ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Α.Ο.Δ.Α.Π ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
Η προεκλογική περίοδος για ορισμένες παρατάξεις εχει ηδη ξεκινήσει. Και στην προσπάθεια τους να εκθέσουν την Δημοτική Αρχή, αυτοεκτίθενται.


Ετσι, στην χθεσινή (21.11.2018) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής συνέβη το αδιανόητο. Μέλη της αντιπολίτευσης είτε απουσίαζαν (Ζορμπάς κλπ) είτε καταψήφισαν (Τσιαμπάς) είτε ψήφισαν λευκό (Γκιζιώτης- Λαική Συσπείρωση) γιά την αναμόρφωση του Προυπολογισμού του ΠΑΟΔΑΠ, αν καί αυτή μείωνε δαπάνες κατά 64.150 ευρώ και αύξανε τις αποδοχές υπαλλήλων, ασφαλιστικών εισφορών τους κλπ κατά 58.510 ευρώ, με βάση τις ανάγκες του Οργανισμού.
Οπότε το ερώτημα που τίθεται είναι σε ποιόν ασκούν αντιπολίτευση. Στη Δημοτική Αρχή Σταθόπουλου ή στους εργαζόμενους και δη συμβασιούχους ? Και πώς θα πληρώνονταν οι εργαζόμενοι, εάν το θέμα δεν υπερψηφιζόταν από την υπεύθυνη συμπολίτευση. Πώς νοείται εργαζόμενοι και δη συμβασιούχοι να καθίστανται πεδίο ανεύθυνης αντιπολίτευσης. Αραγε, τι αλλο θα δούμε εως τις εκλογές, οπότε οι πολίτες θα κρίνουν ολους μας.
Δυστυχώς, η υπευθυνότητα είναι για ορισμένους είδος εν ανεπαρκεία.-

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.