ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

Την Τετάρτη 30 Μαΐου στις 7.00μ.μ. πραγματοποιήθηκε η ετήσια Έκθεση του Παιδικού τμήματος των Εργαστηρίων Τέχνης. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, τα έργα των μικρών καλλιτεχνών για άλλη μια φορά ενυτπωσιακά και για πρώτη φορά απολαύσαμε στο δασάκι  την παράσταση του Θεατρικού Παιχνιδιού «Ο μύθος της Περσεφόνης» που απογείωσε  την επιτυχία της βραδιάς.
Συγχαρητήρια στους Δασκάλους μας Βαγγέλη Λιούγκα, Μαρία Δουζενάκη, Κωνσταντίνο Μανιάτη, Γωγώ Ξανθάκη και Σοφία Χατζηδημητρίου.
Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ο Αντιπρόεδρος Τέλης Σερκεδάκης , η υπεύθυνη των Εργαστηρίων Τέχνης Μαίρη Ριζκ Καρακατσάνη και μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ-η οποία συντόνισε και παρουσίασε την εκδήλωση-,καθώς και τα μέλη του Οργανισμού, Αργυρώ Μπονάρου και Δήμητρα Χριστοφοράτου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ανδρέας Γκιζιώτης και Σωτήρης Ησαΐας, η Πρόεδρος των σπουδαστών Νικολέτα Μπελεχρή, η Πρόεδρος του ΑΡΓΩ Γεωργία Πίσπα, το μέλος του Δ. Σ. της Βιβλιοθήκης Παναγιώτης Παναγάκος, καθώς και οι καθηγητές μας και σπουδαστές από τα τμήματα των ενηλίκων.
Τα παιδιά  καταχειροκροτήθηκαν και κεράστηκαν παγωτό. Οι μεγάλοι απόλαυσαν καφεδάκι από τα ΑΜΕΑ που έμειναν για να μας εξυπηρετήσουν έως αργά, στο νεοσύστατο «Το καφεδάκι μας» , ένα café που λειτουργούν μαζί με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τους και τους ευχαριστούμε θερμά.
  Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι και την Τετάρτη 6 Ιουνίου,
Δευτέρα με Παρασκευή 9:00πμ 9:00μμ
εκτός Σαββάτου και Κυριακής
Επόμενο ραντεβού την 13η Ιουνίου στην Έκθεση Ενηλίκων.
 
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.