ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 13/6 τα εγκαίνια της έκθεσης ενηλίκων των Εργαστηρίων Τέχνης του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Σταύρος Κώτσης (Θεμιστοκλέους και Σπάρτης 1)

Την έκθεση άνοιξε με ομιλία του ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Σωτήρης Παπαμιχαήλ που αναφέρθηκε στην πολύχρονη πορεία των Εργαστηρίων Τέχνης,στο σημαντικό καλλιτεχνικό και παιδαγωγικό έργο που προσφέρουν,στην συνεχή προσπάθεια του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. για διαρκή αναβάθμιση τους με την συμμετοχή εξαίρετων δασκάλων,την ενίσχυση σε υλική και οικονομική υποδομή καθώς και την προβολή του έργου των Εργαστηρίων.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος τόνισε την θερμή υποστήριξη του στην λειτουργεία των Εργαστηρίων Τέχνης,εξέφρασε την διάθεση του Δήμου να είναι αρωγός στις ανάγκες τους και ευχαρίστησε τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Π,δασκάλες/ους,μαθήτριες/ες και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η εξαιρετική αυτή έκθεση.

Τέλος η υπεύθυνη Εργαστηρίων Τέχνης του Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π Μαίρη Ρίζκ – Καρακατσάνη,παρουσίασε τους καθηγητές/τριες όλων των τμημάτων,μίλησε για την σημασία της τέχνης και πως αποτυπώνει την κάθε ιστορική περίοδο και έκλεισε την ομιλία της λέγοντας χαρακτηριστικά ΄΄ η τέχνη είναι εργαλείο ζωής,είναι τρόπος,διέξοδος,λύση,είναι η απάντηση πως μπορούμε να σταθούμε όρθιοι,όταν όλα γύρω φαίνονται δύσκολα και αποκαρδιωτικά΄΄.

Την έκθεση επιμελήθηκαν οι καθηγητές των Εργαστηρίων Τέχνης του διδακτικού έτους 20017- 2018 και συμμετείχαν όλοι οι μαθητές με ενδεικτικά έργα τους.

Η έκθεση συνεχίζεται και λειτουργεί καθημερινά 5.00μμ – 9.00μμ εως και την Κυριακή 24 Ιουνίου.

1
10
11
12
13
14
15
2
3
4
5
6
7
8
9

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.