• Αρχική
  • ΧΟΡΩΔΙΕΣ
  • ΝΕΑ ΤΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ
pita_hor_2019mik.JPG
Η Μεικτή Χορωδία του Πολιτισμικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής –ΠΑΟΔΑΠ διοργανώνει εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το έτος 2019 την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, στις 8.00 μμ, στο εστιατόριο «Στης Έλλης» (Αγίας Τριάδος 57).

Συνέχεια ανάγνωσης

mikrxwrod.jpg

Μια υπέροχη συναυλία, άρτια καλλιτεχνική και βαθιά κατανυκτική, μας χάρισαν η Χορωδία Ενηλίκων του ΠΑΟΔΑΠ με μαέστρο τον κ.Χ. Κουτσονικα και η γυναικεία χορωδία"Καλλιτεχνήματα" με την κ.Μ. Μιχαλοπουλου την Τετάρτη 18/12 στον Ι. Ναό του Προφήτη Ηλία. Το "τόλμημα"του κ. Κουτσονίκα η χορωδία μας να τραγουδήσει από τον γυναικωνίτη προσέφερε μια μοναδική εμπειρία ήχου χωρίς εικόνα ή αλλιώς μια ευκαιρία να ακούσουμε με την καρδιά μας, φέρνοντας μας πιο κοντά στο αληθινό μήνυμα των Χριστουγέννων.

Συνέχεια ανάγνωσης

AFISA_Θρησκευτική_SYNAYLIAμικρη.jpg

Χορωδιακή  Συναυλία με τίτλο "ΚΑΙ ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΡΗΝΗ" με Χριστουγεννιάτικα έργα σπουδαίων συνθετών θα δώσουν, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η Μεικτή Χορωδία του Δήμου υπό την Δ/νση του Χρήστου Κουτσονίκα και η Γυναικεία Χορωδία «Καλλιτεχνήματα»  υπό την Δ/νση της Μαρίας Μιχαλοπούλου.

Συνέχεια ανάγνωσης

xorodtexnopoli18.jpg

Το Σάββατο 8/12 η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου υπό την Διεύθυνση του κυρίου Α. Καρατζίκη, εμφανίστηκε στην "Τεχνόπολις"  του Δήμου Αθηναίων  Xmas- Factory - Η επέλαση των ξωτικών.

XORWDMIK.jpg

Η Μεικτή Χορωδία ενηλίκων του Δήμου Αγίας Παρασκευής αρχίζει τις πρόβες της την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στο σχολείο Κωφών και Βαρυκοων Πίνδου και Δερβενακίων στο Κοντόπευκο.

Συνέχεια ανάγνωσης

festibalmikr1.jpg

Η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Αγίας Παρασκευής, θα έχει την τιμή να συμμετέχει, μαζί με αξιόλογες Χορωδίες, σε δύο μεγάλα Φεστιβάλ Χορωδιών.

Συνέχεια ανάγνωσης

pasxalini-synavlia-01.jpg

ΤΟ Δήμος Αγίας Παρασκευής  και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ) διοργανώνουν Πασχαλινή Θρησκευτική Συναυλία με τίτλο “Υμνον τη ταφή Σου”, την  Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, στις 7:30μμ,  στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού (Τσακός Αγίας Παρασκευής).

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ