ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Citius, Altius, Fortius (πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά)

Πιέρ ντε Κουμπερντέν, 1863-1937, Γάλλος, αναβιωτής των Ολυμπιακών

Ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. κατά κύριο λόγο παρέχει ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες στους δημότες και κατοίκους της Αγίας Παρασκευής ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και φυσικής ικανότητας. Προσπαθεί να ωθήσει τα άτομα στην ποιοτική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους, συμμετέχοντας στα προγράμματα “Άθληση για Όλους”, κατανοώντας τα οφέλη της άσκησης και υιοθετώντας ένα περισσότερο “υγιή” τρόπο ζωής.

Σταθεροί στόχοι μας είναι συνεχής αύξηση του συνολικού αριθμού των δημοτών που συμμετέχουν σε αθλητικές καθώς και σε υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής, καθώς και η διεύρυνση του πεδίου επιλογών αθλητικών δραστηριοτήτων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο αγωνιστικός αθλητισμός στην περιοχή υποστηρίζεται από τους αντίστοιχους Αθλητικούς Συλλόγους και Σωματεία, τους οποίους ο Δήμος υποστηρίζει και ενισχύει συμπληρωματικά.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Το Ν.Π.Δ.∆. με την επωνυμία «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.) ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Για την Πρόσληψη Προσωπικού Καθηγητών Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.)

Περισσότερα


Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.: ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.: ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

Ορκίστηκε σήμερα Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019  ενώπιον του Προέδρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π) Σωτήρη Παπαμιχαήλ  ως  μόνιμη υπάλληλος  του Οργανισμού η Τ.Ε. Διοικητικού-Λογιστικού  Μαίρη Μαούνη.

Περισσότερα


ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΙ  ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 8/01/2019

ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 8/01/2019

Δεν θα λειτουργήσουν σήμερα 8/01/2019 τα εργαστήρια τέχνης, το ωδείο και τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού λόγω καιρικών συνθηκών.

Περισσότερα


ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΔΑΠ

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΔΑΠ

 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΠΑΟΔΑΠ

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σωτήρης ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ
τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,
οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες του Οργανισμού
σας εύχονται  Κ Α Λ Η  Χ Ρ Ο Ν Ι Α με υγεία, αγάπη και χαρά.


Δεσμευμένοι στον σκοπό τους
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Περισσότερα


ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

10 Δεκεμβρίου 2018
    Η άψογη και ασφαλής λειτουργία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων αποτελεί πρώτιστη υποχρέωση του Δήμου και του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΠΑΟΔΑΠ).
    Ήδη, ολοκληρώνεται η εκ νέου αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ και νέες εγκαταστάσεις εντάσσονται στο καθεστώς αδειοδότησης, με σκοπό την απολύτως ασφαλή από κάθε άποψη χρήση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων προς όφελος των αθλουμένων πολιτών.

Περισσότερα


Open Tennis Junior Tournament ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.

Open Tennis Junior Tournament ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.

Mε τους μικρούς μας αθλητές πλημμύρισαν οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις όπου ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ σε συνεργασία με τον ΠΑΟΔΑΠ πραγματοποίησαν το Open Tennis Junior Tournament!

Οι αγώνες διεξήχθησαν την 24 -25 Νοεμβρίου και την 1 και 2 Δεκεμβρίου με πολύ αγωνιστική διάθεση και εξαιρετικά παιχνίδια απο τους μικρούς μας αθλητές!

Περισσότερα


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Α.Ο.Δ.Α.Π ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Α.Ο.Δ.Α.Π ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

Ο αθλητισμός οφείλει να απέχει από τους κομματικούς - παραταξιακούς ανταγωνισμούς. Οταν δεν το πράττει, εκφεύγει των σκοπών του.
Ιδίως ο τοπικός σωματειακός  αθλητισμός, ο οποίος ευρίσκεται υπό την αιγίδα του Δήμου και ο οποίος από κοινού με τον ΠΑΟΔΑΠ χρηματοδοτεί τις δραστηριότητες των σωματείων προς τελικό οφελος των δημοτών και  των κατοίκων της πόλης μας.

Περισσότερα


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

Συνέχιση της απασχόληση όλων των συμβασιούχων καθαριότητας του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) αποφάσισε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την Δευτέρα 26/11/2018.

Περισσότερα

Εγκαταστάσεις

Ο ΠΑΟΔΑΠ έχει δημιουργήσει ένα ευρύτατο δίκτυο αθλητικών εγκαταστάσεων που προορίζονται για τη σωματική άσκηση και ψυχαγωγία των μικρών και των μεγάλων κατοίκων της Αγίας Παρασκευής. Οι εγκαταστάσεις αυτές απλώνονται σε όλα της περιοχές της πόλης μας.

Εκτός από τη δημιουργία νέων αθλητικών χώρων, ο ΠΑΟΔΑΠ στοχεύει στην ποιοτική αναβάθμιση των υπαρχόντων και στη δημιουργία νέων θεσμών, που θα προβάλουν το αθλητικό ιδεώδες.

Οι δραστηριότητες του ΠΑΟΔΑΠ ξεκινούν από την κατασκευή και τη διαχείριση αθλητικών χώρων - ανοιχτών και κλειστών - και φτάνουν ως τη λειτουργία των οργάνων γυμναστικής στους υπαίθριους χώρους.

Στόχος είναι η βελτίωση των υποδομών και των προγραμμάτων του, καθώς και η εισαγωγή νέων τεχνολογιών σε όλους τους χώρους που εποπτεύει.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ