ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Citius, Altius, Fortius (πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά)

Πιέρ ντε Κουμπερντέν, 1863-1937, Γάλλος, αναβιωτής των Ολυμπιακών

Ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. κατά κύριο λόγο παρέχει ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες στους δημότες και κατοίκους της Αγίας Παρασκευής ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και φυσικής ικανότητας. Προσπαθεί να ωθήσει τα άτομα στην ποιοτική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους, συμμετέχοντας στα προγράμματα “Άθληση για Όλους”, κατανοώντας τα οφέλη της άσκησης και υιοθετώντας ένα περισσότερο “υγιή” τρόπο ζωής.

Σταθεροί στόχοι μας είναι συνεχής αύξηση του συνολικού αριθμού των δημοτών που συμμετέχουν σε αθλητικές καθώς και σε υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής, καθώς και η διεύρυνση του πεδίου επιλογών αθλητικών δραστηριοτήτων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο αγωνιστικός αθλητισμός στην περιοχή υποστηρίζεται από τους αντίστοιχους Αθλητικούς Συλλόγους και Σωματεία, τους οποίους ο Δήμος υποστηρίζει και ενισχύει συμπληρωματικά.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Σε εφαρμογή των νέων κυβερνητικών αποφάσεων και μέτρων για τον περιορισμό της μεταδόσεως του κορωνοϊού Covid-19, ο ΠΑΟΔΑΠ αναστέλλει τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες και τα προγράμματά του, πλην του Δημοτικού Ωδείου.

Περισσότερα


44η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

44η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

Αγαπητοί Αιμοδότες,

15 Νοεμβρίου 2020 ο Ιερός Ναός μας θα πραγματοποιήσει την

44η Εθελοντική Αιμοδοσία.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Περισσότερα


28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου ξεκινούν όλα τα Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου μας. Τα προγράμματα, περιόδου Σεπτεβρίου 2020 – Ιουνίου 2021 απευθύνονται σε ενήλικες και παιδιά.

Περισσότερα


ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

 Ο ΠΑΟΔΑΠ ανακοινώνει ότι η έναρξη των πολιτιστικών και αθλητικών προγραμμάτων του, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020.Οι πολίτες μπορούν να επιλέξουν ένα ή περισσότερα από τα προγράμματά μας (για ενήλικες και παιδιά), τα οποία θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις μας και στις οποίες θα τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Περισσότερα


ΠΑΟΔΑΠ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΝΟΣ (1) ΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

ΠΑΟΔΑΠ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΝΟΣ (1) ΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Με την συμπλήρωση ενός έτους θητείας της διοικήσεως του ΠΑΟΔΑΠ, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για το έργο που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής καθώς και για το έργο που έχει προγραμματισθεί και δρομολογείται.

Περισσότερα


ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ (ΤΕΝΙΣ)

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ (ΤΕΝΙΣ)

Υπεγράφη σήμερα, 3 Ιουλίου 2020, η ανάθεση της ανακατασκευής των δύο (2) γηπέδων αντισφαιρίσεως που βρίσκονται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγίας Παρασκευής, επί των οδών Αιγαίου Πελάγους και Τέρμα οδού Νότου.

Σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση και Μελέτη, που εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, θα ανακατασκευασθούν με ελαστικό δάπεδο, υψηλών προδιαγραφών, κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους και με ειδική απορρόφηση κραδασμών πλήρως εξοπλισμένο με ελαστικούς κόκκους καουτσούκ, για επιφάνεια μεγέθους 1.276,5 τ.μ..

Περισσότερα


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΤΣΗΣ»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΤΣΗΣ»

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι από 9 Ιουνίου 2020, ημέρα ενάρξεως της αναπλάσεως του Αθλητικού τμήματος του Πάρκου "Σταύρος Κώτσης" (πρώην Στρατόπεδο Χρ. Σπυρούδη") και έως την λήξη των εργασιών, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η είσοδος σε αθλουμένους ή επισκέπτες, λόγω επικινδυνότητος του χώρου.

Ελπίζουμε στην κατανόησή σας, για όσο καιρό διαρκέσει η ανάπλαση.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ

Περισσότερα


ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΩΤΣΗ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΩΤΣΗ

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, ότι από 26 Μαΐου 2020 και έως την έναρξη των εργασιών αναπλάσεώς του (η οποία τοποθετείται σε σύντομο χρονικό διάστημα από σήμερα), το αθλητικό τμήμα του Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» (πρώην «Στρατόπεδο Σπυρούδη») είναι ανοικτό για όσους θέλουν να αθληθούν ατομικά και να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση.

Περισσότερα

Εγκαταστάσεις

Ο ΠΑΟΔΑΠ έχει δημιουργήσει ένα ευρύτατο δίκτυο αθλητικών εγκαταστάσεων που προορίζονται για τη σωματική άσκηση και ψυχαγωγία των μικρών και των μεγάλων κατοίκων της Αγίας Παρασκευής. Οι εγκαταστάσεις αυτές απλώνονται σε όλα της περιοχές της πόλης μας.

Εκτός από τη δημιουργία νέων αθλητικών χώρων, ο ΠΑΟΔΑΠ στοχεύει στην ποιοτική αναβάθμιση των υπαρχόντων και στη δημιουργία νέων θεσμών, που θα προβάλουν το αθλητικό ιδεώδες.

Οι δραστηριότητες του ΠΑΟΔΑΠ ξεκινούν από την κατασκευή και τη διαχείριση αθλητικών χώρων - ανοιχτών και κλειστών - και φτάνουν ως τη λειτουργία των οργάνων γυμναστικής στους υπαίθριους χώρους.

Στόχος είναι η βελτίωση των υποδομών και των προγραμμάτων του, καθώς και η εισαγωγή νέων τεχνολογιών σε όλους τους χώρους που εποπτεύει.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ