Ο ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ...

Η τελευταία προβολή στον Δημοτικό Κινηματογράφο Θ. Βέγγος μας γέμισε ανάμικτα συναισθήματα. Από τη μια η κωμωδία με τους εξαίρετους πρωταγωνιστές μας έκανε να γελάσουμε άλλα δεν έφτανε για να καλύψει την μελαγχολία της ολοκλήρωσης της κινηματογραφικής περιόδου.

Λίγο ακόμη ρε παιδιά ο χειμώνας είναι μακρυά.

Αυτό το δύσκολο καλοκαίρι ο κινηματογράφος μας,μας συντρόφεψε με τον καλλίτερο τρόπο.

Στις παραστάσεις των 9.00μμ δύσκολα τα πράγματα αν αργούσαμε λίγο,(που να βρεις καρέκλα να κάτσεις) στις 11.00μμ πιο ήσυχα, πιο δροσερά,σκέτη απόλαυση.

Δευτέρα,Τρίτη πανηγύρι παιδιών και γονιών,μικρό πάρτι στο διάλειμμα και στο τέλος την προβολής με την χορευτική μουσική που έβαζε ο εξαιρετικός τεχνικός προβολής κ.Σωτήρης.

Τετάρτη η κινηματογραφική μας Λέσχη,με τις ποιοτικές ταινίες και τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που ακολουθούσαν.

Τις υπόλοιπες μέρες συγκίνηση,γέλιο,προβληματισμός,από ένα πρόγραμμα προβολών του παγκόσμιου κινηματογράφου,που μας καθήλωσε πραγματικά.

Και μέσα σε όλα ένα κυλικείο με άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση από τον κ. Γιάννη και την οικογένεια του.

Πολλά μπράβο λοιπόν στον Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. που σχεδίασε και οργάνωσε αυτές τις προβολές και στο προσωπικό του που κάθε μέρα φρόντιζε τον κινηματογράφο.

Κάθε χρόνο και καλλίτερα. Μεγάλη δέσμευση και εξίσου μεγάλη πρόσκληση.

Πρόσκληση που με ευχαρίστηση και ευθύνη αποδέχονται οι άνθρωποι του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. και του Δήμου.

Και του χρόνου μην ξεχάσετε ότι αυτός ο κινηματογράφος δεν μας χωράει πια.

Και του χρόνου,(παρότι είναι πολύ μακρυά) και ίσως καταφέρουμε όπως είπε στην τελευταία προβολή ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. κος Παπαμιχαήλ να κάνουμε τον χρόνο συντομότερο με κάποιες χειμερινές προβολές.

Και του χρόνου λοιπόν.

Υ.Γ. 1 Επειδή ο κάθε αποχωρισμός,το κάθε τέλος είναι δύσκολο,ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. φροντίζει να γίνουν πιο ανώδυνα. Έτσι τις κινηματογραφικές προβολές θα ακολουθήσουν 9 θαυμάσιες θεατρικές παραστάσεις του διαδημοτικού θεάτρου κάθε μέρα στον ίδιο χώρο από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου.

Υ.Γ. 2 Και για να πούμε γειά χαρά στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο αθλητικό πολιτιστικό πάρκο Στ.Κώτσης στις 17 Σεπτεμβρίου θα οργανώσουμε μια γιορτή με μουσικά σχήματα του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. για τραγούδι και χορό.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.