Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΛΙΑΠΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αγίας Παρασκευής συνόδευσε στην τελευταία της κατοικία, την Καλλιόπη Λιάπη, την μοναδική γυναίκα που εξελέγη Δήμαρχος Παπάγου. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αγίας Παρασκευής συμμετείχε μετά από τιμητική πρόσκληση του Δημάρχου Χολαργού-Παπάγου κ. Ηλία Αποστολόπουλο και της Αντιδημάρχου κ. Ειρήνη Βεντουζά.

Η Καλλιόπη Λιάπη υπήρξε Δήμαρχος Παπάγου από το 1991 έως το 1994, ενώ διετέλεσε Αντιδήμαρχος Παπάγου κατά τις περιόδους 1983 -1984, 1987-1988 και 1989 -1990, διετέλεσε επίσης Αντινομάρχης Αθηνών.

Η Δημοτική Αρχή Χολαργού-Παπάγου, εξέφρασε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της πρώην Δημάρχου, σημειώνοντας ότι «σε όλη την πορεία της, η εκλιπούσα υπηρέτησε την πόλη μας με εργατικότητα, συνέπεια και µε υψηλό αίσθημα ευθύνης».

Στην Εξόδιο Ακολουθία παρευρέθησαν ο Μητροπολίτης Σαλώνων Αντώνιος, ο Δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, η Αντιδήμαρχος κ. Ειρήνη Βεντουζά, σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστής Χατζηδάκης, η κ. Πούλιου εκπρόσωπος της Περιφέρειας, ο κ. Θεόδωρος Κασσίμης πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών, οι τέως Υπουργοί κ.κ. Βύρων Πολύδωρας, Απόστολος Ανδρεουλάκος και Γιάννης Παπαθανασίου. Τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, ο οποίος διέθεσε χωρίς βεβαίως αντίτιμο την Φιλαρμονική, εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.) κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.