ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 13η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η 13η  Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας των Σχολείων της Αγίας Παρασκευής, που διοργάνωσαν ο Δήμος και η Σχολική κοινότητα της πόλης από τις 6 έως και τις 17  Απριλίου 2019 και ήταν αφιερωμένη στην ειρήνη. 
Τη συνάντηση έκλεισε την Τετάρτη 17/4 το βράδυ, στο θέατρο του Επαγγελματικού Λυκείου, η ομάδα κρουστών του ΠΑΟΔΑΠ «BADUCA» από μαθητές και γονείς των Σχολείων μας.
Κατά διάρκεια της 13ης Συνάντησης οι μαθητές των Νηπιαγωγείων, των  Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων της Αγίας Παρασκευής παρουσίασαν τα εξαιρετικά αποτελέσματα της σπουδαίας Πολιτιστικής δουλειάς που γίνεται στα Σχολεία της πόλης μας από μαθητές, εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτές, την Ένωση Συλλόγων Γονέων και τους Συλλόγους Γονέων όλη της Σχολική χρονιά.
 13 smd 1
 
Σε αυτό το δωδεκαήμερο της μαθητικής πολιτιστικής δημιουργίας έγιναν:  
•Θεατρικές παραστάσεις από 19 θεατρικές ομάδες, από τις οποίες οι 3 διασχολικές, με τη δωρεάν διάθεση θεατρολόγων  από τον Δήμο Αγ.Παρασκευής. 
•Συναυλίες από 5 χορωδίες.
•Χοροί από 5 ομάδες μοντέρνων  και 16 ομάδες παραδοσιακών χορών. 
•Μουσικές Παραστάσεις – Παρουσιάσεις από 10 ομάδες. 
•Παρουσίαση Πολιτιστικού Προγράμματος.  
Επίσης λειτούργησαν  3 Εκθέσεις Εικαστικών με έργα από 8 Νηπιαγωγεία, 8 Δημοτικά και 1 Λύκειο, ενώ  τα δύο Επαγγελματικά Λύκεια και το Εργαστηριακό Κέντρο παρουσίασαν 14 Εκθέσεις Εικαστικών Τεχνημάτων, 6 Περιβαλλοντικά Προγράμματα και 5 ακόμα Δράσεις.
13 smd 2
Ξεχωριστές υπήρξαν  η ενδέκατη συμμετοχή του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου ΑμεΑ Αγίας Παρασκευής και η  δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή από το 1ο Γυμνάσιο Μάνδρας με Χορευτικές Ομάδες Παραδοσιακών Χορών.  
Ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος ευχαριστεί και συγχαίρει τα παιδιά για την ποιοτική δουλειά τους και τη χαρά που μας πρόσφεραν. Ευχαριστεί και συγχαίρει, επίσης, τους  εκπαιδευτικούς, τους γονείς , την Ένωση Συλλόγων Γονέων, το Τμήμα Παιδείας και όλους τους εργαζόμενους του Δήμου με αρμοδιότητα στα σχολεία, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Πάνο Γκόνη και τους  Πρόεδρους των Α΄/βάθμιας και Β΄/βάθμιας Σχολικών Επιτροπών Μένιο Αϊδίνη και Βασίλη Τραυλό αντίστοιχα, για την ουσιαστική και καθ όλη τη διάρκεια του έτους συμβολή τους στην επιτυχία της 13ης  Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας.  

Ο ΠΑΟΔΑΠ, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Υπηρεσία, αισθάνεται υπερήφανος που για ακόμα μια χρονιά προσέφερε στη σχολική κοινότητα αθλητικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, χωρίς καμία επιβάρυνση της, και ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν για το εξαίσιο αποτέλεσμα.

Η συνέργεια του Δήμου Αγίας Παρασκευής,της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού,του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (Π.Α.ΟΔ.Α.Π.), της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και της Σχολικής Κοινότητας συνεχίζει να αποδίδει προς όφελος όλων.

 

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.