Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.: 850 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία έγινε Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018  ο Αγώνας Δρόμου Μικρών Παιδιών που διοργάνωσε   ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο του 36ου  Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Στον αγώνα έλαβαν  μέρος  περισσότερα από  850 παιδιά ηλικίας 4-12 ετών χωρισμένα  σε δύο κατηγορίες:
- Αγωνιστικές κατηγορίες Αγοριών Γ΄ και  Δ΄ τάξης, Κοριτσιών Γ΄ και Δ΄ τάξης, Αγοριών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης και Κοριτσιών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, με αφετηρία στη Μεσογείων & Αγ. Ανδρέα και τερματισμό στη Μεσογείων &Χαλανδρίου.
-Μη Αγωνιστική για Αγόρια και Κορίτσια από 4 έως 8 ετών, με αφετηρία στο παλιό Δημαρχείο (έναντι ΕΡΤ) και τερματισμό στη  Μεσογείων &Χαλανδρίου. 
Σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στον αγώνα απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια. Στους τρείς  νικητές  κάθε κατηγορίας εκτός από τα μετάλλια απονεμήθηκαν και διπλώματα. 
Τον αγώνα και τις απονομές παρακολούθησαν και καταχειροκρότησαν τα παιδιά εκπρόσωποι φορέων, γονείς, δάσκαλοι και πλήθος κόσμου.
Τη διοργάνωση συντόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ  Σωτ. Παπαμιχαήλ.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, συγχαίρει όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στον αγώνα όπως και τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του ΠΑΟΔΑΠ για τη διοργάνωση.  Επίσης ευχαριστεί τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου για αποκατάσταση της  εικόνας της Λεφ. Μεσογείων μετά το πέρας του Μαραθωνίου.
 
5737
 
5743
 
5760
 
5735
 
5734
 
5764MIKR
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.