ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σκοπός της δουλειάς μας είναι η καλλιέργεια της δημιουργικότητας των παιδιών, η επαφή τους με τον κόσμο των Εικαστικών Τεχνών και η εξοικείωσή τους τόσο με τις παλαιότερες όσο και με τις πιο σύγχρονες μορφές Τέχνης.

Στο Εργαστήριο, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν την έμφυτη ικανότητά τους για έκφραση μέσα από την ζωγραφική, το σχέδιο, τις γλυπτικές κατασκευές το εικαστικό παιχνίδι.

Τα προγράμματα παρέχουν πολλές γνώσεις πάνω στις τεχνικές, τα υλικά, τις έννοιες και την Ιστορία της Τέχνης. Παράλληλα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ενθάρρυνση της προσωπικής έκφρασης.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, επιμελήθηκαν την έκθεση οι Δάσκαλοι του παιδικού τομέα των Εργαστηρίων Τέχνης:

Μαρία Δουζενάκη

Βαγγέλης Λιούγκας

Κωνσταντίνος Μανιάτης

Τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης του Παιδικού τμήματος των Εργαστηρίων Τέχνης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) θα γίνουν την Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018, στις 7:00μ.μ.  στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Στ.Κώτσης (Θεμιστοκλέους και Σπάρτης 1) στο Πέτρινο κτίριο.

Στις 8:00μ.μ. οι μικροί μαθητές του Θεατρικού παιχνιδιού, θα παρουσιάσουν την παράσταση

΄΄Ο Μύθος της Περσεφόνης΄΄

σε σκηνοθεσία των δασκάλων τους: Ξανθάκη Γωγώ και Χατζηδημητρίου Σοφία.

Το Θεατρικό παιχνίδι, είναι μια πράξη δημιουργίας, φαντασίας και επικοινωνίας.
Μέσα από δραστηριότητες όπως δραματοποίηση και αυτοσχεδιασμός, τα παιδιά επικοινωνούν, εκφράζονται και ανακαλύπτουν τον συναρπαστικό κόσμο του θεατρικού παιχνιδιού.

Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι και την Τετάρτη, 6 Ιουνίου, από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 π.μ. έως 9.00 μ.μ.

Σάββατο-Κυριακή κλειστά

ΑΦΙΣΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ 2018mik

πρόσκληση παιδικού 2018 πισωmik

 

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.