«2η Συνάντηση Φιλαρμονικών», μια εξαιρετική συναυλία

Η "2η Συνάντηση Φιλαρμονικών", που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), άφησε το μουσικό στίγμα της στο Κοντόπευκο της Αγίας Παρασκευής, με τρεις εξαιρετικές Φιλαρμονικές Ορχήστρες, των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου, Καλλιθέας και Αγίας Παρασκευής (με την σειρά που εμφανίσθηκαν).

Συνέχεια ανάγνωσης

"2η Συνάντηση Φιλαρμονικών", από τον ΠΑΟΔΑΠ

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, στις 8 μ.μ. στην πλατεία "Μελίνα Μερκούρη" (Πεντέλης 30, Κοντόπευκο, κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα), η "2η Συνάντηση Φιλαρμονικών".
Τρεις εξαιρετικές Φιλαρμονικές, των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου, Καλλιθέας και Αγίας Παρασκευής, θα μας χαρίσουν μια βραδιά με ποικίλη μουσική και τραγούδια.
Τις Φιλαρμονικές διευθύνουν οι Μαέστροι Αρχιμουσικοί Γιώργος Καλούδης, Αντώνης Βαβλουσάκης και Ξενοφών Τζανίνης.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η «1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Περατώθηκε η «1η Συνάντηση Φιλαρμονικών» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) και διήρκεσε από τις 14 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Συμμετείχαν κατά σειρά:

Η Δημοτική Φιλαρμονική Ραφήνας-Πικερμίου, την οποία διηύθυνε ο Αρχιμουσικός κ. Γιώργος Καλούδης.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η «1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΔΑΠ, ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) θεσμοθέτησε από φέτος την ετήσια εκδήλωση με τίτλο «Συνάντηση Φιλαρμονικών». Η Δημοτική Φιλαρμονική ορχήστρα του ΠΑΟΔΑΠ θα συναντάται στην πόλη μας με Φιλαρμονικές Ορχήστρες από άλλους Δήμους της Ελλάδος, προσφέροντας στους συμπολίτες μας μουσικές βραδιές υψηλού επιπέδου.

Η «1η Συνάντηση Φιλαρμονικών», έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλεως μας από 14 έως και 17 Σεπτεμβρίου. Θα συμμετέχουν οι Δημοτικές Φιλαρμονικές των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου, Μαρκοπούλου, Καλλιθέας και Αγίας Παρασκευής, με έργα Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ο ΠΑΟΔΑΠ, τον Φεβρουάριο του 2021, υπέβαλε στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠΠΟΑ), αιτήματα επιχορηγήσεως των δυο (2) πολυήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεών του: Του «1ου Φεστιβάλ Πολιτισμού» (25 έως 30 Ιουνίου) και της «1ης Συναντήσεως Φιλαρμονικών» (14 έως 17 Σεπτεμβρίου), οι οποίες θεσμοθετήθηκαν φέτος.

Συνέχεια ανάγνωσης

1η Συνάντηση Φιλαρμονικών του ΠΑΟΔΑΠ

Η διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ, έχει την πεποίθηση ότι τόσο οι πολιτιστικές όσο και οι αθλητικές εκδηλώσεις του Οργανισμού, θα πρέπει να είναι θεσμοθετημένες, πολυήμερες και οργανωμένες συνολικά και όχι αποσπασματικά, για καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί και την πραγματοποίηση και άλλων μεμονωμένων εκδηλώσεων.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΑΟΔΑΠ: Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), επιθυμώντας να συμβάλει με το δικό του τρόπο στη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, με την επαναλειτουργία όλων των καταστημάτων, διέθεσε τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του η οποία, το Σάββατο 30 Μαΐου, πραγματοποίησε συναυλία δρόμου περνώντας από εμπορικές οδούς της πόλεως.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.