Ο ΠΑΟΔΑΠ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ

Στο γενικότερο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), είναι και η στήριξη του έργου νέων δημιουργών στον τομέα του Πολιτισμού.

Με αυτόν τον γνώμονα , ο ΠΑΟΔΑΠ θα προβάλει στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ», την ταινία «Αλέξανδρος ο Μακεδών», του νέου σκηνοθέτη Τάκη Βογόπουλου, κλείνοντας με την προβολή αυτή την φετινή θερινή κινηματογραφική περίοδο στην πόλη μας.

Η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά δημοσίως στην Ελλάδα (έχει προβληθεί σε αρκετά φεστιβάλ του εξωτερικού) την 1η Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 10.30΄, στον χώρο του Δημοτικού μας Κινηματογράφου (Νεαπόλεως 7, 2ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής). Η είσοδος είναι ελεύθερη, τηρουμένων όμως των μέτρων κατά της πανδημίας.

Να σημειωθεί ότι θα έχει προηγηθεί, την ίδια ημέρα στις 8.30΄μ.μ., η προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγίας Παρασκευής.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.