ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ 1ο ΓΕ.Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Η ομάδα μπασκετ κοριτσιών του 1ο ΓΕ.Λ Αγίας Παρασκευής κατέκτησε επάξια την δεύτερη θέση στην Ελλάδα και το αργυρό μετάλλιο.

Στον τελικό που διεξήχθη την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 το πρωί στο γήπεδο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κρεστένων για το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα η ομάδα του 1ο ΓΕ.Λ έπαιξε εναντίον της ομάδας του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης.

Το δελτίο τύπου του σχολείου:

Η δεύτερη θέση στην Ελλάδα αποτελεί τεράστια επιτυχία τόσο για το 1ο Γενικό Λύκειο Αγίας Παρασκευής όσο και για το σχολικό αθλητισμό της πόλης!

Ένα μεγάλο μπράβο στις πρωταγωνίστριες και στον προπονητή τους!

1. ΤΣΑΦΑΡΑ ΙΡΙΔΑ 2. ΚΑΝΙΑΔΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 3. ΒΑΡΚΑΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ 5. ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΥΑΝΘΙΑ 6. ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 7. ΚΑΡΤΑΚΗ ΛΕΩΝΙΔΙΑ 8. ΛΑΪΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ 9. ΞΗΡΑΔΑΚΗ ΑΛΚΗΣΤΙΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 10. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ 11. ΧΕΙΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 12. ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ-ΟΥΡΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ: ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Η Διεύθυνση του σχολείου (κ. Αναστασίου, κα Στάθη, κ. Μπαλάσκας), ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής,ο Σύλλογος Γονέων και όλοι οι Αγιοπαρασκευιώτες είμαστε περήφανοι για αυτήν την ομάδα

koritsmpaskslaits

 

koritsmpas

 

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.