Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, εκδικάσθηκε εξ αναβολής αγωγή, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία -10- εργαζόμενες στον τομέα καθαριότητας του ΠΑΟΔΑΠ, ζητούσαν την μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου.

Η διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ, έχοντας ενημερώσει πριν και τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου και λαμβάνοντας την σύμφωνη γνώμη τους, παρέστη δια του προέδρου του Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ Σπύρου Παπασπύρου που κατέθεσε υπέρ των εργαζομένων. Να σημειωθεί, ότι την ίδια στάση είχε κρατήσει και η προηγούμενη διοίκηση υπό τον κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ. Οι εργαζόμενες αυτές είναι απολύτως απαραίτητες στον Οργανισμό, αφού καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του. Αναμένεται η απόφαση του Δικαστηρίου.

Παρόντες στην δίκη, για να στηρίξουν το αίτημα των εργαζομένων, ήταν ο δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο τ. δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος, ο τ. αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ κ. Τέλης Σερκεδάκης και η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου κ. Στέλλα Τζανίνη.

Το Γραφείο Προέδρου Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.