«2ο Φεστιβάλ Στίβου Δήμου Αγίας Παρασκευής»

Μετά την περσινή πετυχημένη διοργάνωση και το εξαιρετικό ενδιαφέρον της πόλης για τον στίβο, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 το «2ο Φεστιβάλ Στίβου Δήμου Αγίας Παρασκευής»,  στο Στάδιο «Χρήστος Κορομηλάς» του Πολιτιστικού & Αθλητικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης», με συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής (Α.Σ.Α.Π.) και του Ομίλου Φίλων Κλασικού Αθλητισμού (Ο.Φ.Κ.Α.) Αγίας Παρασκευής.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν περισσότερα από 250 παιδιά των δημόσιων Δημοτικών Σχολείων της Αγίας Παρασκευής, τα οποία είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε αγώνες δρόμου 50, 60 και 300 μέτρων (ανάλογα με την ηλικία τους), στο ριπτικό Vortex και στο άλμα εις μήκος.

Οι μαθητές της πόλης μας, παρά το τσουχτερό κρύο, απόλαυσαν την παραμονή τους στο γήπεδο, έκαναν την προθέρμανσή τους υπό την καθοδήγηση των προπονητών του ΠΑΟΔΑΠ και των Σωματείων, παρέλασαν μπροστά από τους θεατές που τους καταχειροκρότησαν και, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων τους, παρέλαβαν τα αναμνηστικά μετάλλιά τους ως ανταμοιβή για τον κόπο τους.

Ιδιαίτερη χαρά και τιμή, ήταν η παρουσία του συμπολίτη μας τυφλού πολυνίκη παγκόσμιου πρωταθλητή κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης Χρήστου Κορομηλά, το όνομα του οποίου φέρει το Στάδιο

Ο Αντιδήμαρχος και ο νέος επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο, κ. Βασίλης Σάρκουλας, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σπύρος Παπασπύρος, ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Ζόμπολας, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε» και επόμενος Δήμαρχος κ. Γιάννης Μυλωνάκης καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κύριοι Γιάννης Λογοθέτης και Πέτρος Διακογιάννης, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και βράβευσαν τους μικρούς μας μαθητές.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος και αγωνίσθηκαν καθώς και στους γονείς τους που στρέφουν το ενδιαφέρον των παιδιών τους στον αθλητισμό.

           Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στο Τμήμα Αθλητισμού του ΠΑΟΔΑΠ, στους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής των τριών συνδιοργανωτών, στα μέλη των Σωματείων και τους εθελοντές που μόχθησαν για να επιτευχθεί το άρτιο

αυτό αποτέλεσμα.

Ο Πρόεδρος του ΟΦΚΑ               Ο Πρόεδρος του ΑΣΑΠ           Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ

Γιώργος Ξενογιάννης                     Βασίλης Τσαγκάρης                   Σπύρος Παπασπύρος

7

6kal

4

8

5

 1thol

10thol

16thol

21tholkal2

25thol1

28

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.