• Αρχική
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ
  • ΝΕΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ
  • ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ

Μια μαγική βραδιά ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε το Σάββατο στο 2o Γυμνάσιο και παρακολουθήσαμε την Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου. Μουσικά σχήματα, τμήματα προπαιδείας, παιδική χορωδία, σύνολο με τους δασκάλους του Ωδείου μας, μουσική γέφυρα με ανάγνωση Παπαδιαμάντη, μας ταξίδεψαν στον κόσμο της μουσικής, με επίκεντρο τα Χριστούγεννα.

Σκληρή δουλειά  μηνών απ'όλους τους εργαζόμενους στο Ωδείο μας, με την εμψύχωση της κ.Πάπαρη μας χάρισαν μοναδικές στιγμές συγκίνησης. Στο κατάμεστο θέατρο του 2ου Γυμνασίου χαιρέτησαν ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Παπαμιχαήλ. Παραβρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μυλωνάκης ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σερκεδακης, και τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ κ. Χριστοφοράτου και κ. Παπασταθόπουλος.
Συγχαρητήρια στους δασκάλους και μαθητές του Ωδείου μας και θερμές ευχαριστίες σε όλους τους γονείς φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

1mikrh

 

2

 

3

 

5

 

7

 

4

 

6

 

8

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.