• Αρχική
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ
  • ΝΕΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ
  • Χριστουγεννιάτικο τριήμερο» από τον ΠΑΟΔΑΠ, για μικρούς και μεγάλους

Χριστουγεννιάτικο τριήμερο» από τον ΠΑΟΔΑΠ, για μικρούς και μεγάλους

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), διοργανώνει τρεις μουσικές εκδηλώσεις, σε ένα εορταστικό «Χριστουγεννιάτικο τριήμερο», στις 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου 2022, στο θέατρο των ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής (Παπαφλέσσα 17, Τσακός).

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στις 8 μ.μ., την «Σταχτοπούτα», μια μουσική παράσταση για όλη την οικογένεια. Ένα ταξίδι στον κόσμο των Χριστουγέννων, με οδηγό Χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ΄όλο τον κόσμο, με τις φωνές των Μαρίας Κατριβέση και Γιώργου Χουζάκου. Στον κόσμο της αγάπης και του ονείρου των Χριστουγέννων, μας ταξιδεύει το γνωστό σπουδαίο παραμύθι «Η Σταχτοπούτα», από την γνωστή ηθοποιό Παναγιώτα Βλαντή. Συνοδεύει ορχήστρα δωματίου.

 Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ., τα «Χριστούγεννα με τα παιδιά». Μια συναυλία του Δημοτικού μας Ωδείου, με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μελωδίες για παιδιά. Καλλιτεχνική διεύθυνση, Χριστίνα Γεωργοπούλου, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Δημοτικού μας Ωδείου.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 8 μ.μ., «Χριστός γεννάται, δοξάσατε». Συναυλία με Χριστουγεννιάτικους Ύμνους και τραγούδια, απ΄όλο τον κόσμο, από την Μεικτή Χορωδία Δήμου Αγίας Παρασκευής και την Μεικτή Χορωδία Αγίου Βασιλείου Πειραιώς. Διευθύνουν οι μαέστροι Χρήστος Κουτσονίκας και Πρόδρομος Δασιγένης, αντίστοιχα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

 

xristougenniatiko trihmero 2022

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.