Χριστούγεννα με τον ΠΑΟΔΑΠ

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και δράσεων του Δήμου, ο ΠΑΟΔΑΠ έχει προγραμματίσει τρεις συναυλίες, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στον εξαιρετικό χώρο του Αμφιθεάτρου του 1ου ΕΠΑΛ (Παπαφλέσσα 17-Τσακός):

1.Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 8 μ.μ.: «Το ταξίδι του Ρούντολφ» ένα Χριστουγεννιάτικο gala με μουσική και τραγούδια από μιούζικαλ και όπερες. Ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων, με όχημα ένα παραμύθι. Τραγουδούν η Άννα Φιλιππάκη και ο Νίκος Καραγκιαούρης. Αφηγείται η ηθοποιός Τζένη Κάρνου. Διεύθυνση ορχήστρας, ο μαέστρος Θεόδωρος Λεμπέσης Μια εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους. Προσέλευση από τις 7 μ.μ..

2.Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, ώρα 2.30 μ.μ.: «Ανάψτε τ΄αστέρια», ένα μουσικό θεατρικό παραμύθι για παιδιά, από το Δημοτικό Ωδείο του ΠΑΟΔΑΠ. Τραγουδούν η Άννα Σαρτζίδου και ο Βασίλης-Δεναχής Κωστόπουλος. Αφηγείται η ηθοποιός Θεοδώρα Σιάρκου, σε κείμενα Λευτέρη Ντρούβα. Καλλιτεχνική Διεύθυνση Χριστίνα Γεωργοπούλου. Συμμετέχουν η Παιδική Χορωδία και η Ορχήστρα του Ωδείου, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Αντώνη Καρατζίκη. Προσέλευση από την 1 μ.μ.

3. Την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, ώρα 8 μ.μ.: «Χριστός γεννάται δοξάσατε», συναυλία με Χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια από την Μεικτή Χορωδία του ΠΑΟΔΑΠ, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κουτσονίκα και την Χορωδία της Εμπορικής Τραπέζης υπό την διεύθυνση του μαέστρου Σταύρου Μπερή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Απαιτείται για τους ανηλίκους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νοσήσεως και για τους ανηλίκους self ή rapid test 48ώρου.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ

Σπύρος Παπασπύρος

thumbnail thumbnail ΓΚΑΛΑ 1mikro

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.