Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Η   Φιλαρμονική του Δήμο Αγίας Παρασκευής συμμετέχει στο 9ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Κυριακή 6 Μαΐου και ώρα 7 μ.μ.

 

Η Φιλαρμονική συμμετέχει με τραγούδια από τον <ερωτικό Θεοδωράκη>.

Εν Ορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας Ξενοφών Τζανίνης.

FB IMG 15250836150051

Ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών πάει ... Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! 
Ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών-Χορωδιών Ελλάδος είναι ο πρώτος πανελλαδικά σύλλογος που διοργάνωσε Φεστιβάλ Φιλαρμονικών και Ορχηστρών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 
 
Το φεστιβάλ είναι μοναδικό στο είδος του καθώς δίνει φωνή σε δεκάδες χορωδίες και ορχήστρες αλλά και σε εκατοντάδες ερασιτέχνες μουσικούς από όλο τον κόσμο, δίνοντας αφορμή για συνάντηση καλλιτεχνών και πολιτισμών. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ανέρχεται στους 2.000 καλλιτέχνες οι οποίοι θα λάβουν μέρος σε μία αξιόλογη και μοναδική για την Ελλάδα πανδαισία οργάνων, ήχων και φωνών. 
Το φεστιβάλ πρόκειται να αποτελέσει ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός. 
Τα τμήματα που δήλωσαν συμμετοχή είναι από Τουρκία, Ρωσία, Ουκρανία, πΓΔΜ, Ισραήλ, Κύπρο και Ελλάδα. 
 
Ως ένας ευαισθητοποιημένος Καλλιτεχνικός Σύλλογος, ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος, από τη φύση του, αποφάσισε να δώσει φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής διαθέτοντας μέρος των εσόδων του Φεστιβάλ σε εθελοντικούς οργανισμούς, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. 
Κεντρικό σημείο αναφοράς του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής θα αποτελέσει η ηθική και οικονομική στήριξη των παρακάτω συλλόγων: «Άγγελοι Γης», «Δώσε Ζωή», «Κιβωτός του Κόσμου», «Let’s Pap». 
 
Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα των: Υπουργείο Πολιτισμού, Τουρισμού, Περιφέρεια Αττικής, Δήμο Αθηναίων και του Ε.Ο.Τ..

Διοργάνωση: Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος

 

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.