Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.:ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Την απασχόληση εως την 20η Ιουνίου 2018 ολων των συμβασιούχων καθαριότητας του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) αποφάσισε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με νέα παράταση της προσωρινής διαταγής που χορήγησε χθές (8.5.2018) .
    Τον ΠΑΟΔΑΠ εκπροσώπησαν και πάλι ο Πρόεδρος κ.Σωτήρης Παπαμιχαήλ και ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κ.Θ.Συμεωνίδης, ενώ παρέστη και το μέλος του ΔΣ κ. Μ. Ρίσκ.  


    Οι προσωρινές διαταγές, οι οποίες ως γνωστόν  κατά τα αποτελέσματα τους εξομοιοώνονται με δικαστικές αποφάσεις, δικαιώνουν την επιλογή της Διοίκησης του Οργανισμού να βρεθεί από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των συμβασιούχων στην καθαριότητα στηρίζοντας τις ενέργειες τους για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους με σκοπό τον καθαρισμό των πολιτιστικών και αθλητικών δομών και δραστηριοτήτων. Δεδομένου δε ότι η διαδικασία ολοκλήρωσης πρόσληψης του προσωπικού καθαριότητας είναι σε εξέλιξη, η δικαστική οδός ήταν η μόνη επιλογή.
    Με την ευκαιρία, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ  δήλωσε: «Οι προσωρινές διαταγές δικαιώνουν την επιλογή μας, ως Διοίκηση, να στηρίξουμε το δίκαιο αίτημα των συμβασιούχων μας στην καθαριότητα για παράταση της απασχόλησής τους. Για άλλη μια φορά, Διοίκηση και εργαζόμενοι, προχωράμε σε έναν κοινό αγώνα. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους μέχρι τέλους, δεδομένο ότι πρόκειται για έμπειρο προσωπικό, αναγκαίο για τη σωστή λειτουργία των υπηρεσιών μας».

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.