1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

Σας ανακοινώνουμε ότι η έναρξη των μαθημάτων  στα Εργαστήρια Τέχνης, θα γίνει τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου.
Τα Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου Αγίας Παρασκευής συμπληρώνουν φέτος 33 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και θεωρούνται από τα μεγαλύτερα και καλύτερα οργανωμένα δημοτικά εικαστικά εργαστήρια της χώρας μας.


Κάθε χρόνο απασχολούνται περίπου 18 εικαστικοί καλλιτέχνες, απόφοιτοι της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών,  ενώ ο αριθμός των σπουδαστών ξεπερνάει τους 350 περίπου, ανά έτος.
Τα παιδικά τμήματα, Ζωγραφικής και Θεατρικού παιχνιδιού διαμορφώνονται ηλικιακά και αφορά τις ηλικίες 4 1/2 έως 15 ετών.
Τα τμήματα ενηλίκων  αναφέρονται σε σπουδαστές από 16 ετών και άνω,
Στο φετινό εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα περιλαμβάνονται τα εξής τμήματα ενηλίκων:
-Ζωγραφική
-Γλυπτική
- Ψηφιδωτό
-Χαρακτική
-Κόσμημα
-Ιστορία της Τέχνης
- Ιστορία της Αρχιτεκτονικής
-Φωτογραφία
-Γραμμικό κι Ελεύθερο σχέδιο για την προετοιμασία των εισαγωγικών εξετάσεων  στην ΑΣΚΤ/Αρχιτεκτονική και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα
- Υποκριτική & Αυτοσχεδιασμό.
Τα εργαστήρια Τέχνης εκτός από το εκπαιδευτικό τους έργο, προωθούν και δραστηριότητες που σχετίζονται με την ευρύτερη αισθητική και πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου με προτάσεις και διοργανώσεις.
Με το τέλος των μαθημάτων, οι σπουδαστές παρουσιάζουν τα έργα τους στην ετήσια έκθεση των Εργαστηρίων Τέχνης, μία έκθεση που πάντα αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις!

Για πληροφορίες και εγγραφές : τηλ 2106016626 μέχρι την 1η Οκτωβρίου Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30-15.30

                                                                      από την 1η Οκτωβρίου Δευτέρα έως Πέμπτη 9.00-21.00 την Παρασκευή 13.00-20.00 και το Σάββατο 9.30-15.30
                                                email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
site: www.paodap.gr

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.