oglarosmik3.jpg

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου θα παρασουσιστεί το θεατρικό έργο «Ο ΓΛΑΡΟΣ», του Αντον Τσέχωφ σε μετάφραση Λ. Καλλέργη και σκηνοθεσία Γ. Δεγαΐτη από την Ομάδα Θεάτρου ’’ΘΕΑΤΡΟΠΟΙ’’ του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Συνέχεια ανάγνωσης

oifasoylidesmikr.jpg

Τo Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου θα παρασουσιστεί το θεατρικό έργο «Οι Φασουλήδες του Κατσιπόρα» του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα από την Παιδική Σκηνή του Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη «Ρενδία Λέξις», στα πλαίσια του 12ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής, σε σκηνοθεσία Εύης Σιδέρη, μουσική Βάιου Πράπα και σκηνικά – κοστούμια Λίνας Παγώνη & Κατερίνας Χατζοπούλου!!!

Συνέχεια ανάγνωσης

otheosmazimasmikr.jpg

Συνεχίζουμε τις παραστάσεις του 12ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής. Σήμερα Παρασκευή στις 8.30 μμ στο ΠΑΡΚΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΤΣΗΣ το θεατρικό έργο «Ο Θεός μαζί μας» του Πάνου Νικολάου σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Ναρλή, από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη «Ρενδία Λέξις», 

Συνέχεια ανάγνωσης

12odiadimfestibalmik.jpg

Εννέα (9)  θεατρικές παραστάσεις (οι 2 παιδικές) θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι από το Σάββατο 7 έως και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 στο Ανοικτό Θέατρο του Δήμου Αγίας Παρασκευής, στο Πολιτιστικό και Αθλητικό  Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (πρ. Στρατόπεδο «Σπυρούδη»), οδός Σπάρτης 1, στο πλαίσιο του 12ου  Διαδημοτικού Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμων Αττικής.

Συνέχεια ανάγνωσης

manwlikakmikr.jpg

The public event was organized by the offices of the mayor, and the Athletic and Cultural Organization of the City Hall (P.A.O.D.A.P). Presenting and interviewing Mr. Manolikakis were Leonidas Papastathopoulos, Board Member of P.A.O.D.A.P, and Vasso Kindi, Professor of Philosophy at the University of Athens.

Συνέχεια ανάγνωσης

manwlik.jpg

Ήταν μια μοναδική βραδιά, το Σάββατο 12/1 στο κατάμεστο 2ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής με τον εξαιρετικό και χειμαρρώδη Ανδρέα Μανωλικάκη καθηγητή του Actors Studio που απάντησε σε ερωτήσεις της καθηγήτριας Φιλολογίας Βάσως Κιντή αλλά και πολλών παρευρισκόμενων. Το οδοιπορικό «Αγία Παρασκευή-Παρίσι-Νέα Υόρκη» μας έκανε σοφότερους! Συγχαρητήρια στον Λεωνίδα Παπασταθόπουλο και όλους όσοι δούλεψαν για αυτή την εκδήλωση!

Συνέχεια ανάγνωσης

mpostantzog.jpg
Καλωσόρισμα στο μακρινό φίλο μου Ανδρέα Μανωλικάκη που αγαπώ και εκτιμώ.
Γνωριστήκαμε κάπου το 1975 και η ομορφιά, η μέσα και η έξω του, ήταν όπως τώρα η πνευματικότητα του.Οι αθέλητες αλλαγές στις πορείες μας, μας φέρανε μακριά, μας κάνανε να σκαμπανεβάζουμε αλλού ο ένας αλλού ο άλλος, μα πάντα κυνηγώντας και οι δύο την ευτυχία και την ολοκλήρωση μέσω του Θεάτρου.

Συνέχεια ανάγνωσης

diadimot.aksiolog.mikr.jpg

Το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής, στο οποίο ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. συμμετέχουν ενεργά με τη θεατρική ομάδα ¨ΘΕΑΤΡΟΠΟΙ¨ υπό τον κ. Ιωάννη Δεγαΐτη, έλαβε για δεύτερη συνεχόμενη φορά την πιστοποίηση EFFE Label για τα έτη 2019-2020.

Συνέχεια ανάγνωσης

KALOMIK.jpg

 Ο Ανδρέας Μανωλικάκης κουβεντιάζει με την καθηγήτρια Πανεπιστημίου Βάσω Κιντή για την πορεία του μέχρι το ACTORS STUDIO, τη διδασκαλία του στο θέατρο και τον κινηματογράφο, τη σχέση του με σημαντικούς ηθοποιούς βραβευμένους με Όσκαρ, αλλά και τις δυσκολίες μιας τέτοιας διαδρομής.

Συνέχεια ανάγνωσης

mideiamikr123.jpg

Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, 8:30μμ, παράσταση  της Ομάδας  Θεάτρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ)  «ΘΕΑΤΡΟΠΟΙ» δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς την ίδια ώρα θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου από το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο και θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με το Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Κεντρική πλατεία. 

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ