ΠΑΟΔΑΠ: «Summer Camp» 2022

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) ανακοινώνει ότι διοργανώνει «Summer Camp», για παιδιά από 5 έως 14 ετών, με αθλητικές και άλλες δραστηριότητες, σε τέσσερις (4) περιόδους:

-1η περίοδος: Από 20 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου

-2η περίοδος: Από 4 έως 15 Ιουλίου

-3η περίοδος: Από 18 έως 29 Ιουλίου

4η περίοδος: Από 29 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου

Σε κάθε περίοδο θα μπορούν να φιλοξενηθούν έως 220 παιδιά και, για το λόγο αυτό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος. Είναι δυνατή η εγγραφή σε περισσότερες της μιας περιόδων.

Οι αιτήσεις φέτος -και για πρώτη φορά- θα υποβάλλονται ΜΟΝΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η αποφυγή ταλαιπωρίας για τους πολίτες, η ελαχιστοποίηση άσκοπων εργατοωρών και η απόλυτη διαφάνεια στην τήρηση της σειράς προτεραιότητος.

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις και τα δικαιολογητικά, θα υποβάλλονται μέσω του συνδέσμου demos365paodap.intellisoft.gr, που θα υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΔΑΠ (www.paodap.gr), ακολουθώντας τα βήματα που θα υποδεικνύονται. Οι εγγραφές, θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως τις 13 Ιουνίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: 1.  Σε περίπτωση λανθασμένων αρχείων ή ελλιπή δικαιολογητικών (πρέπει τρία (3) αρχεία: ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ  EUROBANK και ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ), η αίτηση εξετάζεται και απορρίπτεται    

                2. Πρέπει να επισυνάπτετε την απόδειξη συναλλαγής και όχι την καταχώρηση συναλλαγής ( δεν γίνετε δεχτεί)

                   3.  Στην αίτηση του παιδιού, στο Πεδίο Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ., Συμπληρώνει ο γονέας τα Δικά του. 

                   4. Πρέπει διαφορερική αίτηση για κάθε παιδί και για κάθε περίοδο.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί είναι ως εξής:

 

Αδέλφια/Περίοδοι

1η περίοδος

2 περίοδοι

3 περίοδοι

4 περίοδοι

1 παιδί

100€

175€

225€

275€

2 αδέλφια

175€

325€

415€

505€

3 αδέλφια

225€

425€

550€

650€

Η καταβολή του κόστους συμμετοχής γίνετε μέσω της τράπεζας Εurobank IBAN:GR2802602340000420201366072

ΟΝΟΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (ΠΑΟΔΑΠ)

Aιτιολογία πληρωμής: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

 

ΟΔΗΓΙΕΣ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ & ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στις Καλοκαρινές Αθλητικές Δραστηριότητες 2022 του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο Αθλητικό Κέντρο της οδού Νότου (Αιγαίου Πελάγους & Νότου).

Καθημερινή Προσέλευση παιδιών: 07:10-08:15 π.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο

Αποχώρηση: 14:00-16:00 μ.μ.(από τον ίδιο χώρο)

Παρακαλούμε τα παιδιά και τους γονείς/κηδεμόνες τους, να φροντίσουν για την τήρηση των παρακάτω κανόνων υγιεινής και ασφάλειας:

-Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν πάντα ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥΣ, και να φορούν άνετα αθλητικά παπούτσια και ρούχα. Καλό θα ήταν να έχουν προαιρετικά και δεύτερη αλλαξιά ρούχων σε ένα μικρό σακίδιο που θα έχουν μαζί τους. Επίσης θα πρέπει να έχουν μαζί τους ατομικό μπουκάλι - παγουράκι νερό και αντιηλιακό.

- Το πρόγραμμα δεν παρέχει σίτιση στα παιδιά, οπότε οι γονείς θα φροντίζουν καθημερινά για το δεκατιανό ή και φαγητό τους, το οποίο θα πρέπει να τοποθετείται σε ειδική τσάντα συντήρησης τροφίμων. Υπάρχει δυνατότητα να τοποθετούνται τα τρόφιμα σε ψυγείο.

-Όλες οι μετακινήσεις σε κάθε δραστηριότητα θα γίνονται απαραίτητα σε δυάδες, με υπεύθυνο εκπαιδευτή σε κάθε ομάδα. Συμβουλεύετε τα παιδιά να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των υπευθύνων του προγράμματος.

- ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση ηλεκτρονικών παιγνιδιών. Καλό θα είναι τα παιδιά να μην έχουν μαζί τους αντικείμενα αξίας γιατί κινδυνεύουν να τα χάσουν ή να καταστραφούν.

- Σε κάθε περίπτωση θα τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ορίζει η Γ.Γ.Α., για την αντιμετώπιση της covid-19. Συνίσταται η χρήση μάσκας στους κλειστούς χώρους.

 

Οι διοργανωτές του Προγράμματος εύχονται στα παιδιά ένα

ασφαλές, δημιουργικό και ευχάριστο καλοκαίρι ! ! !

 

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ

Σπύρος Παπασπύρος