ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ “ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ” 2021

Ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. ανακοινώνει το πρόγραμμα των ταινιών του Δημοτικού θερινού Κινηματογράφου, ημέρες και ώρες προβολών. Σημειώνουμε ότι κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στην πρώτη προβολή (9 μ.μ.) θα προβάλλονται παιδικές ταινίες ενώ στην δεύτερη (11 μ.μ.) μια κλασική ταινία.

Κάθε Τετάρτη, στις 9 μ.μ., θα προβάλει ταινία η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής. Οι υπόλοιπες ταινίες στην πλειοψηφία τους, θα προβάλλονται σε δυο προβολές για δυο ημέρες, για να τις δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι θεατές, αφού ο αριθμός των εισερχομένων θα είναι περιορισμένος

Οι προβολές του Δημοτικού Κινηματογράφου Αγίας Παρασκευής  “Θανάσης Βέγγος”  πραγματοποιούνται στο 2ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής (Νεαπόλεως 7)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Α. Η είσοδοs Θα πραγματοποιείται από την οδό Νεαπόλεωs και, λόγω των μέτρων, Θα είναι για περιορισμένο αριθμό θεατών, κατά σειρά προτεραιότηταs, έωs 200 άτομα ανά προβολή. Κατά την είσοδό σαs, Θα σαs χορηγείτε καρτέλα εισόδου, την οποία Θα παραδίδετε κατά την προσέλευσή σαs στον κυρίωs χώρο. Οι καρτέλεs θα διατίθενται για μεν την πρώτη προβολή (9μ.μ.-10.30 μ.μ.) από τι 8.15 μ.μ. για δε την δεύτερη προβολή (11 μ.μ.-12.30 μ.μ.) από τι 10.15 μ.μ. Δεν Θα υπάρχει διάλειμμα κατά τη διάρκεια τηs προβολήs.

Β. Η χρήση μη ιατρικήs μάσκαs είναι υποχρεωτική για του θεατέs κατά την είσοδο και έξοδο στον χώρο και κατά την προσέλευση και αποχώρηση από το κυλικείο ή τι τουαλέτεs. Μπορείτε να την αφαιρείτε καθήμενοι, κατά τη διάρκεια τηs προβολήs.

Γ.Στιs παιδικέ ταινίεs, τα παιδιά να συνοδεύονται από ΕΝΑΝ μόνο συνοδό, ανεξαρτήτωs του αριθμού των συνοδευόμενων παιδιών, οι οποίοι Θα έχουν τον έλεγχό τουs. Οι συνοδοί δεν πρέπει να καταλαμβάνουν θέσει παιδιών.'Εχει ληφθεί μέριμνα για την εποπτεία των παιδιών από τους συνοδούs, από παρακείμενο χώρο, με οπτική επαφή στον χώρο προβολήs.

Δ. Στον χώρο θα λειτουργεί κυλικείο. Συνιστάται, να μην φέρνετε μαζί σαs φαγώσιμα είδη ή ποτά. Η προσέλευση στο κυλικείο επιτρέπεται πριν την έναρξη τηs προβολήs και κατά την διάρκειά τηs, αφού δεν θα υπάρχει διάλειμμα. Μέγιστοs αριθμόs ατόμων σε αναμονή στο κυλικείο, 8 άτομα.

Ε. Ο χώρος καθαρίζεται και απολυμαίνεται τακτικά, σύμφωνα μετα υγειονομικά πρωτόκολλα. Στιs τουαλέτεs και στο κυλικείο θα υπάρχει αντισηπτικό υγρό.

ΟΔΗΓΙΕΣ
Για την ασφάλεια όλων μα και την βέλτιστη λειτουργία του χώρου, παρακαλούμε:
Α. Ακολουθείστε τι οδηγίεs του εξουσιοδοτημένου για την εξυπηρέτησή σαs προσωπικού.
Β. Μην καπνίζετε στον χώρο του κινηματογράφου και στον περιβάλλοντα χώρο.
Γ. Ρίχνετε τα απορρίμματα στους κάδουs, διατηρείτε τον χώρο και τι τουαλέτεs καθαρά.
Δ. Μην μετακινείτε τα καθίσματα, είναι τοποθετημένα σύμφωνα με του κανόνεs για την ασφάλεια όλων.
Ε. Τηρείτε τι αποστάσειs κατά την προσέλευση για την είσοδό σαs, στο κυλικείο και κατά την έξοδό σαs μετά την λήξη τηs προβολήs.
Στ. Πριν εξέλθετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει τα προσωπικά σαs αντικείμενα.
Ζ. Εξέλθετε από τον χώρο σύμφωνα με τι υποδείξειs του εξουσιοδοτημένου προσωπικού. 
 
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ! 
veggos programma 2021 page 0002
veggos programma 2021 page 0003
veggos programma 2021 page 0004
veggos programma 2021 page 0006
veggos programma 2021 page 0008
veggos programma 2021 page 0010
veggos programma 2021 page 0012
veggos programma 2021 page 0014
veggos programma 2021 page 0016
veggos programma 2021 page 0018
veggos programma 2021 page 0020
veggos programma 2021 page 0022
 
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.