• Αρχική
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΝΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ, ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Πραγματοποιήθηκε το τριήμερο πολιτιστικών-ψυχαγωγικών εκδηλώσεων του ΠΑΟΔΑΠ για παιδιά, στις 1, 2 και 3 Οκτωβρίου 2021.
Το τριήμερο περιλάμβανε Θέατρο Σκιών (καραγκιόζη), προβολή παιδικής ταινίας και θεατρική παράσταση με θέμα την Επανάσταση του 1821. Τις εκδηλώσεις παρακαλούθησε αρκετά μεγάλος αριθμός παιδιών, συνοδευόμενα από τους γονείς τους. Ο ΠΑΟΔΑΠ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει και στο μέλλον, με διάφορους τρόπους, την προσπάθεια να προσεγγίσουν τα παιδιά τις διάφορες εκφάνσεις του πολιτισμού.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΔΑΠ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), διοργανώνει ένα τριήμερο πολιτιστικών-ψυχαγωγικών εκδηλώσεων για παιδιά στις 1, 2 και 3 Οκτωβρίου 2021.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

*Θέατρο Σκιών «Ο καραγκιόζης και το μαγεμένο δέντρο», μια ιστορία με περιβαλλοντικές ευαισθησίες: Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, ώρα 8 μ.μ., στο μικρό αμφιθέατρο της κεντρικής πλατείας.

*Παιδική ταινία «Επικίνδυνες ψαρικές αποστολές», μια διασκεδαστική ιστορία: Σάββατο 2 Οκτωβρίου, ώρα 8 μ.μ., στο μικρό αμφιθέατρο της κεντρικής πλατείας.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ»

Την 1η Σεπτεμβίου 2021, έληξε η φετινή θερινή κινηματογραφική περίοδος του Δημοτικού μας Κινηματογράφου, στον χώρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής. Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 90 προβολές ταινιών, εκ των οποίων 12 ήταν παιδικές και 7 ήταν ταινίες που προέβαλε η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής. Ο Κινηματογράφος φέτος διέθετε μεγαλύτερη και σταθερή οθόνη, 7Χ4 μ. (πέρυσι, πρώτο χρόνο λειτουργίας στο νέο χώρο, ήταν φουσκωτή 6Χ3 μ.) και μηχανή προβολής με καλύτερη ανάλυση.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ο ΠΑΟΔΑΠ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ

Στο γενικότερο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), είναι και η στήριξη του έργου νέων δημιουργών στον τομέα του Πολιτισμού.

Με αυτόν τον γνώμονα , ο ΠΑΟΔΑΠ θα προβάλει στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ», την ταινία «Αλέξανδρος ο Μακεδών», του νέου σκηνοθέτη Τάκη Βογόπουλου, κλείνοντας με την προβολή αυτή την φετινή θερινή κινηματογραφική περίοδο στην πόλη μας.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΤΟ «14ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ», ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

Όπως είχαμε προαναγγείλει, ο ΠΑΟΔΑΠ θα πραγματοποιήσει την προβολή του «14ου Μαθητικού Φεστιβάλ» (έργα μαθητών των σχολείων της πόλεώς μας), στον χώρο του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ», παρατείνοντας για λίγες ημέρες την λειτουργία του. Τα έργα του «14ου Μαθητικού Φεστιβάλ» θα προβληθούν δημόσια μέσω του Δημοτικού Κινηματογράφου αφού, συνεπεία των μέτρων λόγω της πανδημίας, δεν ήταν δυνατή η παρουσίασή τους με τον τρόπο που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ», ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ

Ξεκίνησε η νέα κινηματογραφική περίοδος του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ», στο 2ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής, στις 12 Ιουλίου 2021, με την ταινία «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», ως κινηματογραφικό αφιέρωμα στην επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Η ταινία αφηγείται την ζωή του Εθνικού Ευεργέτη Ιωάννη Βαρβάκη και την συμμετοχή του στις επαναστάσεις του 1770 και του 1821.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ “ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ”

Ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. ανακοινώνει το πρόγραμμα των ταινιών του Δημοτικού θερινού Κινηματογράφου, ημέρες και ώρες προβολών. Σημειώνουμε ότι κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στην πρώτη προβολή (9 μ.μ.) θα προβάλλονται παιδικές ταινίες ενώ στην δεύτερη (11 μ.μ.) μια κλασική ταινία.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ»

Μετά τις κυβερνητικές αποφάσεις για την επαναλειτουργία των Θερινών Κινηματογράφων, ο ΠΑΟΔΑΠ κρίνει σκόπιμο να ενημερώσει τους δημότες και τους κατοίκους του Δήμου μας, ότι έχει ήδη από μηνών προβεί στον κατάλληλο σχεδιασμό για την λειτουργία του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ» -για φέτος το καλοκαίρι- και στις προεργασίες που απαιτούνται.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΑΟΔΑΠ: ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ - CINEMA - ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Τα σχολεία κλείνουν αυτή την Παρασκευή, αλλά "ξανανοίγουν" την άλλη για να διασκεδάσουν τα παιδιά. Θα διασκεδάσουν με κουκλοθέατρο, παιδική ταινία και Καραγκιόζη. Επιλέξαμε να γίνει σε 3 συνοικίες της Αγίας Παρασκευής (5ο Γυμνάσιο "Λέλα Καραγιάννη",Τσακός-7ο Δημοτικό,Κοντόπευκο- 9ο Δημοτικό,Πευκάκια) στις 3, 4 και 5 Ιουλίου 2020 αντίστοιχα και ώρα 21.00. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Παιδιά, σας περιμένουμε!

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ “ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ”

Ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. ανακοινώνει το πρόγραμμα των ταινιών του Δημοτικού θερινού Κινηματογράφου, ημέρες και ώρες προβολών. Σημειώνουμε ότι κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στην πρώτη προβολή (9 μ.μ.) θα προβάλλονται παιδικές ταινίες ενώ στην δεύτερη (11 μ.μ.) μια κλασική ταινία.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.