ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ "1st KIDS TOLERANCE MARATHON"

Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π), διοργανώνουν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, τον παιδικό αγώνα "1st KIDS TOLERANCE MARATHON", αναδεικνύοντας την αποδοχή στην διαφορετικότητα.

 Προσκαλεί τα παιδιά, μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων, να συμμετάσχουν σε μια διαδρομή αγάπης και αλληλεγγύης, μιας και το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί απο τις συμμετοχές, πρόκειται να διατεθεί στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΟΕΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ “Η ΦΛΟΓΑ”.

Κόστος συμμετοχής: 1 ευρώ

Στα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα χορηγηθεί δωρεάν αναμνηστικό t-shirt (μπλουζάκι), ενώ στον τερματισμό θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.

Διαδρομή: Εκκίνηση από το Δημοτικό Πάρκινγκ Κεντρικής Πλατείας Αγίας Παρασκευής- Οδός Αγίου Ιωάννου έως οδό Τρωάδος (παράκαμψη πίσω από το κτίριο της Τράπεζας ALPHA BANK- σημείο αναστροφής), επιστροφή στην οδό Αγίου Ιωάννου και τερματισμός στο Δημοτικό Πάρκινγκ.

Ώρα εκκίνησης διαδρομής: 10:00 π.μ.

Προσεύλεση στο χώρο της Γραμματείας για παραλαβή t-shirt: 09:15 π.μ.

Ο αγώνας διεξάγεται με την ευγενική χορηγία της "EMIRATES".

Μπορείτε να κατεβάσετε την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ

Πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210 600 22 23

 

 ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑMIK

 

 

 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΓΩΝΑ

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.