ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Σωτήρης ΠαπαμιχαήλΑγαπητές/οι φίλες/οι,

Η αθλητική και η πολιτιστική δραστηριότητα των πολιτών και των φορέων τους στην πόλη μας, την Αγία Παρασκευή, αποτελούν ταυτοτικά στοιχεία της φυσιογνωμίας της.

Ο νέος, σύγχρονος και αναβαθμισμένος ιστότοπος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού φιλοδοξεί να γίνει ένα δημόσιο βήμα για τους πολίτες και τους φορείς της αθλητικής και πολιτιστικής δραστηριότητας, με σκοπό την θεσμική και συστηματική ενημέρωση των ενδιαφερομένων, την παροχή σύγχρονων διαδικτυακών υπηρεσιών και την τόνωση του αισθήματος της Κοινότητας, τόσο απαραίτητης στην περίοδο των ατομικών λύσεων.

Αλλωστε, το 2018, ως Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς, στο πλαίσιο του οποίου θα πραγματοποιηθούν ποικίλες δραστηριότητες, εκδηλώσεις και εορτασμοί σε ευρωπαϊκό, εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, αποτελεί και το εναρκτήριο ετος αξιοποίησης του Κτήματος και της Βίλας ΙΟΛΑ, την οποία πρόσφατα αγόρασε ο Δήμος της Αγίας Παρασκευής, με σκοπό την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομίας της πόλης, την ενίσχυση της συλλογικής μνήμης και ταυτότητας, αλλά και την ατομική και συλλογική μας αυτογνωσία.

Στο επίκεντρο των δράσεων μας είναι πάντοτε η παροχική Διοίκηση. Έτσι, υψηλής προτεραιότητας στόχος μας είναι η συνεργασία με την Εκπαιδευτική Κοινότητα, τα ΚΑΠΗ, τους Παιδικούς Σταθμούς, ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, αλλά και η δημιουργία και η εφαρμογή πολιτικών για την ευαισθητοποίηση των νέων στη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Με τις σκέψεις αυτές, σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

 

Σωτήρης ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

Ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ είναι Δικηγόρος. Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγίας Παρασκευής από το 2002. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 είναι Πρόεδρος του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π). Είναι μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.), ως εκπρόσωπος του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ