• Αρχική
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΝΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
cinemikr123.jpg

Η γνωστή σκηνοθέτρια Ολγα Μαλέα θα είναι καλεσμένη της Κινημ/φικής Λέσχης Αγ.Παρασκευής την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στις 8μμ στο Πέτρινο κτήριο του Πολιτιστικού Πάρκου «Στ.Κώτσης», με αφορμή την προβολή της ταινίας της «Ματζουράνα».

Συνέχεια ανάγνωσης

SINEMAMIKRI.JPG

Η τελευταία προβολή στον Δημοτικό Κινηματογράφο Θ. Βέγγος μας γέμισε ανάμικτα συναισθήματα. Από τη μια η κωμωδία με τους εξαίρετους πρωταγωνιστές μας έκανε να γελάσουμε άλλα δεν έφτανε για να καλύψει την μελαγχολία της ολοκλήρωσης της κινηματογραφικής περιόδου.

Συνέχεια ανάγνωσης

dcap_29_8-2_9.JPG

Οι προβολές Δημοτικού Κινηματογράφου Αγίας Παρασκευής  “Θανάσης Βέγγος” ολοκληρώνονται την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα των τελευταίων φετινών προβολών  έχει ως εξής:

Συνέχεια ανάγνωσης

SINEMAMIKRI.JPG

Η «Τζαμάικα»,Ελληνική ταινία του 2017 (που «γέμισε» χθες βράδυ τον Δημοτικό Κινηματογράφο Αγίας Παρασκευής) παίζεται και σήμερα Παρασκευή σε δυο προβολές 9-11 και 11-1.Μην τη χάσετε!

Συνέχεια ανάγνωσης

SINEMAMIKRI.JPG

ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018, 9 μμ. ΔΥΟ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Ο Δήμος της Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός (ΠΑΟΔΑΠ) ανακοινώνουν οτι τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 ωρα 9 το βράδυ αρχίζουν οι προβολές ταινιών στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «Θανάσης Βέγγος», στον ανακαινισμένο χώρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «Δήμαρχος Σταύρος Κώτσης» (είσοδος από την οδό Σπάρτης). 

Συνέχεια ανάγνωσης

to-dikastirio.jpg

Η Κινημ/κή Λέσχη Αγ. Παρασκευής παρουσιάζει την πολυβραβευμένη ταινία  του Ινδού σκηνοθέτη Τσαϊτάνια Ταμάν "Το Δικαστήριο" την Τετάρτη 11 Απριλίου στις 8μμ στο Πέτρινο, Πολιτιστικό Πάρκο "Στ. Κώτσης", Σπάρτης 1, Αγ. Παρασκευή.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ