• Αρχική
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ
  • ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
  • ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ

Εν όψει του προγραμματισμού των εκδηλώσεων και δράσεων, στην κεντρική μας πλατεία, για την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, καλούνται οι Σύλλογοι-Σωματεία της πόλεως (πολιτιστικοί, εξωραϊστικοί, μουσικοχορευτικοί, εθνοτοπικοί, φιλανθρωπικοί, επιμορφωτικοί, περιβαλλοντικοί, τοπικοί, λαογραφικοί, φιλολογικοί, αθλητικοί και άλλοι), οι Ενώσεις (Επαγγελματοβιοτεχνών, Επιστημόνων, Εφέδρων Αξιωματικών) καθώς και οι Φορείς (Πρόσκοποι και Οδηγοί), που επιθυμούν να προβάλουν την δραστηριότητά τους, να δηλώσουν το κατ΄αρχήν ενδιαφέρον τους για συμμετοχή, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ως την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022.

Θα επακολουθήσει σύσκεψη όσων δηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής, τις αμέσως επόμενες ημέρες, για συντονισμό και κατάρτιση του προγράμματος δράσεων.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

xrist

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.