ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Citius, Altius, Fortius (πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά)

Πιέρ ντε Κουμπερντέν, 1863-1937, Γάλλος, αναβιωτής των Ολυμπιακών

Ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. κατά κύριο λόγο παρέχει ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες στους δημότες και κατοίκους της Αγίας Παρασκευής ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και φυσικής ικανότητας. Προσπαθεί να ωθήσει τα άτομα στην ποιοτική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους, συμμετέχοντας στα προγράμματα “Άθληση για Όλους”, κατανοώντας τα οφέλη της άσκησης και υιοθετώντας ένα περισσότερο “υγιή” τρόπο ζωής.

Σταθεροί στόχοι μας είναι συνεχής αύξηση του συνολικού αριθμού των δημοτών που συμμετέχουν σε αθλητικές καθώς και σε υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής, καθώς και η διεύρυνση του πεδίου επιλογών αθλητικών δραστηριοτήτων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο αγωνιστικός αθλητισμός στην περιοχή υποστηρίζεται από τους αντίστοιχους Αθλητικούς Συλλόγους και Σωματεία, τους οποίους ο Δήμος υποστηρίζει και ενισχύει συμπληρωματικά.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΝΕΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΝΕΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής των οποίων οι αδειοδοτήσεις που είχαν λάβει το 2016 έληξαν, αδειοδοτήθηκαν εκ νέου με βάση τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.  Αδειοδοτήθηκαν ακόμη και εκείνες που ουδέποτε στο παρελθόν είχαν αδειοδοτηθεί:
Το Προπονητήριο Ποδοσφαίρου πάρκου «Στ. Kώτσης», οι Αίθουσες Γυμναστικής και Βαρών κάτω από τις κερκίδες των γηπέδων (ανοιχτού και κλειστού) της οδού Νότου και τα ανοιχτά Γήπεδα Μπάσκετ. 

Περισσότερα


ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ: «Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ»

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ: «Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ»

ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ αποφάσισαν να διοργανώσουν ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα
«Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ»
Η ημερίδα θα διεξαχθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 Μαρτίου στις 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου(Νεαπόλεως).
Στόχος της ημερίδας είναι να αναδειχθούν τα προβλήματα του αθλητισμού της πόλης μας, να υποδειχθούν λύσεις και μέσω του αναγκαίου διαλόγου να χαραχτούν οι κατευθύνσεις προς το συμφέρον των δημοτών και κυρίως της νεολαίας της Αγίας Παρασκευής.

Περισσότερα


ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΜΥΪΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ (ΒΑΡΗ)

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΜΥΪΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ (ΒΑΡΗ)

Σας ενημερώνουμε ότι η αίθουσα με όργανα μυϊκής ενδυνάμωσης, που βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της οδού Νότου, λειτουργεί πλέον υπό την επίβλεψη Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, από Δευτέρα έως και Παρασκευή 16:00-21:00 μ.μ.

Περισσότερα


ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.  ΜΕΣΩ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. ΜΕΣΩ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους δημότες Αγίας Παρασκευής, ότι ο Οργανισμός μας εμπλουτίζει τα ήδη υπάρχοντα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π., για το έτος 2018-19, με την προσθήκη τριών νέων.

Περισσότερα


ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.

Οι υπάλληλοι του ΠΑΟΔΑΠ ψήφισαν χτες Πέμπτη 31/01/2019 για εκπρόσωπο των εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιο. Παμψηφεί εξελέγησαν: τακτικό μέλος ο κ. Νίκος Κανιώρης, αντιπρόσωπος ο κ. Παρασκευάς Παρασκευόπουλος .

Περισσότερα


ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ  & ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΩΝ!..

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ  & ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΩΝ!..

Σε μια όμορφη εκδήλωση παρουσία προπονητών, αθλητών και πλήθους κόσμου βραβευτήκαν οι μικροί αθλητές παρουσία των προπονητών τους : Αντωνιάδου Νατάσσας ,Παπαγεωργίου Μαρίας,  Ζήνας Γκρέκα, Δημητρακοπούλο Σωτήρη, Σταυρουλάκη  Γιάννη
και με τον επικεφαλή προπονητή
  Σερκεδάκη Νίκο.

Περισσότερα


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

Συνέχιση της απασχόληση όλων των συμβασιούχων καθαριότητας του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) αποφάσισε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την Παρασκευή 25/01/2019.

Περισσότερα


Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο Στέφανος κοίταζε το φεγγάρι!

Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο Στέφανος κοίταζε το φεγγάρι!

Πολύς λόγος γίνεται και σωστά για τις επιτυχίες του Στέφανου  αλλά κάνει εντύπωση πως τώρα οι όψιμοι υποστηρικτές του προσπαθούν να εξηγήσουν το φαινόμενο Στέφανος Τσιτσιπάς!. Αποτελεί ιδίωμα των μέτριων

ανθρώπων να το ρίχνουν όταν δεν καταλαβαίνουν κάτι στην μεταφυσική!. Δηλαδή ο Στέφανος είναι υπέρανθρωπος είναι ημίθεος είναι, είναι, είναι... Ενώ ο ίδιος  τους έχει εξηγήσει την σημασία που έχει η εκπαίδευση και η γνωση ως η πιο σοβαρή παράμετρος στην εξέλιξη ενός παιδιού ενός αθλητή. Η σκληρή δουλειά η πειθαρχία η διαδικασία της εκπαίδευσης και το πλαίσιο που ολα αυτά συμβαίνουν, είναι αυτα που καθορίζουν την εξέλιξη  και τους στόχους που τίθενται και αναπροσαρμόζονται κάθε φορά.Και ο Στέφανος είναι όλα αυτά.

Περισσότερα

Εγκαταστάσεις

Ο ΠΑΟΔΑΠ έχει δημιουργήσει ένα ευρύτατο δίκτυο αθλητικών εγκαταστάσεων που προορίζονται για τη σωματική άσκηση και ψυχαγωγία των μικρών και των μεγάλων κατοίκων της Αγίας Παρασκευής. Οι εγκαταστάσεις αυτές απλώνονται σε όλα της περιοχές της πόλης μας.

Εκτός από τη δημιουργία νέων αθλητικών χώρων, ο ΠΑΟΔΑΠ στοχεύει στην ποιοτική αναβάθμιση των υπαρχόντων και στη δημιουργία νέων θεσμών, που θα προβάλουν το αθλητικό ιδεώδες.

Οι δραστηριότητες του ΠΑΟΔΑΠ ξεκινούν από την κατασκευή και τη διαχείριση αθλητικών χώρων - ανοιχτών και κλειστών - και φτάνουν ως τη λειτουργία των οργάνων γυμναστικής στους υπαίθριους χώρους.

Στόχος είναι η βελτίωση των υποδομών και των προγραμμάτων του, καθώς και η εισαγωγή νέων τεχνολογιών σε όλους τους χώρους που εποπτεύει.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ