ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΟΔΑΠ ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

Η “Συνάντηση Μαθητικής Δημουργίας” η οποία διοργανώνεται αισθητά αναβαθμισμένη και διευρυμένη για 13η συνεχή χρονιά, αποτελεί μια ολοκληρωμένη παρουσίαση του υψηλού πολιτιστικού και αθλητικού επιπέδου της τοπικής μαθητικής κοινότητας. Η συνέργεια του Δήμου Αγίας Παρασκευής,της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού,του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (Π.Α.ΟΔ.Α.Π.), της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και της Σχολικής Κοινότητας συνεχίζει να αποδίδει προς όφελος όλων.

Ο ΠΑΟΔΑΠ, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Υπηρεσία, αισθάνεται υπερήφανος που για ακόμα μια χρονιά προσέφερε στη σχολική κοινότητα αθλητικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, χωρίς καμία επιβάρυνση της.

Οι προσπάθειες της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αγίας Παρασκευής και του Οργανισμού (ΠΑΟΔΑΠ) οδήγησαν στην οργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος 2018-2019 που περιελάμβανε : 

13 ms

 

13 ΣΜΔ ΒΣας καλούμε όλους λοιπόν την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019  στο 9ο Δημοτικό Σχολείο και ώρα 18.30 με 20.30, για να παρακολουθήσετε αγώνες πετοσφαίρισης και την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 στο 9ο Δημοτικό Σχολείο και ώρα 18.30 με 20.30, για να παρακολουθήσετε αγώνες καλαθοσφαίρισης. Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.