ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ-ΧΟΡΟΥ-ΟΡΓΑΝΩΝ, ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ "ΝΟΤΟΥ"

Μετά το πέρας των εργασιών αποκαταστάσεως των σημαντικών φθορών της οροφής, (για να μην έχουμε για τα επόμενα 15 τουλάχιστον χρόνια κάποια δυσάρεστη έκπληξη) ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες πλήρους ανακαινίσεως και αναπλάσεως των αιθουσών χορού, γυμναστικής και οργάνων (συνολικού εμβαδού 400 περίπου τ.μ.), που βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο Νότου, κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου ποδοσφαίρου. Η κατάσταση των αιθουσών, από πλευράς λειτουργικότητος και αισθητικής, παρέμενε ίδια εδώ και 50 χρόνια περίπου, αν εξαιρέσουμε την προ αρκετών ετών αντικατάσταση των παραθύρων και κατά καιρούς ελαιοχρωματισμούς.

Η αρχή γίνεται από την τοποθέτηση ψευδοροφής και επενδύσεως των τοίχων, προκειμένου όπως αποκτήσουν οι χώροι όψη αιθουσών σύγχρονων, καλαίσθητων και λειτουργικών (εξασφαλίζεται έτσι και καλύτερη θερμομόνωση, λόγω μειώσεως του ύψους). Στην συνέχεια, θα αντικατασταθεί το ηλεκτρικό κύκλωμα, θα τοποθετηθούν τα νέα φωτιστικά με λαμπτήρες led (για άπλετο φωτισμό) και θα τοποθετηθούν ηχητικά συστήματα οροφής, για ήχο υψηλής πιστότητος. Θα ακολουθήσει ο ελαιοχρωματισμός των αιθουσών με μοντέρνους και ελκυστικούς χρωματισμούς και τέλος θα αντικατασταθεί το υπάρχον πλαστικό πάτωμα με νέο, βινυλικό σε απομίμηση ξύλου, το οποίο θα εξασφαλίζει υψηλή αντοχή, λειτουργικότητα και αισθητική αναβάθμιση. Γενικώς, οι αίθουσες θα αλλάξουν εντελώς όψη και λειτουργικότητα και δεν θα θυμίζουν σε τίποτε την σημερινή άσχημη κατάσταση. Εκτιμάται ότι οι αίθουσες θα είναι έτοιμες για χρήση εντός του 2ου δεκαπενθημέρου του μηνός Σεπτεμβρίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εργασίες πραγματοποιούνται με την ομόθυμη σύμπραξη του Διοικητικού Συμβουλίου, τις άοκνες ενέργειες των Υπαλλήλων του Οργανισμού και την πολύτιμη βοήθεια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, η οποία συνέταξε και τις σχετικές μελέτες.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ

Σπύρος Παπασπύρος

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.