Διεθνής παιδική εικαστική έκθεση «Η ΓΗ ΜΑΣ»

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) διοργάνωσε, μετά από διεθνή εικαστικό διαγωνισμό για παιδιά και εφήβους, 4ήμερη έκθεση παιδικών έργων τέχνης, με θέμα «Η ΓΗ ΜΑΣ». Ο διαγωνισμός και η έκθεση, αποτελούν προϊόν συνεργασίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, των Εργαστηρίων Τέχνης «Γεώργιος Προκοπίου» του ΠΑΟΔΑΠ, του Πολιτιστικού Κέντρου της Κίνας στην Ελλάδα, του Μουσείου Τέχνης «XU BEIHONG» και έχει την υποστήριξη της Ενώσεως Επενδυτών Κίνας-Ελλάδος.

Δυο λαοί, με τεράστια προσφορά στον παγκόσμιο πολιτισμό, η Κίνα και η Ελλάδα, συνεργάσθηκαν για την πραγματοποίηση του παιδικού εικαστικού διαγωνισμού και της εκθέσεως, αφιερωμένη στις προσπάθειες για παγκόσμια ειρήνη. Την επιμέλεια της εκθέσεως, είχαν οι εικαστικοί κυρία Liang Dongmei, εκπρόσωπος του Μουσείου Πολιτισμού του Xu Beihong και ο κύριος Βαγγέλης Λιούγκας, Καθηγητής των Εργαστηρίων Τέχνης «Γεώργιος Προκοπίου», του ΠΑΟΔΑΠ.

Ήταν μεγάλη τιμή για μας η παρουσία της κυρίας Wang Yin, υπεύθυνης του Τμήματος Πολιτισμού της Πρεσβείας της Κίνας και του κυρίου Ren Ren, Προέδρου του Πολιτιστικού Κέντρου της Κίνας στην Ελλάδα.

Βραβεία διαγωνισμού « Η ΓΗ ΜΑΣ»

Κατηγορία Α-Β-Γ Δημοτικού

1ο βραβείο Παπαγεωργίου Περβολαράκη Εμμανουέλα

2ο βραβείο Θεοδοσίου Χριστίνα

3ο βραβείο Φυτόζοβα Ειρήνη

Κατηγορία Δ-Ε-Στ Δημοτικού

1ο βραβείο Huang Yu Men

2ο βραβείο Pan Enqi

3ο βραβείο Βελισσαρούλης Βύρωνας

Κατηγορία Γυμνασίου

1ο βραβείο: Ζυγογιάννη Κωνσταντίνα

2ο βραβείο Stephanie Pay

3ο βραβείο Jin Yaxuan

Κατηγορία Λυκείου

1ο βραβείο Μπαξεβάνη Γιούλη

2ο βραβείο Xinyu Chen

3ο βραβείο Γεωργακοπούλου Αναστασία

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

1ekth

2ekth

3ekth

4ekth

5ekth

6ekth

7ekth

8ekth

 

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.