Η ΜΕΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ, ΣΤΟ 1o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΣΑ

   Μια ακόμη πολιτιστική δομή του ΠΑΟΔΑΠ, με πανελλαδική και διεθνή διαχρονική καταξίωση, η Μεικτή Χορωδία μας, συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών, κατόπιν τιμητικής προσκλήσεως της διοργανώτριας Χορωδίας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Το Φεστιβάλ, έλαβε χώρα στο "Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας", στην Αθήνα, χθες βράδυ.

Έλαβαν μέρος, επίσης, η Μεικτή Χορωδία Καρδίτσας, η Μεικτή Χορωδία Ναυπάκτου, η Παιδική-Νεανική Χορωδία του Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Ηλιουπόλεως και η Χορωδία Κηφισιάς 1937.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος. Παρέστησαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς με μέλη της διοικήσεως του Δήμου καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι άλλων παρατάξεων.

Συγχαρητήρια στην Χορωδία του ΔΣΑ για την διοργάνωση, σε όλες τις Χορωδίες που συμμετείχαν και ιδιαίτερα στην δική μας που, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου κ. Χρήστου Κουτσονίκα, μας κάνουν κάθε φορά και περισσότερο υπερήφανους.

Σπύρος Χρ. Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.