό Ηπείρου όπου προσέφερε δώρα και διασκέδασε με χορούς και τραγούδια τους ηλικιωμένους της δομής όπως και το προσωπικό.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΧΟΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία παράσταση χορού από τα τμήματα Μοντέρνου Χορού του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Αγίας Παρασκευής την Κυριακή 24 Ιουνίου στο αμφιθέατρο του Δημόκριτου κατάμεστο το αμφιθέατρο αποθέωσε τους περισσότερο από 60 μαθητές που παρουσίασαν ένα πρόγραμμα από λάτιν,σύγχρονους,τζαζ,φλαμένγκο και ευρωπαικούς χορούς,χωρισμένους σε τμήματα παιδικά,εφηβικά και ενηλίκων.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΗΜΕΡΑ ΧΟΡΟΥ

Μεγάλη παράσταση χορού με τίτλο «Ταξίδι στο Χορό» διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ, την Κυριακή 24 Ιουνίο, στις 7:00μμ,  στο αμφιθέατρο του  Ε.ΚΕ.Φ.Ε. «Δημόκριτος» (Πατρ. Γρηγορίου 32 και Νεαπόλεως Αγία Παρασκευή). 

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.