• Αρχική
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΕΤΗΣΙΕΣ
  • Οι νικητές όλων των κατηγοριών, του «7ου Δρόμου Ζωής Αγίας Παρασκευής-Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2022»

Οι νικητές όλων των κατηγοριών, του «7ου Δρόμου Ζωής Αγίας Παρασκευής-Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2022»

Στον «7ο Δρόμο Ζωής Αγίας Παρασκευής-Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2022», μετείχαν χίλιοι (1000) περίπου δρομείς, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, σε τρεις διαδρομές: 14 χλμ (μεικτή, άσφαλτος-χώμα), 5 χλμ (άσφαλτος) και 1 χλμ (άσφαλτος, για παιδιά).

Πρώτος, στη γενική κατηγορία ανδρών 14 χλμ., τερμάτισε ο ΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ της Myathlete TrailTeam με χρόνο 0:54:48, δεύτερος ο ΤΣΙΓΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής (Α.Σ.Α.Π.) και της Santa RunningTeam με χρόνο 0:58:37 και τρίτος ο ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ της ομάδος Δρύοπες Γάσερ και Santa Running Team με χρόνο 1:00:15.

Στην ίδια κατηγορία, στις γυναίκες πρώτευσε η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΝΑ της Santa Running Team με χρόνο 1:09:25, δεύτερη η ΛΑΚΑΚΗ ΝΑΤΑΛΙΑ (ανεξάρτητη) με χρόνο 1:11:06 και τρίτη η ΔΙΑΜΑΝΤΕΑ ΡΟΔΑΝΘΗ του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής (Α.Σ.Α.Π.) και της Santa Running Team με χρόνο 1:12:36.

Στην ομαδική κατάταξη των 14 χλμ. πρώτη ομάδα αναδείχθηκε η Santa Running Team του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής (ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΣ – ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΤΣΙΓΕΡΙΔΗΣ – ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ), δεύτερη η ομάδα των ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ (ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ – ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ – ΒΑΒΑΡΙΝΟΣ – ΛΑΓΟΣ) και τρίτη η ομάδα των Ymittos Runners (ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΟΣ – ΠΑΤΕΛΗΣ).

Στην διαδρομή των 5 χλμ, πρώτος τερμάτισε ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του Γ.Σ. Αμαρουσίου με χρόνο 0:17:26, δεύτερος ο ΑΛΕΒΙΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ της ομάδας RCF και της Santa Running Team με χρόνο 0:17:32 και τρίτος ο ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣ (ανεξάρτητος) με χρόνο 0:17:51, ενώ στις γυναίκες πρώτη ήταν η ΓΑΝΤΖΟΥΔΗ ΠΟΠΗ του Γ.Α.Σ. ΙΛΙΣΣΟΥ με χρόνο 0:21:49, δεύτερη η ΚΩΣΤΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ (ανεξάρτητη) με χρόνο 0:23:21 και τρίτη η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ (ανεξάρτητη) με χρόνο 0:23:41.

Στην ομαδική κατάταξη των 5 χλμ. πρώτη ομάδα αναδείχθηκε η Santa Running Team του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής (ΑΛΕΒΙΖΟΣ – ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ – ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣ – ΚΑΓΚΑΛΟΣ), δεύτερη η ομάδα του Ο.Φ.Κ.Α. Αγίας Παρασκευής (ΜΟΣΧΟΒΗΣ – ΤΣΙΒΟΛΑΣ –ΠΑΠΑΤΣΑΚΩΝΑΣ–ΛΥΚΟΥΔΗΣ) και στη τρίτη θέση η ομάδα των ADIDAS RUNNERS ATHENS (ΚΩΤΟΥΛΑ – ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΣΑΛΑΦΟΥΤΑΣ – ΠΕΤΡΑΤΟΣ).

Τέλος στην παιδική διαδρομή του 1 χλμ., τερμάτισε πρώτος στην 6η Δημοτικού και 2ος Γενικής Κατάταξης ο ΛΟΥΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ από το 4ο Δημοτικό, πρώτος στην 5η Δημοτικού και 1ος στη Γενική Κατάταξη ο ΝΕΝΝΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ από το 4ο Δημοτικό και πρώτος στην 4η Δημοτικού και 4ος στη Γενική Κατάταξη ο ΑΓΑΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ από το 7ο Δημοτικό. Αξιοσημείωτή η 3η θέση Γενικής Κατάταξης που κατέκτησε ο μαθητής της 2ας Δημοτικού ΝΕΝΝΕΣ ΧΑΡΗΣ από το 4ο Δημοτικό. Αντίστοιχα στα κορίτσια πρώτη στην 6η Δημοτικού και 2η Γενικής Κατάταξης η ΚΑΒΒΑΔΑ ΣΜΑΡΑΓΔΑ, πρώτη στην 5η Δημοτικού και 3η Γενικής Κατάταξης η ΜΕΜΟΥ ΑΡΙΑΝΝΑ, και πρώτη στη 4η Δημοτικού και 1η Γενικής Κατάταξης η ΤΣΙΑΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΓΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. Αξιοσημείωτη και η 4η θέση Γενικής Κατάταξης από την μαθήτρια της 3ηςΔμοτικού ΝΑΟΥΜ ΟΛΓΑ από το 4ο Δημοτικό.

Στις βραβεύσεις των πολυπληθέστερων ομάδων για τα 5 και 14χλμ συνολικά, πολυπληθέστερη ομάδα ήταν η Santa Running Team του Α.Σ.Α.Π. με 62 τερματισμούς στους 2 αγώνες, αλλά δε συμμετείχε στη συγκεκριμένη βράβευση λόγω συνδιοργανώσεως του αγώνα. Από τις υπόλοιπες ομάδας το βραβείο της 1ης πολυπληθέστερης ομάδος πήραν οι ΑΠΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ με 31 τερματισμούς, της 2η πολυπληθέστερης ομάδος ο ΟΦΚΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με 13 τερματισμούς και της 3η πολυπληθέστερης ομάδος πήραν οι PILIPPINAS RUNNERS GREECE με 10 τερματισμούς και στους 2 αγώνες.

Αντίστοιχα, στις βραβεύσεις των σχολείων με την μεγαλύτερη συμμετοχή μαθητών τους στον αγώνα του 1 χλμ., το 1ο βραβείο κατέκτησε το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής με 192 συμμετοχές, τη 2ο βραβείο κατέκτησε το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής με 57 συμμετοχές και την 3ο βραβείο κατέκτησε το 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής με 16 συμμετοχές.

Για φωτογραφικό υλικό εδώ :https://bit.ly/dromos_zois_22_photos

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους βραβευθέντες αλλά και σε όλους τους συμμετασχόντες.

 

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.