ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

pasxalini_syn_.jpg
Μέσα σε  ατμόσφαιρα  κατάνυξης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Μαρτίου στον κατάμεστο Ναό του Προφήτη Ηλία Αγίας Παρασκευής η εξαιρετική πασχαλινή θρησκευτική συναυλία που διοργάνωσαν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής  και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ) με τίτλο “Υμνον τη ταφή Σου”.
 Στη συναυλία συμμετείχαν η Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου υπό την διεύθυνση του Χρήστου Κουτσονίκα με την Κατερίνα Καραμπάτσα στο εκκλησιαστικό όργανο  και το Αθηναϊκό Χορωδιακό Σύνολο “ATHES CHOIR ENSΕMBLE”  υπό την διεύθυνση του Δημήτρη Καραβέλη, που ερμήνευσαν έργα των Πολυκράτη, Κατακουζηνού, Νίκα, Bach, Motsart, Vivaldi, Haendel, Franck, Gjeilo, Hristov  και Gounod.
 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιάννης  Σταθόπουλος, ο Πατήρ Σταύρος Γούλας, οι πρ. Δήμαρχοι Βασ. Ζορμπάς και Βασ. Γιαννακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Δ. Κονταξής και Σπ. Παπαγεωργίου, η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων κ.α.
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ