5ος ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τις διαδρομές 14 χλμ και 4,5 χλμ. έχουν ολοκληρωθεί. Η παράδοση των αριθμών θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 από 09:00π.μ - 14:00μ.μ. και το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 από 10:00π.μ. -13:00μ. από τη Γραμματεία του ΠΑΟΔΑΠ (Αιγαίου Πελάγους & Τέρμα Νότου) καθώς και την Κυριακή 13 Μαΐου 2017, 07:00 - 08:00π.μ., από την γραμματεία του αγώνα (Δημοτικό Παρκινγκ Κεντρικής Πλατείας Αγίας Παρασκευής), αυστηρά σε περιορισμένο αριθμό δρομέων που θα έλθουν από απομακρυσμένες περιοχές. Η παράδοση των αριθμών θα γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή του δελτίου αθλητικής ιδιότητας.

Όσον αφορά τον παιδικό αγώνα του 1χλμ., οι γονείς θα μπορούν να εγγράφουν τα παιδιά τους στη Γραμματεία του Π.Α..Ο.Δ.Α.Π., την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 από 09:00π.μ - 14:00μ.μ. και το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 από 10:00π.μ. -13:00μ., καθώς και την ημέρα του αγώνα από 08:45-10:00π.μ. Λόγω αποφυγής συνωστισμού στη γραμματεία της παιδικής διαδρομής κατά την ημέρα του αγώνα, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς προς διευκόλυνση τους, να προσέλθουν για τις εγγραφές των παιδιών τους, κατά τις δύο προηγούμενες ημέρες.

Στις αγωνιστικές κατηγορίες θα απονεμηθούν μετάλλια και κύπελα στους 3 πρώτους ανά ηλικιακή κατηγορία καθώς και αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.


Όποιος επιθυμεί (συμμετέχων ή θεατής) μπορεί να προσφέρει συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα διατεθούν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Μαγειρείου του Δήμου, για τη στήριξη συμπολιτών μας.

Την ημέρα του αγώνα, ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. σε συνεργασία με το “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”, θα ενημερώνουν και θα εγγράφουν εθελοντές δότες μυελού των οστών, διαθέτοντας πιστοποιημένο συνεργείο, το οποίο θα βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού- Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ), με την ευγενική χορηγία της εταιρείας Coca Cola Τρία Έψιλον και του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, της Nutrition & Fit Club και της αλυσίδας σουπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ,

καθώς και με τη συμβολή του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής, της υποστήριξη της Ομάδας Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών «O.R.A.M.A.», του Στρατηγείου Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (Σ.Δ.Α.Μ.), του 1ου & 3ου Συστήματος Ελλήνων Προσκόπων Αγίας Παρασκευής, του Σωματείου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορειοανατολικού Τομέα Υμηττού (ΣΕΠΠΒΑΤΥ) και των Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Τέλος ευχαριστούμε πολύ την Ομάδα Ερασιτεχνών Δρομέων Αγίας Παρασκευής "Santa Running Team", για την υποστήριξη της με συμμετοχή άνω των 80 αθλητών της σε όλες τις κατηγορίες των διαδρομών του αγώνα.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.