• Αρχική
  • ΧΟΡΟΣ
  • ΝΕΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΧΟΡΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΧΟΡΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Με διήμερες εκδηλώσεις οι οποίες ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαΐου 2019 και ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 5 Μαΐου 2019, στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, τίμησε ο δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ) την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, που καθιερώθηκε το 1982 από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού της UNESCO (CID), που είναι ο επίσημος ανώτατος οργανισμός για όλες τις μορφές χορού σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Το Σάββατο η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους μοντέρνους χορούς και την Κυριακή στους παραδοσιακούς.

Εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών γέμισαν ασφυκτικά την πλατεία και τους γύρω χώρους και απόλαυσαν εντυπωσιακές χορογραφίες κλασικών, Λατινοαμερικάνικων, Ευρωπαϊκών και Ελληνικών παραδοσιακών χορών, από χορευτικές ομάδες Πολιτιστικών Συλλόγων, σχολών που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, του ΚΑΠΗ καθώς και από τα χορευτικά τμήματα του ΠΑΟΔΑΠ.

1
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
2
3
4
5
6
7
8
9

 

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.