• Αρχική
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΝΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
IMG_20181208_2215.jpg

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20.00 έως 23.00, στην κεντρική πλατεία, ο ΠΑΟΔΑΠ και η Κινηματογραφική Λέσχη διοργανώνουν πάρτυ, με κινηματογραφική μουσική και με την συμμετοχή όλων των Χορευτικών Συλλόγων.

Συνέχεια ανάγνωσης

mikrcinema123.jpg

Επίλογος των τακτικών προβολών για το 2018 με μία γυναικεία κινηματογραφική ματιά: «Μικρή Αρκτος» της Ελισάβετ Χρονοπούλου.

Η Κινημ/φική Λέσχη Αγ.Παρασκευής παρουσιάζει την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 8μμ στο Πέτρινο κτήριο του Πολιτιστικού Πάρκου "Στ.Κώτσης" την ταινία της Ελισάβετ Χρονοπούλου "Μικρή Αρκτος".

Συνέχεια ανάγνωσης

yarvanitis_tangelopouloςmikr.jpg

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής, σε έκτακτη Γεν. Συνέλευση των μελών της, αποφάσισε ομόφωνα την ανακήρυξη του σπουδαίου κινηματογραφιστή Γιώργου Αρβανίτη σε Επίτιμο Μέλος για την προσφορά του στην τέχνη του κινηματογράφου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Συνέχεια ανάγνωσης

cinemikr123.jpg

Η γνωστή σκηνοθέτρια Ολγα Μαλέα θα είναι καλεσμένη της Κινημ/φικής Λέσχης Αγ.Παρασκευής την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στις 8μμ στο Πέτρινο κτήριο του Πολιτιστικού Πάρκου «Στ.Κώτσης», με αφορμή την προβολή της ταινίας της «Ματζουράνα».

Συνέχεια ανάγνωσης

SINEMAMIKRI.JPG

Η τελευταία προβολή στον Δημοτικό Κινηματογράφο Θ. Βέγγος μας γέμισε ανάμικτα συναισθήματα. Από τη μια η κωμωδία με τους εξαίρετους πρωταγωνιστές μας έκανε να γελάσουμε άλλα δεν έφτανε για να καλύψει την μελαγχολία της ολοκλήρωσης της κινηματογραφικής περιόδου.

Συνέχεια ανάγνωσης

dcap_29_8-2_9.JPG

Οι προβολές Δημοτικού Κινηματογράφου Αγίας Παρασκευής  “Θανάσης Βέγγος” ολοκληρώνονται την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα των τελευταίων φετινών προβολών  έχει ως εξής:

Συνέχεια ανάγνωσης

SINEMAMIKRI.JPG

Η «Τζαμάικα»,Ελληνική ταινία του 2017 (που «γέμισε» χθες βράδυ τον Δημοτικό Κινηματογράφο Αγίας Παρασκευής) παίζεται και σήμερα Παρασκευή σε δυο προβολές 9-11 και 11-1.Μην τη χάσετε!

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ