• Αρχική
  • ΧΟΡΩΔΙΕΣ
  • ΝΕΑ ΤΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ
xwrodiakhfisia.jpg

 Η Μικτή Χορωδία του ΠΑΟΔΑΠ συμμετέχει στο 8ο Χορωδιακό Φεστιβάλ την Κυριακή 20 Οκτωμβρίου 2019, στην αίθουσα του Δημαρχείου Κηφιασιάς (Διονύσου και Μυρσίνης). Την εκδήλωση διοργανώνει το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σωματείο Κηφισιάς «ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΟΥΣΗΓΕΤΗΣ».

Συνέχεια ανάγνωσης

XORWDIAPROFHTHLIASMIKR.jpg

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής  και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ) διοργανώνουν Πασχαλινή Θρησκευτική Συναυλία με τίτλο “Υμνον τη ταφή Σου”, την  Πέμπτη 18 Απριλίου 2018, στις 7:30μμ,  στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού (Τσακός Αγίας Παρασκευής).

Συμμετέχουν:
H Μεικτή Χορωδία του Δήμου Αγίας Παρασκευής υπό την διεύθυνση του Χρήστου Κουτσονίκα.
Η Χορωδία Αγίου Σπυρίδωνος Παγκρατίου υπό την διεύθυνση του Κωνσταντίνου Βαγενά.

Είσοδος Ελεύθερη.

Συνέχεια ανάγνωσης

XORWDEIAPEIREASMIK.jpg

Η Μεικτή Χορωδία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου Χρήστου Κουτσονίκα θα εμφανιστεί στο 1ο Πασχαλινό ελληνορθόδοξο φεστιβάλ χορωδιών που διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολης Πειραιώς, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον μαέστρο Μιχάλη Κοκκίνη και ο όμιλος για την UNESCO Πειραίως και νήσων στις 13/4/19 στις 6.30μμ στον Άγιο Κωνσταντίνο Πειραιά.

Συνέχεια ανάγνωσης

XORWDIA.JPG
Η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου Χρήστου Κουτσονίκα, θα εμφανιστεί στην 1η  Χορωδιακή Συναυλία  που διοργανώνει η 7η Δημ. Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 7:00μ.μ., στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας – Ακαδημίας 59. 

Συνέχεια ανάγνωσης

pita_hor_2019mik.JPG
Η Μεικτή Χορωδία του Πολιτισμικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής –ΠΑΟΔΑΠ διοργανώνει εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το έτος 2019 την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, στις 8.00 μμ, στο εστιατόριο «Στης Έλλης» (Αγίας Τριάδος 57).

Συνέχεια ανάγνωσης

mikrxwrod.jpg

Μια υπέροχη συναυλία, άρτια καλλιτεχνική και βαθιά κατανυκτική, μας χάρισαν η Χορωδία Ενηλίκων του ΠΑΟΔΑΠ με μαέστρο τον κ.Χ. Κουτσονικα και η γυναικεία χορωδία"Καλλιτεχνήματα" με την κ.Μ. Μιχαλοπουλου την Τετάρτη 18/12 στον Ι. Ναό του Προφήτη Ηλία. Το "τόλμημα"του κ. Κουτσονίκα η χορωδία μας να τραγουδήσει από τον γυναικωνίτη προσέφερε μια μοναδική εμπειρία ήχου χωρίς εικόνα ή αλλιώς μια ευκαιρία να ακούσουμε με την καρδιά μας, φέρνοντας μας πιο κοντά στο αληθινό μήνυμα των Χριστουγέννων.

Συνέχεια ανάγνωσης

AFISA_Θρησκευτική_SYNAYLIAμικρη.jpg

Χορωδιακή  Συναυλία με τίτλο "ΚΑΙ ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΡΗΝΗ" με Χριστουγεννιάτικα έργα σπουδαίων συνθετών θα δώσουν, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η Μεικτή Χορωδία του Δήμου υπό την Δ/νση του Χρήστου Κουτσονίκα και η Γυναικεία Χορωδία «Καλλιτεχνήματα»  υπό την Δ/νση της Μαρίας Μιχαλοπούλου.

Συνέχεια ανάγνωσης

xorodtexnopoli18.jpg

Το Σάββατο 8/12 η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου υπό την Διεύθυνση του κυρίου Α. Καρατζίκη, εμφανίστηκε στην "Τεχνόπολις"  του Δήμου Αθηναίων  Xmas- Factory - Η επέλαση των ξωτικών.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ