Η «1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Περατώθηκε η «1η Συνάντηση Φιλαρμονικών» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) και διήρκεσε από τις 14 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Συμμετείχαν κατά σειρά:

Η Δημοτική Φιλαρμονική Ραφήνας-Πικερμίου, την οποία διηύθυνε ο Αρχιμουσικός κ. Γιώργος Καλούδης.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η «1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΔΑΠ, ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) θεσμοθέτησε από φέτος την ετήσια εκδήλωση με τίτλο «Συνάντηση Φιλαρμονικών». Η Δημοτική Φιλαρμονική ορχήστρα του ΠΑΟΔΑΠ θα συναντάται στην πόλη μας με Φιλαρμονικές Ορχήστρες από άλλους Δήμους της Ελλάδος, προσφέροντας στους συμπολίτες μας μουσικές βραδιές υψηλού επιπέδου.

Η «1η Συνάντηση Φιλαρμονικών», έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλεως μας από 14 έως και 17 Σεπτεμβρίου. Θα συμμετέχουν οι Δημοτικές Φιλαρμονικές των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου, Μαρκοπούλου, Καλλιθέας και Αγίας Παρασκευής, με έργα Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ο ΠΑΟΔΑΠ, τον Φεβρουάριο του 2021, υπέβαλε στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠΠΟΑ), αιτήματα επιχορηγήσεως των δυο (2) πολυήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεών του: Του «1ου Φεστιβάλ Πολιτισμού» (25 έως 30 Ιουνίου) και της «1ης Συναντήσεως Φιλαρμονικών» (14 έως 17 Σεπτεμβρίου), οι οποίες θεσμοθετήθηκαν φέτος.

Συνέχεια ανάγνωσης

1η Συνάντηση Φιλαρμονικών του ΠΑΟΔΑΠ

Η διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ, έχει την πεποίθηση ότι τόσο οι πολιτιστικές όσο και οι αθλητικές εκδηλώσεις του Οργανισμού, θα πρέπει να είναι θεσμοθετημένες, πολυήμερες και οργανωμένες συνολικά και όχι αποσπασματικά, για καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί και την πραγματοποίηση και άλλων μεμονωμένων εκδηλώσεων.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΑΟΔΑΠ: Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), επιθυμώντας να συμβάλει με το δικό του τρόπο στη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, με την επαναλειτουργία όλων των καταστημάτων, διέθεσε τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του η οποία, το Σάββατο 30 Μαΐου, πραγματοποίησε συναυλία δρόμου περνώντας από εμπορικές οδούς της πόλεως.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ LATIN ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), προωθεί την συνεργασία μεταξύ των πολιτιστικών του δομών και αξιοποιεί αυτές, με σκοπό την διοργάνωση εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου, χωρίς επιπλέον κόστος για τους δημότες.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕΓΑΡΟ

Μια ξεχωριστή βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 μετά τις 8.30μμ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το παρόν έδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η οποία ερμήνευσε «Ελληνικό Ρετρό» και «Έντεχνο Λαϊκό», στο κατάμεστο Μέγαρο.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στο 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής στο Μέγαρο Αθηνών  θα συμμετάσχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αγίας Παρασκευής υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Ξενοφώντα Τζανίνη, την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 και ώρα 7.30μ.μ.
Τραγουδούν: Ελευθερία Βλάσση, Άννα Θεοδώρου, Ευνίκη Θεοδώρου και Δήμητρα Μεταλλινού.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.