• Αρχική
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ
  • ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Σε αμέριστη υποστήριξη των καθηγητών των Εργαστηρίων Τέχνης προχώρησε σήμερα Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Σωτήρης Παπαμιχαήλ .

          Οι καθηγητές, ως συμβασιούχοι έργου με αντίτιμο, διεκδικούν τις αμοιβές των μηνών Μαίου, Ιουνίου και Ιουλίου 2016, τις οποίες όπως είναι γνωστό ο Οργανισμός (ΠΑΟΔΑΠ) δεν κατέστη δυνατόν να καταβάλει σε αυτούς, λόγω της άρνησης πληρωμής τους εκ μέρους της ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η οποία ασκεί την ταμειακή διαχείριση και του ΠΑΟΔΑΠ.

          Υπενθυμίζεται οτι οι καθηγητές για προηγούμενους μήνες έτους 2016 είχαν πληρωθεί κατόπιν προσωπικής εντολής του Προέδρου του Οργανισμού, ενώ το όλο θέμα εκκρεμεί ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κατόπιν καταλογισμού σε βάρος του Προέδρου από την τοπική Επίτροπο, διότι κατά τον ισχυρισμό της τα εκ διδάκτρων έσοδα ("αντίτιμο") δεν επαρκούσαν για την πληρωμή των καθηγητών, παρά τη ρητή διάταξη του αρ.107 ν.4483/2017 .

          Κατόπιν αυτών, αναμένεται η έκδοση θετικής πρωτόδικης δικαστικής αποφάσεως, η μη εφεσιβολή της από τον Οργανισμό και η εξόφληση των ενταλμάτων, πορεία την οποία θα παρακολουθούμε στενότατα.

          Επισημαίνεται τέλος οτι η εκκρεμότητα αυτή είναι η μόνη που προέκυψε κατά τη διάρκεια της θητείας της παρούσας Διοίκησης του Οργανισμού, από τον Σεπτέμβριο 2014 εως σήμερα.-

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.