Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΛΙΑΠΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αγίας Παρασκευής συνόδευσε στην τελευταία της κατοικία, την Καλλιόπη Λιάπη, την μοναδική γυναίκα που εξελέγη Δήμαρχος Παπάγου. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αγίας Παρασκευής συμμετείχε μετά από τιμητική πρόσκληση του Δημάρχου Χολαργού-Παπάγου κ. Ηλία Αποστολόπουλο και της Αντιδημάρχου κ. Ειρήνη Βεντουζά.

Η Καλλιόπη Λιάπη υπήρξε Δήμαρχος Παπάγου από το 1991 έως το 1994, ενώ διετέλεσε Αντιδήμαρχος Παπάγου κατά τις περιόδους 1983 -1984, 1987-1988 και 1989 -1990, διετέλεσε επίσης Αντινομάρχης Αθηνών.

Η Δημοτική Αρχή Χολαργού-Παπάγου, εξέφρασε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της πρώην Δημάρχου, σημειώνοντας ότι «σε όλη την πορεία της, η εκλιπούσα υπηρέτησε την πόλη μας με εργατικότητα, συνέπεια και µε υψηλό αίσθημα ευθύνης».

Στην Εξόδιο Ακολουθία παρευρέθησαν ο Μητροπολίτης Σαλώνων Αντώνιος, ο Δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, η Αντιδήμαρχος κ. Ειρήνη Βεντουζά, σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστής Χατζηδάκης, η κ. Πούλιου εκπρόσωπος της Περιφέρειας, ο κ. Θεόδωρος Κασσίμης πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών, οι τέως Υπουργοί κ.κ. Βύρων Πολύδωρας, Απόστολος Ανδρεουλάκος και Γιάννης Παπαθανασίου. Τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, ο οποίος διέθεσε χωρίς βεβαίως αντίτιμο την Φιλαρμονική, εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.) κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ