Αρχική - Αθλητισμός

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Citius, Altius, Fortius (πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά) Πιέρ ντε Κουμπερντέν, 1863-1937, Γάλλος, αναβιωτής των Ολυμπιακών

Ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. κατά κύριο λόγο παρέχει ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες στους δημότες και κατοίκους της Αγίας Παρασκευής ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και φυσικής ικανότητας. Προσπαθεί να ωθήσει τα άτομα στην ποιοτική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους, συμμετέχοντας στα προγράμματα “Άθληση για Όλους”, κατανοώντας τα οφέλη της άσκησης και υιοθετώντας ένα περισσότερο “υγιή” τρόπο ζωής. Σταθεροί στόχοι μας είναι συνεχής αύξηση του συνολικού αριθμού των δημοτών που συμμετέχουν σε αθλητικές καθώς και σε υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής, καθώς και η διεύρυνση του πεδίου επιλογών αθλητικών δραστηριοτήτων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ο αγωνιστικός αθλητισμός στην περιοχή υποστηρίζεται από τους αντίστοιχους Αθλητικούς Συλλόγους και Σωματεία, τους οποίους ο Δήμος υποστηρίζει και ενισχύει συμπληρωματικά.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εγκαταστάσεις

Ο ΠΑΟΔΑΠ έχει δημιουργήσει ένα ευρύτατο δίκτυο αθλητικών εγκαταστάσεων που προορίζονται για τη σωματική άσκηση και ψυχαγωγία των μικρών και των μεγάλων κατοίκων της Αγίας Παρασκευής. Οι εγκαταστάσεις αυτές απλώνονται σε όλα της περιοχές της πόλης μας. Εκτός από τη δημιουργία νέων αθλητικών χώρων, ο ΠΑΟΔΑΠ στοχεύει στην ποιοτική αναβάθμιση των υπαρχόντων και στη δημιουργία νέων θεσμών, που θα προβάλουν το αθλητικό ιδεώδες. Οι δραστηριότητες του ΠΑΟΔΑΠ ξεκινούν από την κατασκευή και τη διαχείριση αθλητικών χώρων - ανοιχτών και κλειστών - και φτάνουν ως τη λειτουργία των οργάνων γυμναστικής στους υπαίθριους χώρους. Στόχος είναι η βελτίωση των υποδομών και των προγραμμάτων του, καθώς και η εισαγωγή νέων τεχνολογιών σε όλους τους χώρους που εποπτεύει.

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ & ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ (5Χ5) ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΘΛΗΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ- ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Προγράμματα - Εγγραφές

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

ΤΖΟΥΝΤΟ

ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (SUMMER CAMP)

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ

ΜΥΪΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ/ ΕΙΔΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΘΛΗΣΗΣ

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Συνέχεια ανάγνωσης

ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ

001

Τα υπαίθρια γυμναστήρια στοχεύουν στην προσέλκυση ολοένα και περισσοτέρων ανθρώπων στον αθλητισμό, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ένα απο εμάς να γυμναστεί αερόβια, στην ύπαιθρο, μόνος ή με παρέα. Βασικός στόχος ενός αθλότοπου είναι η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και η ανέξοδη άθληση όλων των πολιτών ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα με ασφάλεια και σιγουριά.

Tα υπαίθρια γυμναστήρια σχεδιάστηκαν απο έμπειρη ομάδα φυσιάτρων και γυμναστών με κύριο γνώμονα:

  • τη λειτουργία τους με αρθρωτό σύστημα ώστε ως βάρος ο ασκούμενος να σηκώνει το ίδιο του το σώμα, αποτρέποντάς τον έτσι απο μυικούς τραυματισμούς.
  • τη δυνατότητα εκγύμνασης χωρίς την παρουσία γυμναστή

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ “ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΤΣΗΣ” ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

001

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ “ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΤΣΗΣ”

ΩΡΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΡΙΤΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

08:00-11:00

ΆΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

17:00-20:00

 

Καθηγητές Φυσικής Αγωγής: ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ & ΜΥΛΩΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ

003

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

002

ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

1
2-2

ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

001
002
003
004

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ & ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ (5Χ5)

001
002
003
004

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.