ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΠΙΝΟΚΙΟ"

Ακυρώνεται η προγραμματισμένη παράσταση, για αύριο Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο θέατρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, η θεατρική παράσταση "ΠΙΝΌΚΙΟ", για λόγους υγείας.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΡOΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦEΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΟΜAΔΑ ΘΕAΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), καλεί κάθε ενδιαφερόμενο/η, ηλικίας 18 έως 30 ετών, να συμμετάσχει στις δραστηριότητες της παιδικής σκηνής της Ομάδας Θεάτρου «ΘΕΑΤΡΟΠΟΙ» του ΠΑΟΔΑΠ.

Η καταξιωμένη και πολυβραβευμένη Ομάδα Θεάτρου μας, που λειτουργεί τα τελευταία 36 χρόνια με σκηνοθέτη το Γιάννη Δεγαΐτη, παρουσιάζει θεατρικές παραστάσεις για όλες τις ηλικίες στην πόλη μας αλλά και σε άλλους Δήμους.

Η συμμετοχή στην Ομάδα Θεάτρου, δίνει την ευκαιρία στους «εραστές της Τέχνης», να αναδείξουν το ταλέντο τους και να συμβάλουν ενεργά στην παραγωγή και διάδοση του Πολιτισμού.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος έως 10 Ιανουαρίου 2023, στο τηλέφωνο 6945804938 (κ. Γιάννης Δεγαΐτης).

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

Δωρεάν θεατρικές παραστάσεις από τον ΠΑΟΔΑΠ, για τα παιδιά των σχολείων μας

Η Δημοτική Αρχή, στις κύριες επιδιώξεις της, έχει και την πολιτιστική ανάπτυξη των κατοίκων, ιδίως από την τρυφερή παιδική ηλικία. Για τον σκοπό αυτό, πέραν των άλλων, ιδρύθηκε το 2020 Παιδική Θεατρική Σκηνή από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ). Κύριος στόχος του εγχειρήματος, μέσω δωρεάν θεατρικών παραστάσεων για τα παιδιά των σχολείων της πόλης μας, να ψυχαγωγήσει το παιδί μέσα από οπτικά και ακουστικά ερεθίσματα που θα τροφοδοτήσουν τη φαντασία του, να το βοηθήσουν να διευρύνει τη σκέψη και τη δημιουργικότητά του και να το ενθαρρύνουν να πιστέψει στις μεγάλες αξίες της ζωής: την αγάπη, την αλληλεγγύη, τη γενναιοδωρία, τη συμπόνια, τη δικαιοσύνη και την ειρήνη.

Συνέχεια ανάγνωσης

Θεατρικές παραστάσεις από τον ΠΑΟΔΑΠ

Ξεκίνησαν οι παραστάσεις της Δημοτικής Ομάδος Θεάτρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), με το έργο «Ιφιγένεια εν γένει» της Λίλιαν Δημητρακοπούλου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Δεγαΐτη.

Μια ξεκαρδιστική παρωδία της γνωστής τραγωδίας "Ιφιγένεια εν Αυλίδι", με όλα τα στοιχεία της καρικατούρας των ηρώων, που όμως δεν ξεφεύγει καθόλου από την γνωστή ιστορία. Μπορεί η γνωστή ιστορία να είναι τραγωδία, εδώ όμως πεθαίνουμε στο γέλιο.

Συνέχεια ανάγνωσης

15ο ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΑΠΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Οχτώ (8)  θεατρικές παραστάσεις θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι από την Πέμπτη 30 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 στο 2ο Γυμνάσιο (Νεαπόλεως 7), στο πλαίσιο του 15ου  Διαδημοτικού Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμων Αττικής.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΡOΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦEΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜAΔΑ ΘΕAΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), καλεί κάθε ενδιαφερόμενο/η, ηλικίας 18 έως 40 ετών, να συμμετάσχει στις δραστηριότητες της Ομάδας Θεάτρου «ΘΕΑΤΡΟΠΟΙ» του ΠΑΟΔΑΠ, ως ηθοποιός.

Συνέχεια ανάγνωσης

«ΑΥΛΑΙΑ» ΓΙΑ ΤΟ «14o ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021», με την θεατρική παράσταση «Με δύναμη από την Κηφισιά», που παρουσίασε η Ομάδα Θεάτρου του ΠΑΟΔΑΠ «Οι Θεάτροποι», περατώθηκε το «14ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου» στον Δήμο μας, που διήρκεσε από τις 11 έως και τις 19 Σεπτεμβρίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

14ο ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ ΚΑΙ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Εννέα (9)  θεατρικές παραστάσεις θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι από το Σάββατο 11 έως και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 στο πάρκο Νεαπόλεως, οδός Νεαπόλεως 9-11, στο πλαίσιο του 14ου  Διαδημοτικού Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμων Αττικής.

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν οι  Δήμοι Αγίας Παρασκευής, Αγίου Δημητρίου, Διονύσου, Μοσχάτου-Ταύρου, Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη και Περιστερίου. 

Συνέχεια ανάγνωσης

ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ "Ο ΓΛΑΡΟΣ" ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 16/11/2019 ΕΩΣ 13/12/2019

Από  16/11/2019 έως 15/12/2019 κάθε Σάββατο και Κυριακή, ώρα 20.30 στο 2ο Γυμνάσιο της Αγίας Παρασκευής (Νεαπόλεως 5-7)  η Ομάδα Θεάτρου ‘ΘΕΑΤΡΟΠΟΙ’’ του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.) , θα παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Ο ΓΛΑΡΟΣ», του Αντον Τσέχωφ σε μετάφραση Λ. Καλλέργη και σκηνοθεσία Γ. Δεγαΐτη.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.