• Αρχική
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΝΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
sine18-23.jpg

Οι προβολές του Δημοτικού Κινηματογράφου Αγίας Παρασκευής  “Θανάσης Βέγγος” συνεχίζονται την εβδομάδα 16-24 Ιουλίου με ελεύθερη είσοδο ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 18/7 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/7

Συνέχεια ανάγνωσης

cine11-17.jpg

Με εξαιρετική επιτυχία ξεκίνησε τη λειτουργία του τη Δευτέρα 8/7 ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος του Δήμου Αγίας Παρασκευής  «Θανάσης Βέγγος»  στον όμορφο και δροσερό χώρο στο πάρκο «Στ.Κωτσης». Τις πρώτες ημέρες προβολών πλήθος κινηματογραφόφιλων πλημμυρίζει κάθε βράδυ τον κινηματογράφο με αποτέλεσμα οι εκατοντάδες καρέκλες (στην πρεμιέρα έφτασαν τις 380) να μην επαρκούν και να καταλαμβάνονται πεζούλια ή να υπάρχουν ακόμα και όρθιοι. 

Συνέχεια ανάγνωσης

SINEMAMIKRI.JPG
Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου ξεκινά η λειτουργία του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος», από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ, στον ανακαινισμένο χώρο του Πολιτιστικού – Αθλητικού Κέντρου «Στ. Κώτσης» (πρ. Στρατόπεδο Σπυρούδη - είσοδος από την οδό Σπάρτης). 

Συνέχεια ανάγνωσης

sineteleutaia.jpg
Μετά από μία επιτυχημένη και πλούσια σε δραστηριότητα κινηματογραφική σεζόν με προβολές, συζητήσεις με συντελεστές, σεμινάρια κινημ/φου και τιμητικές εκδηλώσεις, η Κινημ/φική Λέσχη Αγ.Παρασκευής μας προσκαλεί στην τελευταία προβολή της σεζόν αφιερωμένη στη μνήμη της μεγάλης Γαλλίδας δημιουργού Ανιές Βαρντά.

Συνέχεια ανάγνωσης

sine.emporia.jpg
Η διεθνής οργάνωση Α21 σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και την Κινηματογραφική Λέσχη Αγ.Παρασκευής διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για την εμπορία ανθρώπων με θέμα: “Συμβαίνει και εδώ”, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Απριλίου στις 8μ.μ. στο Δημαρχείο Αγ.Παρασκευής, Λεωφόρος Μεσογείων 417, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

CINEMA.JPG
Με αφορμή την πρόσφατη Παγκόσμια μέρα Ποίησης, η Κινημ/φική Λέσχη Αγ.Παρασκευής παρουσιάζει την ποιητική συλλογή-έργο ζωής του ποιητή και κριτικού κινηματογράφου Δημήτρη Χαρίτου και σας προσκαλεί την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 7μμ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Παρασκευής-Μουσείο Αλ.Κοντόπουλος, Κοντοπούλου 11, Αγ.Παρασκευή.

Συνέχεια ανάγνωσης

sine.K_PAPAGIORGIS_1.jpg
Με αφορμή την παγκόσμια μέρα Ποίησης, η Κινημ/φική Λέσχη σε συνεργασία με τον Δήμο Αγ.Παρασκευής παρουσιάζει το βραβευμένο  ντοκιμαντέρ της Ελένης Αλεξανδράκη "Κωστής Παπαγιώργης, ο πιο γλυκός μισάνθρωπος" την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 8μμ στο Πέτρινο κτήριο, Πολιτιστικό Πάρκο "Στ.Κώτσης", Σπάρτης 1, Αγ.Παρασκευή.

Συνέχεια ανάγνωσης

sine.5.3.19.jpg
Με αφορμή την 8η Μάρτη, ημέρα τιμής των αγώνων για τα δικαιώματα των γυναικών, η Κινημ/φική Λέσχη Αγ.Παρασκευής οργανώνει την Τετάρτη 6 Μάρτη στις 8μμ εκδήλωση με προβολή της ταινίας "Zenaida" των Αλέξη Τσάφα και Γιάννη Φώτου με θέμα τις γυναίκες θύματα sex trafficking, σε συνεργασία με την διεθνή οργάνωση Α21 και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.Η εκδήλωση θα γίνει στο Πέτρινο κτήριο, Πολιτιστικό Πάρκο "Στ.Κώτσης", Σπάρτης 1, Αγ.Παρασκευή.

Συνέχεια ανάγνωσης

sine123.jpg
Η Κινημ/φική Λέσχη Αγ.Παρασκευής σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Ιράν παρουσιάζει την βραβευμένη ταινία "Ενας κύβος ζάχαρης" την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 8μμ στο Πέτρινο κτήριο, Πολιτιστικό Πάρκο "Στ.Κώτσης", Σπάρτης 1.
Η ταινία, δείγμα του σύγχρονου ιρανικού κινηματογράφου, ήταν η επίσημη συμμετοχή του Ιράν στα 85α Βραβεία Όσκαρ.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ