ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

xairetisproedr

     Αγαπητοί συμπολίτες,

       Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), ιδρύθηκε το 2011, με σκοπό να παρέχει στους  δημότες και στους κατοίκους του Δήμου αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες υψηλού επιπέδου και, υπό την έννοια αυτή, επιτελεί κοινωνικό έργο.

        Η Διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ, όλο το Διοικητικό του Συμβούλιο που απαρτίζεται από 15 μέλη, είναι άνθρωποι που συνεργάζονται για έναν κοινό στόχο: Την παραγωγή και ανάπτυξη του Πολιτισμού και του Αθλητισμού στην πόλη μας, με την πολύτιμη αρωγή των Υπαλλήλων του Οργανισμού. Φιλοδοξώ ότι με συναίνεση και σύμπνοια, με καλό προγραμματισμό, σχεδίαση και οργάνωση, νέες ιδέες, δράσεις και εξωστρέφεια, θα προχωρήσουμε πολλά βήματα μπροστά, επιτυγχάνοντας τον κοινό αυτό στόχο προς όφελος των πολιτών. Συμμετόχους θέλουμε όλους εσάς, στους οποίους θα απευθυνόμαστε συχνά για παρατηρήσεις, ιδέες και προτάσεις.

 

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

             ΣΠΥΡΟΣ ΧΡ. ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Σπυρίδων (Σπύρος) Παπασπύρος του Χρήστου, γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στην Αγία Παρασκευή και είναι Συνταγματάρχης ε.α.

Κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του στις Ένοπλες Δυνάμεις υπηρέτησε σε διοικητικές και διευθυντικές θέσεις ευθύνης και στους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και στο εξωτερικό. Έχει τιμηθεί με ένδεκα ελληνικά και ξένα παράσημα και μετάλλια καθώς και με τρεις ιδιαίτερες τιμητικές  διακρίσεις για εκτέλεση καθήκοντος πέραν του προβλεπομένου και για επίδειξη εθνικής φιλοτιμίας και αφοσιώσεως στο καθήκον.

Γνωρίζει Αγγλικά και Τουρκικά. Ασχολείται, ως χόμπι,  με τις καταδύσεις (scuba diving) και την σκοποβολή.

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος το 2014.

Από το 2011 είναι άμισθο Μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ). Στην περίοδο 2011-2014 ήταν υπεύθυνος της Ομάδας Θεάτρου και του Δημοτικού Ωδείου. Για την εθελοντική συμμετοχή του σε δράσεις του Δήμου, έχει τιμηθεί 2 φορές (1998, 2000) με Έπαινο από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.