• Αρχική
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΝΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
sine.K_PAPAGIORGIS_1.jpg
Με αφορμή την παγκόσμια μέρα Ποίησης, η Κινημ/φική Λέσχη σε συνεργασία με τον Δήμο Αγ.Παρασκευής παρουσιάζει το βραβευμένο  ντοκιμαντέρ της Ελένης Αλεξανδράκη "Κωστής Παπαγιώργης, ο πιο γλυκός μισάνθρωπος" την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 8μμ στο Πέτρινο κτήριο, Πολιτιστικό Πάρκο "Στ.Κώτσης", Σπάρτης 1, Αγ.Παρασκευή.

Συνέχεια ανάγνωσης

sine.5.3.19.jpg
Με αφορμή την 8η Μάρτη, ημέρα τιμής των αγώνων για τα δικαιώματα των γυναικών, η Κινημ/φική Λέσχη Αγ.Παρασκευής οργανώνει την Τετάρτη 6 Μάρτη στις 8μμ εκδήλωση με προβολή της ταινίας "Zenaida" των Αλέξη Τσάφα και Γιάννη Φώτου με θέμα τις γυναίκες θύματα sex trafficking, σε συνεργασία με την διεθνή οργάνωση Α21 και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.Η εκδήλωση θα γίνει στο Πέτρινο κτήριο, Πολιτιστικό Πάρκο "Στ.Κώτσης", Σπάρτης 1, Αγ.Παρασκευή.

Συνέχεια ανάγνωσης

sine123.jpg
Η Κινημ/φική Λέσχη Αγ.Παρασκευής σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Ιράν παρουσιάζει την βραβευμένη ταινία "Ενας κύβος ζάχαρης" την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 8μμ στο Πέτρινο κτήριο, Πολιτιστικό Πάρκο "Στ.Κώτσης", Σπάρτης 1.
Η ταινία, δείγμα του σύγχρονου ιρανικού κινηματογράφου, ήταν η επίσημη συμμετοχή του Ιράν στα 85α Βραβεία Όσκαρ.

Συνέχεια ανάγνωσης

GINE12.JPG
Η Κινημ/φική Λέσχη Αγ.Παρασκευής, μέλος της Ομοσπονδίας Κινημ/φικών Λεσχών Ελλάδας (ΟΚΛΕ), οργανώνει για τον Φεβρουάριο και Μάρτιο 2019 σεμινάρια κινηματογραφικής τέχνης υπό την αιγίδα του Δήμου Αγ.Παρασκευής και με ελεύθερη είσοδο στο 2ο Γυμνάσιο Αγ.Παρασκευής, Νεαπόλεως 7.
Διακεκριμένοι κινηματογραφιστές προσφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους για μία πρώτη γνωριμία με την 7η τέχνη σε τέσσερις δίωρες συναντήσεις και με την ενεργό συμμετοχή των παρόντων, κατά τις ημέρες Τετάρτη 13 και Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, Τετάρτη 13 και Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019.

Συνέχεια ανάγνωσης

cine19kal.jpg
Η Κινημ/φική Λέσχη Αγ.Παρασκευής εγκαινιάζει τις προβολές της νέας χρονιάς με την γαλλική ταινία του Ρασίντ Τζαϊντανί "Μία βόλτα στη Γαλλία" την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στις 8μμ στο Πέτρινο κτήριο, Πολιτιστικό Πάρκο "Στ.Κώτσης".

Συνέχεια ανάγνωσης

IMG_20181208_2215.jpg

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20.00 έως 23.00, στην κεντρική πλατεία, ο ΠΑΟΔΑΠ και η Κινηματογραφική Λέσχη διοργανώνουν πάρτυ, με κινηματογραφική μουσική και με την συμμετοχή όλων των Χορευτικών Συλλόγων.

Συνέχεια ανάγνωσης

mikrcinema123.jpg

Επίλογος των τακτικών προβολών για το 2018 με μία γυναικεία κινηματογραφική ματιά: «Μικρή Αρκτος» της Ελισάβετ Χρονοπούλου.

Η Κινημ/φική Λέσχη Αγ.Παρασκευής παρουσιάζει την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 8μμ στο Πέτρινο κτήριο του Πολιτιστικού Πάρκου "Στ.Κώτσης" την ταινία της Ελισάβετ Χρονοπούλου "Μικρή Αρκτος".

Συνέχεια ανάγνωσης

yarvanitis_tangelopouloςmikr.jpg

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής, σε έκτακτη Γεν. Συνέλευση των μελών της, αποφάσισε ομόφωνα την ανακήρυξη του σπουδαίου κινηματογραφιστή Γιώργου Αρβανίτη σε Επίτιμο Μέλος για την προσφορά του στην τέχνη του κινηματογράφου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Συνέχεια ανάγνωσης

cinemikr123.jpg

Η γνωστή σκηνοθέτρια Ολγα Μαλέα θα είναι καλεσμένη της Κινημ/φικής Λέσχης Αγ.Παρασκευής την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στις 8μμ στο Πέτρινο κτήριο του Πολιτιστικού Πάρκου «Στ.Κώτσης», με αφορμή την προβολή της ταινίας της «Ματζουράνα».

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ