ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής ενημερώνουν ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τους για τον Ιούνιο 2018 έχει ως  εξής:

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ, 8:00πμ: Ξεκινάνε οι εγγραφές για τα θαλάσσια μπάνια στην Αρτέμιδα που θα πραγματοποιηθούν από 25 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου 2018.
Κόστος συμμετοχής 1€ ημερησίως (με την εγγραφή, απαραίτητη και η προσκόμιση βεβαίωσης από καρδιολόγο).
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ, 5:00μμ-8:00μμ:  Έκθεση με έργα των Ομάδων Ζωγραφικής του ΚΑΠΗ, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 417, ισόγειο). Διδάσκων της ομάδας είναι ο εικαστικός Μιχ. Καλογεράκης.
ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ, 11:00πμ-12:30μμ, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη: Τελευταία συνάντηση της Ομάδας Λογοτεχνίας πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου,  με την παρουσία της συγγραφέως του βιβλίου «Ο θείος Αβραάμ μένει πάντα εδώ»  Έλενας Χουζούρη.  
ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ: Επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», (έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις). Αναχώρηση στις 11:00πμ  από τη 2η στάση Τσακού  και από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). 
ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ, 5:30μμ, στον κήπο του Α΄ΚΑΠΗ (Γούναρη 30):  Καλοκαιρινή εκδήλωση – βραδιά καραόκε με τη συμμετοχή και των Ομάδων Χορωδίας και Χορού και των δύο ΚΑΠΗ.  Όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει αρτοποιήματα για κέρασμα..
ΔΕΥΤΕΡΑ 18 και ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ , 10:00πμ στον κήπο του Α΄ΚΑΠΗ: Υποδοχή δύο τμημάτων του Δ' Νηπιακού Σταθμού στο ΚΑΠΗ, όπου τα μέλη θα αναβιώσουν με τους μικρούς τους φίλους  «Παλιά παιχνίδια με τον παππού και τη γιαγιά»
Η Επιτροπή Μελών του ΚΑΠΗ διοργανώνει για τους καλοκαιρινούς μήνες επταήμερες διακοπές στην Αιδηψό. Για πληροφορίες, απευθυνθείτε στα μέλη της Επιτροπής.
 
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.