ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Φίλες και φίλοι

Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ.
Στην  ιστοσελίδα  αυτή μπορείτε να  βρείτε άμεση και έγκυρη ενημέρωση  στα Πολιτιστικά και Αθλητικά προγράμματα, τις εκδηλώσεις και τις δράσεις του Οργανισμού καθώς και τις πληροφορίες για τη συμμετοχή σας σε αυτά.

Σας καλούμε να  επισκέπτεσθε καθημερινά τον  ιστότοπο του ΠΑΟΔΑΠ όπως και τον ιστότοπο του Δήμου μας (www.agiaparaskevi.gr) οι οποίοι παρέχουν στους Δημότες και στους επισκέπτες της Αγίας Παρασκευής πλήρη ενημέρωση και πληροφόρηση για όλα τα θέματα του Δήμου και τις δυνατότητες της πόλης μας. Σας καλούμε επίσης να αξιοποιείται τις δυνατότητες επικοινωνίας και συμμετοχής για θέματα του Δήμου, που παρέχουν οι Δημοτικοί ιστότοποι, κάνοντας παρεμβάσεις, παρατηρήσεις και προτάσεις.

Εύχομαι  ο  ανανεωμένος  ιστότοπος του ΠΑΟΔΑΠ να  συμβάλει περαιτέρω στην  ενδυνάμωση  και την  προαγωγή  του  Πολιτισμού  και  του  Αθλητισμού στην πόλη μας.

Ιωάννης Ε. Σταθόπουλος
Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ