Παιδική εικαστική έκθεση «Η ΓΗ ΜΑΣ»

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) διοργανώνει, μετά από διεθνή εικαστικό διαγωνισμό για παιδιά και εφήβους, 4ήμερη έκθεση παιδικών έργων τέχνης, με θέμα «Η ΓΗ ΜΑΣ». Ο διαγωνισμός και η έκθεση, αποτελούν προϊόν συνεργασίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, των Εργαστηρίων Τέχνης «Γεώργιος Προκοπίου» του ΠΑΟΔΑΠ, του Πολιτιστικού Κέντρου της Κίνας στην Ελλάδα, του Μουσείου Τέχνης «XU BEIHONG» και έχει την υποστήριξη της Ενώσεως Επενδυτών Κίνας-Ελλάδος.

Την επιμέλεια της εκθέσεως έχουν ο κ. Βαγγέλης Λιούγκας (Καθηγητής των Εργαστηρίων Τέχνης) και η κα Liang Dong Mei (Σπουδάστρια των Εργαστηρίων Τέχνης) ενώ πολύτιμη ήταν και η συνδρομή της κας Γεωργίας Πίσπα, Προέδρου του «ΑΡΓΩ».

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολιτισμού «Δημήτρης Χατζής», στο Πολιτιστικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (Πρώην Στρατόπεδο «Χρ. Σπυρούδη», Σπάρτης 1)από 20 έως 23 Οκτωβρίου. Τα εγκαίνιά της θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και ώρα 6 μ.μ.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

ERG.TEXNProssklisi

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.