ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. Σωτήρη Παπαμιχαήλ

Η ανανέωση της εμπιστοσύνης των μελών του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντοπεύκου - Παραδείσου - Πευκακίων Αγίας Παρασκευής στο πρόσωπο της κ. Παρασκευής Κουτσογιάννη καθώς και των μελών της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγίας Παρασκευής στο πρόσωπο της κ. Μιρέλλας Λεγάκη αποτελεί επιβεβαίωση της δράσης τους ως Προέδρων των συλλόγων αυτών.

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.) αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά, διότι και τα δύο αυτά πρόσωπα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην κατάρτιση και υλοποίηση της πολιτιστικής πολιτικής του Δήμου, η μεν κ. Κουτσογιάννη τόσο ως μέλος του Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. όσο και ως ενεργός υποστηρικτής του όλου δημοτικού σχεδιασμού για το Κτήμα και τη Βίλλα Αλεξάνδρου ΙΟΛΑ, η δε κ. Λεγάκη ως ιδρυτής της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγίας Παρασκευής και συμμέτοχος στην ελεύθερη πρόσβαση των δημοτών στην Κιν/κή Τέχνη.

Ευχόμαστε ολόψυχα επιτυχημένη θητεία και συνέχιση της άψογης συμμετοχής και συνεργασίας με τον Δήμο και τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.