ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ, ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ

Οι πολιτιστικές δομές του ΠΑΟΔΑΠ, εκτός από τις εκδηλώσεις εντός του Δήμου μας, λόγω των υψηλών επιδόσεών τους καλούνται να συμμετάσχουν και σε διοργανώσεις άλλων Δήμων, αποδεικνύοντας το ποιοτικό πολιτιστικό έργο που παράγουν.

Το Δημοτικό μας Ωδείο, με επικεφαλής την Καλλιτεχνική του Διευθύντρια κα Χριστίνα Γεωργοπούλου, μετείχε στις εκδηλώσεις του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Η Δημοτική μας Φιλαρμονική, με επικεφαλής τον Διευθυντή της, μαέστρο κ. Ξενοφώντα Τζανίνη, μετείχε στην 16η Συνάντηση Φιλαρμονικών του Δήμου Καλλιθέας.

Η Μεικτή Χορωδία μας, με επικεφαλής τον Διευθυντή της, μαέστρο κ. Χρήστο Κουτσονίκα, μετείχε στην 7η Συνάντηση Χορωδιών Δαύλειας.

Η Θεατρική μας Ομάδα "Θεάτροποι", με επικεφαλής τον σκηνοθέτη κ. Γιάννη Δεγαΐτη, μετέχει στο 14ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΠ, τους εκφράζω τα θερμά συγχαρητήριά μας, γιατί εκπροσώπησαν επάξια τον Οργανισμό και τον Δήμο.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

1 n

2 n

3 n

4 n

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.