ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Μια υπέροχη συναυλία, άρτια καλλιτεχνική και βαθιά κατανυκτική, μας χάρισαν η Χορωδία Ενηλίκων του ΠΑΟΔΑΠ με μαέστρο τον κ.Χ. Κουτσονικα και η γυναικεία χορωδία"Καλλιτεχνήματα" με την κ.Μ. Μιχαλοπουλου την Τετάρτη 18/12 στον Ι. Ναό του Προφήτη Ηλία. Το "τόλμημα"του κ. Κουτσονίκα η χορωδία μας να τραγουδήσει από τον γυναικωνίτη προσέφερε μια μοναδική εμπειρία ήχου χωρίς εικόνα ή αλλιώς μια ευκαιρία να ακούσουμε με την καρδιά μας, φέρνοντας μας πιο κοντά στο αληθινό μήνυμα των Χριστουγέννων.

Παρέστησαν ο Π. Σταύρος Γούλάς, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεράσιμος Βλάχος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σ. Παπαμιχαήλ, οι αντιδήμαρχοι κ. Δ. Κονταξής και ο κ. Σπ. Παπαγεωργίου, ο πρώην Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κ. Τσιαμπάς και τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ κ. Δ. Χριστοφοράτου και κ. Λ. Παπασταθόπουλος. Αρχιμανδρίτης

FB IMG 1545312279275

 

FB IMG 1545312297893

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.