Οι νικητές όλων των κατηγοριών, του «7ου Δρόμου Ζωής Αγίας Παρασκευής-Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2022»

Στον «7ο Δρόμο Ζωής Αγίας Παρασκευής-Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2022», μετείχαν χίλιοι (1000) περίπου δρομείς, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, σε τρεις διαδρομές: 14 χλμ (μεικτή, άσφαλτος-χώμα), 5 χλμ (άσφαλτος) και 1 χλμ (άσφαλτος, για παιδιά).

Πρώτος, στη γενική κατηγορία ανδρών 14 χλμ., τερμάτισε ο ΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ της Myathlete TrailTeam με χρόνο 0:54:48, δεύτερος ο ΤΣΙΓΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής (Α.Σ.Α.Π.) και της Santa RunningTeam με χρόνο 0:58:37 και τρίτος ο ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ της ομάδος Δρύοπες Γάσερ και Santa Running Team με χρόνο 1:00:15.

Συνέχεια ανάγνωσης

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, ο «7ος Δρόμος Ζωής Αγίας Παρασκευής-Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2022»

Ο “7ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής- Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2022”, ένας καθιερωμένος, ήδη από το 2013, αθλητικός θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.), σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής (Α.Σ.Α.Π.), πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 8 Μαΐου 2022.

Συνέχεια ανάγνωσης

“6ος Δρόμος Ζωής του Δήμου της Αγίας Παρασκευής. Αναδεικνύοντας τον Υμηττό - 12 Μαΐου 2019”.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο 6ος Δρόμος Ζωής του Δήμου της Αγίας Παρασκευής - Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2019”, ο οποίος διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.) και τον Δήμο Αγίας Παρασκευής την Κυριακή 12 Μαΐου 2019.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκευπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ), με την συνδρομή του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής, την υποστήριξη της Ομάδας SANTA RUNNING TEAM και την υποστήριξη της Ομάδας Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών «O.R.A.M.A.».

Συνέχεια ανάγνωσης

“5ος Δρόμος Ζωής του Δήμου της Αγίας Παρασκευής. Αναδεικνύοντας τον Υμηττό - 13 Μαΐου 2018”.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο “5ος Δρόμος Ζωής του Δήμου της Αγίας Παρασκευής - Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2018”, ο οποίος διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.) και τον Δήμο Αγίας Παρασκευής την Κυριακή 13 Μαΐου 2018.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ), με την συνδρομή του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής και την υποστήριξη της Ομάδας Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών «O.R.A.M.A.».

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.