ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

10 Δεκεμβρίου 2018
    Η άψογη και ασφαλής λειτουργία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων αποτελεί πρώτιστη υποχρέωση του Δήμου και του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΠΑΟΔΑΠ).
    Ήδη, ολοκληρώνεται η εκ νέου αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ και νέες εγκαταστάσεις εντάσσονται στο καθεστώς αδειοδότησης, με σκοπό την απολύτως ασφαλή από κάθε άποψη χρήση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων προς όφελος των αθλουμένων πολιτών.

  Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώνεται ήδη η αντικατάσταση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης  και η αλλαγή όλων των φωτιστικών στο Κλειστό Γήπεδο καλαθοσφαίρισης - πετοσφαίρισης - ποδοσφαίρου 5 επί 5 στο αθλητικό συγκρότημα Αιγαίου Πελάγους και Νότου με δαπάνη και φροντίδα του Δήμου και του Οργανισμού. Σημειώνεται, ότι αντικαθίστανται όλα τα φωτιστικά σώματα με νέας τεχνολογίας, με σκοπό την άψογη προπόνηση και διοργάνωση των αγώνων των ομάδων της πόλης μας, ΑΕΑΠ (βόλλευ), ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (5 επί 5) κλπ.
    Ο ΠΑΟΔΑΠ συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Γιατί ο βασικός σκοπός του είναι ένας.
Πολιτισμός και Αθλητισμός ποιότητας για όλους.-            

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.