«2η Συνάντηση Φιλαρμονικών», μια εξαιρετική συναυλία

Η "2η Συνάντηση Φιλαρμονικών", που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), άφησε το μουσικό στίγμα της στο Κοντόπευκο της Αγίας Παρασκευής, με τρεις εξαιρετικές Φιλαρμονικές Ορχήστρες, των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου, Καλλιθέας και Αγίας Παρασκευής (με την σειρά που εμφανίσθηκαν).

 Παρουσιάσθηκε ένα ποικίλο ρεπερτόριο, με έργα Ελλήνων και ξένων δημιουργών, που χάρισε όμορφες στιγμές στους πολλούς φίλους της μουσικής που παρευρέθηκαν. Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγίας Παρασκευής, παρουσίασε ένα αφιέρωμα στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες Μάνο Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη. Στο μουσικό σχήμα της Φιλαρμονικής μας, μετείχε και η Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κα Μάνια Βλαχογιάννη, που ερμήνευσε αρκετά γνωστά τραγούδια.

Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια, στους Μαέστρους Αρχιμουσικούς κυρίους Γιώργο Καλούδη (Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου), Αντώνη Βαβυλουσάκη (Δήμου Καλλιθέας) και Ξενοφώντα Τζανίνη (Δήμου Αγίας Παρασκευής) και στους εξαιρετικούς συνεργάτες τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Νίκος Παναγόπουλος, ο Αντιπρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Γιώργος Σπαντίδος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Λογοθέτης, το μέλος του Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ κα Γιάννα Αναστασιάδου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου "Αλληλεγγύη για όλους" κ. Βασίλης Σαβίδης, η Πρόεδρος της UNESCO Τεχνών, λόγου και Πολιτισμού, κα Νίνα Διακοβασίλη, το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Κοντοπεύκου κα Βούλα Κουτσογιάννη, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Γαβράς και ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών κ. Μάκης Κρασανάκης.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

3filarmonikes

1filarmonikes

2filarmonikes

4filarmonikes

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.